2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

seninle tarihlerimiz yakındı galiba
bence ben bu ay adet olcam
yüzüm adet olmadan hep sivilce olurdu
dün bi baktım yüzümü sivilceler basmış
aynen adet takimine göre bu gün adet olmam lazm ama bakalım 29 u an kadar zamnı var

Bende bugün kırmızıları bekliyorum. Hesaplama yaptım hamileliğimin belli olacağı tarih mayıs 14. 3 ayım daha var hayırlısıyla

Bende bugün kırmızıları bekliyorum. Hesaplama yaptım hamileliğimin belli olacağı tarih mayıs 14. 3 ayım daha var hayırlısıyla
Ben de bekliyorum canım amaaa hala gelemediler. Sinir küpü oldum cıktım bu kırmızılar yüzünden

Neden böyle oluyoruz. Ben bir de anksiyete tedavisi görüyorum adet zamanı 10 kat daha kötü oluyorum.
Hep hormonlardan işte, ah o hormonlar :))

Bu arada bugun sigorta danısmanımı aradım, ne zaman bitecek meselesi için. SAT 7 Kasım yazmıslardı demistim ya, sözleşme tarihine göre bekleme süresi bitiş tarihi hesaplamıslar! Dedim "hani 7 Kasım'a göreydi???" 20 Nisan'da doluyormus gibi hesaplayayım ben en iyisi. Regli 22 Nisan bekliyorum şimdiki düzene göre ama her an her şey olabilir tabi. Özellikle de sordum "ben atıyorum 19 Nisan'da regl olsam 1 ay daha mı bekleyecegim yani" diye... Sorup sorusturup bana dönüs yapacakmıs, bakalım umarım 7 Kasım'a göre hesaplarlar da strese sokmazlar beni durduk yere.

Zaten PMS yaşıyorum bi de bunlarla ugrasıyorum yaa! Cıldıriciiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…