Canim beni de eklermisin yas 32 ikinci olacak allah nasip ederse regl tarihim 21 mart daha bu ay calisma yapamadim :) Regl yeni bitti
Selam kızlar benide alın listeye bat 14 mart yaş 27 ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse inşallah .. Bu ay başladık korunmamaya. Çok farklı bir duygu normaldede her işimde çok tez canlı olduğum için hemen olsun istiyorum. Çok heyecanlıyım . Çokta tedirgin Çünkü gebeliğim bulantı yönünden baya zor geçti ilk çocuğumda. Az bir kokuda bile öğürme falan aklıma geldikçe bir erteleme hissi geliyor ama çabuk geçiyor bu his .. Rabbim bu ay güzel haberler almayı tüm bebiş isteyenlere versin inşallah ..[/QUaramıza
Günaydın hoşgeldiniz aramıza
İlk gebeliğiniz ne zaman ve ovulasyon testiylemi oldu ?
kızlar şimdi ben 28 günde bir adet oluyrm ocak 29 da adet oldum şimdi 26 sıda en geç 29 da adet olmam lazım dimi? kafam karıştı ya
sancım var ama bir tufa sancı oturca ağır vuryo inş hamileyim dir :)Cnm 27 evet ama 29 unda yada 1inde mutlaka olmak lazım
İnş olmazsında test yaparsın hamiş olursun
Günaydın bu arada
hayırlıs bakalım
Bunu yazdıgın iyi oldu tatlım, ben başlardım sorulara 18'inde :)yesa tatlim benim bati 21 mart olarak degistirir misin? Takvimi kontrol ettim de 18i degilmis. Sizi de erkenden galeyana getirmeyeyim :))
10 yillik cnmKaç yıllık Evlisiniz canım :)
günaydın nasılsın :)Günaydınnn :)
mübarek gün ondan cnm bende öyleyimcuma günü çok mutlu oluyorum nedense:)
mübarek gün ondan cnm bende öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?