2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım ovulasyon testi yap bence önceden yapmadıysan eger.folik asit kullan mutlaka

Calismalara basladik yanı suan bilmıyrm hamile mıyım :)) bişey olurmu cektırsem

doktora gittim. kan tahlillerimi filan yaptı birde folik asit verdi bugün başlıcam onada
Süper canım, her sey tamam o zaman
Calismalara basladik yanı suan bilmıyrm hamile mıyım :)) bişey olurmu cektırsem
Hmm o zaman bilemedim canım, önce bi hamileliginden emin ol bence eger degilsen dişini çektir sonra devam et denemelere

açıktım yemek yiyesim yok bu gün mısafirlerim geldi çok sevindim kayınvaldem ve kayınpederim:)

Canım sen daha sanlısın biz alt üstlü oturuyoz hergün yan yana sayılırız :)Allah yardımcın olsun diyelim :)

Canım sen daha sanlısın biz alt üstlü oturuyoz hergün yan yana sayılırız :)Allah yardımcın olsun diyelim :)
walla ben kayın valdemidde layın pederimde çok seviyorum basımın üstüde yerleri var canm ama sürekli görüşünce daha farklıdır.

walla ben kayın valdemidde layın pederimde çok seviyorum basımın üstüde yerleri var canm ama sürekli görüşünce daha farklıdır.

bende seviyorum tabi saygıda duyuyorum ama arada geldip kalmaları başka olsa gerek biz sürekli yan ynayız biraz üzüyor beni eşimle arada bu sorun yüzaünden tartışma bile çıkıyor

bende seviyorum tabi saygıda duyuyorum ama arada geldip kalmaları başka olsa gerek biz sürekli yan ynayız biraz üzüyor beni eşimle arada bu sorun yüzaünden tartışma bile çıkıyor
wala kuzum benim kayınvaldem genç arkadaş gibiyiz öyle etlime sütlüme karışmaz çünkü o cok cekmiş kayınvaldesin sen cekme diye beni incitmemek için elinde gelenin fazlası yapıyor bende ona saygımda evgimde kusur etmiyorum e eşim anne ve eş kavramın bilyor asla arda kalmıyor ben haklıysam beni o haklıysa onu savunur

Bizimki öyle degil canım ya bi iyiken bi anda kötü oluyor kayınpederim mükemmel ötesi adam gibi adam diyebilirim bazen arkdaş gibi bazen dost bazen baba kız ama kayınvalidem degişiyor .. buda eşime kayıpederime bile yansıyor ama ben genede saygılı olmatya çalışıyorum

benimkide kayınvalideden çekmiş benide çektiriyor.

walla işin zor allah yardım etsin canm zor iş

maşallah Allah bozmasın benim kayınvalim de çok iyidir. ben ona saygılıyım o da bana saygılıdır, hiç karışmaz, sever beni.tek geliniyim sevsin tabi :)

walla işin zor allah yardım etsin canm zor iş

Amin canım allah kimseye huzrsuzluk vermesin bende o yüzden allahım nasip ederse rabbim kucagımıza saglıklı bi bebek nasip ederse bebegimi yapıp birazda olsa bu olaylradan uzak durmak aileme bakmak istiyorum Allahım gözmümde koymaz inşAllah .. Canım kusra bakma bu arada atlmaış gibi oldum ama öyle yazını görünce allahım hep mutlulugunuz daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…