iyim şükür azcık ağırım var regli olmadımiyiyim canım sen nasılsın
cuma günleri gerçekten öyle ayrı bir huzur veriyor bana
iyim şükür azcık ağırım var regli olmadım
aynen adet takimine göre bu gün adet olmam lazm ama bakalım 29 u an kadar zamnı varseninle tarihlerimiz yakındı galiba
bence ben bu ay adet olcam
yüzüm adet olmadan hep sivilce olurdu
dün bi baktım yüzümü sivilceler basmış
hamilesin canm tebrik ederimmmm hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin allahımKızlar günaydın, reglim 3 gün gecikti ben de bugün test yaptım bakar mısınız bi sizce pozitif mi?
Kızlar günaydın, reglim 3 gün gecikti ben de bugün test yaptım bakar mısınız bi sizce pozitif mi?
Bana da pozitif gibi geldi canım ama seni daha tecrübelilerimize sevk ediyorumKızlar günaydın, reglim 3 gün gecikti ben de bugün test yaptım bakar mısınız bi sizce pozitif mi?
haha aha darısı bize çift çizgi görmeye diyelimBana da pozitif gibi geldi canım ama seni daha tecrübelilerimize sevk ediyorum
Amiinhaha aha darısı bize çift çizgi görmeye diyelim
canım tebrikler. Benim hamileliğimde daha silikti. Seninki bayağı belirgin.Kızlar günaydın, reglim 3 gün gecikti ben de bugün test yaptım bakar mısınız bi sizce pozitif mi?
Ben de bekliyorum canım amaaa hala gelemediler. Sinir küpü oldum cıktım bu kırmızılar yüzündenBende bugün kırmızıları bekliyorum. Hesaplama yaptım hamileliğimin belli olacağı tarih mayıs 14. 3 ayım daha var hayırlısıyla
Neden böyle oluyoruz. Ben bir de anksiyete tedavisi görüyorum adet zamanı 10 kat daha kötü oluyorum.Ben de bekliyorum canım amaaa hala gelemediler. Sinir küpü oldum cıktım bu kırmızılar yüzünden
Hep hormonlardan işte, ah o hormonlar :))Neden böyle oluyoruz. Ben bir de anksiyete tedavisi görüyorum adet zamanı 10 kat daha kötü oluyorum.
Ben gördüm canım silik bayaga ama fotoğrafta da daha silik çıkıyor senin en son adet ne zaman diMeraba kizlar dun aksam ki test sonucu hafif silik gorebiliyor musunuzEki Görüntüle 1783289 Eki Görüntüle 1783290
Kızlar günaydın, reglim 3 gün gecikti ben de bugün test yaptım bakar mısınız bi sizce pozitif mi?
22 ocaktı canım 28 günde bir oluyorum 7 gün geciktiBen gördüm canım silik bayaga ama fotoğrafta da daha silik çıkıyor senin en son adet ne zaman di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?