2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Selam kızlar benide alın listeye bat 14 mart yaş 27 ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah .. Bu ay başladık korunmamaya. Çok farklı bir duygu normaldede her işimde çok tez canlı olduğum için hemen olsun istiyorum. Çok heyecanlıyım . Çokta tedirgin Çünkü gebeliğim bulantı yönünden baya zor geçti ilk çocuğumda. Az bir kokuda bile öğürme falan aklıma geldikçe bir erteleme hissi geliyor ama çabuk geçiyor bu his .. Rabbim bu ay güzel haberler almayı tüm bebiş isteyenlere versin inşallah ..

Hoşbuldm canm . Oğlum 2.5 yaşında . Ovulasyon testi kullanmadım sadece telefndn bir yumurtlama günü hesaplama indirmiştim .

kızlar şimdi ben 28 günde bir adet oluyrm ocak 29 da adet oldum şimdi 26 sıda en geç 29 da adet olmam lazım dimi? kafam karıştı ya

kızlar şimdi ben 28 günde bir adet oluyrm ocak 29 da adet oldum şimdi 26 sıda en geç 29 da adet olmam lazım dimi? kafam karıştı ya

Cnm 27 evet ama 29 unda yada 1inde mutlaka olmak lazım

İnş olmazsında test yaparsın hamiş olursun

Günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…