canım ovulasyon testi yap bence önceden yapmadıysan eger.folik asit kullan mutlakaMerhabalar :) Bende bu ay çalışmalara başlıcam benide aranıza alırmısınız. Morale ve motivasyona ihtiyacım var.
3-4 aydır midem rahatsızdı ilaç kullandığım için bebeği erteledim. İlaçlar bitti. 2-3 gün sonrada adetim bitecek. BAT: 20 mart
1,5 yıllık evliyim. Daha önce bir kaç ay korunmadım ama gebelik oluşmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz neler
ayy sağol canımevet
caevet canım 3 gün geçti günüm.yarın kan verecem bakalım
Calismalara basladik yanı suan bilmıyrm hamile mıyım :)) bişey olurmu cektırsemHoşgeldin canım, bence dogru yere geldin. Burda herkes birbirini elinden geldigince motive etmeye calısıyor
Bi doktora kontrole git istersen, o daha iyi yönlendirir. Ben şahsen hazırlık icin düzgün beslenmeye (aynı zamanda kilo vermeye) çalışıyorum. Bir de folik aside başla mutlaka, zaten doktora kontrole gittiginde o da önerecektir
Canım hamileyken diş çektirilmez diye biliyorum. O yüzden dişinle ilgili problemler varsa, hamile kalmadan önce hallet mutlaka
Süper canım, her sey tamam o zamandoktora gittim. kan tahlillerimi filan yaptı birde folik asit verdi bugün başlıcam onada
Hmm o zaman bilemedim canım, önce bi hamileliginden emin ol bence eger degilsen dişini çektir sonra devam et denemelereCalismalara basladik yanı suan bilmıyrm hamile mıyım :)) bişey olurmu cektırsem
Ogle yemegi, Turk kahvesi keyfinden sonra ogleden sonra mesaisine başladık :)kızlar napynuz
açıktım yemek yiyesim yok bu gün mısafirlerim geldi çok sevindim kayınvaldem ve kayınpederim:)Ogle yemegi, Turk kahvesi keyfinden sonra ogleden sonra mesaisine başladık :)
Sen nasılsın? Napıyosun?
açıktım yemek yiyesim yok bu gün mısafirlerim geldi çok sevindim kayınvaldem ve kayınpederim:)
Ne güzel canım ailecek vakit gecirirsinizaçıktım yemek yiyesim yok bu gün mısafirlerim geldi çok sevindim kayınvaldem ve kayınpederim:)
walla ben kayın valdemidde layın pederimde çok seviyorum basımın üstüde yerleri var canm ama sürekli görüşünce daha farklıdır.Canım sen daha sanlısın biz alt üstlü oturuyoz hergün yan yana sayılırız :)Allah yardımcın olsun diyelim :)
walla ben kayın valdemidde layın pederimde çok seviyorum basımın üstüde yerleri var canm ama sürekli görüşünce daha farklıdır.
wala kuzum benim kayınvaldem genç arkadaş gibiyiz öyle etlime sütlüme karışmaz çünkü o cok cekmiş kayınvaldesin sen cekme diye beni incitmemek için elinde gelenin fazlası yapıyor bende ona saygımda evgimde kusur etmiyorum e eşim anne ve eş kavramın bilyor asla arda kalmıyor ben haklıysam beni o haklıysa onu savunurbende seviyorum tabi saygıda duyuyorum ama arada geldip kalmaları başka olsa gerek biz sürekli yan ynayız biraz üzüyor beni eşimle arada bu sorun yüzaünden tartışma bile çıkıyor
wala kuzum benim kayınvaldem genç arkadaş gibiyiz öyle etlime sütlüme karışmaz çünkü o cok cekmiş kayınvaldesin sen cekme diye beni incitmemek için elinde gelenin fazlası yapıyor bende ona saygımda evgimde kusur etmiyorum e eşim anne ve eş kavramın bilyor asla arda kalmıyor ben haklıysam beni o haklıysa onu savunur
benimkide kayınvalideden çekmiş benide çektiriyor.wala kuzum benim kayınvaldem genç arkadaş gibiyiz öyle etlime sütlüme karışmaz çünkü o cok cekmiş kayınvaldesin sen cekme diye beni incitmemek için elinde gelenin fazlası yapıyor bende ona saygımda evgimde kusur etmiyorum e eşim anne ve eş kavramın bilyor asla arda kalmıyor ben haklıysam beni o haklıysa onu savunur
Kızlar sabahki test sonuç
walla işin zor allah yardım etsin canm zor işBizimki öyle degil canım ya bi iyiken bi anda kötü oluyor kayınpederim mükemmel ötesi adam gibi adam diyebilirim bazen arkdaş gibi bazen dost bazen baba kız ama kayınvalidem degişiyor .. buda eşime kayıpederime bile yansıyor ama ben genede saygılı olmatya çalışıyorum
hadi yaabenimkide kayınvalideden çekmiş benide çektiriyor.
wala kuzum benim kayınvaldem genç arkadaş gibiyiz öyle etlime sütlüme karışmaz çünkü o cok cekmiş kayınvaldesin sen cekme diye beni incitmemek için elinde gelenin fazlası yapıyor bende ona saygımda evgimde kusur etmiyorum e eşim anne ve eş kavramın bilyor asla arda kalmıyor ben haklıysam beni o haklıysa onu savunur
walla işin zor allah yardım etsin canm zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?