- 3 Kasım 2015
- 50
- 45
- 8
Ümidini kesme canım enfeksiyona bağlı olması bebek olmadığı anlamına gelmez ki tutarsa zaten 1 kere de de tutuyor.Ama daha rahat bir gebelik geçirmen için enfeksiyonu halletmen lazımBenimde tam yumurtlama zamanımdı sanırım ama 4 gün sürdü damla damla. Enfeksiyondandır o zaman dediğin gibi çünkü zaten bu ay bebek olması çok zor sürekli misafirim vardı ay boyuncadr a gidip bu enfeksiyondan kurtulmam lazım artıkk..
Canım bence de bi kan testi yaptır. silik olarak cizgi görünüyor :) Hamilesin benceeeKızlar sabahki test sonuç
İnsallah senden de iyi haberler alırız canım :)adet son 4 gün çok heycanlıym
inş cnm bakalım basip pek umudum yok ama rabbim bnsaip etmise olur inş :)İnsallah senden de iyi haberler alırız canım :)
şimdi hesapladım 28 günde bir adet oluyorum ya yarına geliyor adet tarihim :)İnsallah senden de iyi haberler alırız canım :)
walla canım doğur meslen kesinlikle sitres yapma ilaç kulanım genetik veya kulanam gerek ilaç yoksa alma alıcaksanda doktoruna bebek düşdüğün söyle ve bir doktora kontorol amaclı gttMerhabalar :) Bende bu ay çalışmalara başlıcam benide aranıza alırmısınız. Morale ve motivasyona ihtiyacım var.
3-4 aydır midem rahatsızdı ilaç kullandığım için bebeği erteledim. İlaçlar bitti. 2-3 gün sonrada adetim bitecek. BAT: 20 mart
1,5 yıllık evliyim. Daha önce bir kaç ay korunmadım ama gebelik oluşmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz neler
walla canım doğur meslen kesinlikle sitres yapma ilaç kulanım genetik veya kulanam gerek ilaç yoksa alma alıcaksanda doktoruna bebek düşdüğün söyle ve bir doktora kontorol amaclı gttMerhabalar :) Bende bu ay çalışmalara başlıcam benide aranıza alırmısınız. Morale ve motivasyona ihtiyacım var.
3-4 aydır midem rahatsızdı ilaç kullandığım için bebeği erteledim. İlaçlar bitti. 2-3 gün sonrada adetim bitecek. BAT: 20 mart
1,5 yıllık evliyim. Daha önce bir kaç ay korunmadım ama gebelik oluşmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz neler
Hoşgeldin canım, bence dogru yere geldin. Burda herkes birbirini elinden geldigince motive etmeye calısıyorMerhabalar :) Bende bu ay çalışmalara başlıcam benide aranıza alırmısınız. Morale ve motivasyona ihtiyacım var.
Canım hamileyken diş çektirilmez diye biliyorum. O yüzden dişinle ilgili problemler varsa, hamile kalmadan önce hallet mutlakaKızlar Merhaba hamilelikte dıscıye gıdılırmı dıs cekimi fln tehlikesi varmı bilen varmi
Hoşgeldin canım, bence dogru yere geldin. Burda herkes birbirini elinden geldigince motive etmeye calısıyor
Bi doktora kontrole git istersen, o daha iyi yönlendirir. Ben şahsen hazırlık icin düzgün beslenmeye (aynı zamanda kilo vermeye) çalışıyorum. Bir de folik aside başla mutlaka, zaten doktora kontrole gittiginde o da önerecektir
Canım hamileyken diş çektirilmez diye biliyorum. O yüzden dişinle ilgili problemler varsa, hamile kalmadan önce hallet mutlaka
Hoşgeldin canım, bence dogru yere geldin. Burda herkes birbirini elinden geldigince motive etmeye calısıyor
Bi doktora kontrole git istersen, o daha iyi yönlendirir. Ben şahsen hazırlık icin düzgün beslenmeye (aynı zamanda kilo vermeye) çalışıyorum. Bir de folik aside başla mutlaka, zaten doktora kontrole gittiginde o da önerecektir
Canım hamileyken diş çektirilmez diye biliyorum. O yüzden dişinle ilgili problemler varsa, hamile kalmadan önce hallet mutlaka
ayy sağol canımCANIM TEBRİKLERRRRRRRRRR. Amatör doktorun olarak konuşuyorum hamilesin:))
ayy sağol canımevetCANIM TEBRİKLERRRRRRRRRR. Amatör doktorun olarak konuşuyorum hamilesin:))
caevet canım 3 gün geçti günüm.yarın kan verecem bakalımhamile gibisn kesin sonuç için kan testiii :)
günün geçmiş miydi. bugun site o kadar yavas ki eski sayfalarda yazdıysan da açamadım hiçbişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?