2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ümidini kesme canım enfeksiyona bağlı olması bebek olmadığı anlamına gelmez ki tutarsa zaten 1 kere de de tutuyor.Ama daha rahat bir gebelik geçirmen için enfeksiyonu halletmen lazım

Merhabalar :) Bende bu ay çalışmalara başlıcam benide aranıza alırmısınız. Morale ve motivasyona ihtiyacım var.

3-4 aydır midem rahatsızdı ilaç kullandığım için bebeği erteledim. İlaçlar bitti. 2-3 gün sonrada adetim bitecek. BAT: 20 mart

1,5 yıllık evliyim. Daha önce bir kaç ay korunmadım ama gebelik oluşmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz neler

Merhabalar :) Bende bu ay çalışmalara başlıcam benide aranıza alırmısınız. Morale ve motivasyona ihtiyacım var.

3-4 aydır midem rahatsızdı ilaç kullandığım için bebeği erteledim. İlaçlar bitti. 2-3 gün sonrada adetim bitecek. BAT: 20 mart

1,5 yıllık evliyim. Daha önce bir kaç ay korunmadım ama gebelik oluşmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz neler

Kızlar Merhaba hamilelikte dıscıye gıdılırmı dıs cekimi fln tehlikesi varmı bilen varmi

walla canım doğur meslen kesinlikle sitres yapma ilaç kulanım genetik veya kulanam gerek ilaç yoksa alma alıcaksanda doktoruna bebek düşdüğün söyle ve bir doktora kontorol amaclı gtt

walla canım doğur meslen kesinlikle sitres yapma ilaç kulanım genetik veya kulanam gerek ilaç yoksa alma alıcaksanda doktoruna bebek düşdüğün söyle ve bir doktora kontorol amaclı gtt

Hoşgeldin canım, bence dogru yere geldin. Burda herkes birbirini elinden geldigince motive etmeye calısıyor
Bi doktora kontrole git istersen, o daha iyi yönlendirir. Ben şahsen hazırlık icin düzgün beslenmeye (aynı zamanda kilo vermeye) çalışıyorum. Bir de folik aside başla mutlaka, zaten doktora kontrole gittiginde o da önerecektir

Kızlar Merhaba hamilelikte dıscıye gıdılırmı dıs cekimi fln tehlikesi varmı bilen varmi
Canım hamileyken diş çektirilmez diye biliyorum. O yüzden dişinle ilgili problemler varsa, hamile kalmadan önce hallet mutlaka

doktora gittim. kan tahlillerimi filan yaptı birde folik asit verdi bugün başlıcam onada

doktora gittim. kan tahlillerimi filan yaptı birde folik asit verdi bugün başlıcam onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…