Poliçen 20 nisanda doluyorsa ve sen 22 nisanda adet göreceksen. senin için sıkıntı yok.Adet bitiminden sonra çalışmalara başlayabilirsin tatlım. 7 Kasım ı baz almayacaklar canım. Poliçenin başlangıcından itibaren 5 ay dolacak. dolduktan sonraki adetten sonra çalışmalara başlayabilirsin. En azından benim poliçem öyle.Hep hormonlardan işte, ah o hormonlar :))
Bu arada bugun sigorta danısmanımı aradım, ne zaman bitecek meselesi için. SAT 7 Kasım yazmıslardı demistim ya, sözleşme tarihine göre bekleme süresi bitiş tarihi hesaplamıslar! Dedim "hani 7 Kasım'a göreydi???"20 Nisan'da doluyormus gibi hesaplayayım ben en iyisi. Regli 22 Nisan bekliyorum şimdiki düzene göre ama her an her şey olabilir tabi. Özellikle de sordum "ben atıyorum 19 Nisan'da regl olsam 1 ay daha mı bekleyecegim yani" diye... Sorup sorusturup bana dönüs yapacakmıs, bakalım umarım 7 Kasım'a göre hesaplarlar da strese sokmazlar beni durduk yere.
Zaten PMS yaşıyorum bi de bunlarla ugrasıyorum yaa! Cıldıriciiim
Ben goruyorum 2.cizgiyi ama kan testide yaptir bi an once meraklari giderelim hayirlisi olsun ins...Kızlar günaydın, reglim 3 gün gecikti ben de bugün test yaptım bakar mısınız bi sizce pozitif mi?
Meraba kizlar dun aksam ki test sonucu hafif silik gorebiliyor musunuzEki Görüntüle 1783289 Eki Görüntüle 1783290
canım cıkamdı benim sonuç yaaasabah kan verenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonuç yazın haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aa senmıydın Lidya :)) iyi canim hayırdır ne yın varCnm ben vildan_kalp_İbrahimin
Kullanıcı adımı değiştirdim
Buradayım hastayım
Sen nasılsın
Aa senmıydın Lidya :)) iyi canim hayırdır ne yın var
Cok gecmiş olsun tatlım evet 2 gun oldu bıteli sukurrGrip ateş üşütmüşüm çok hastayım ya yatıyorum eşim yapıyor herşeyi
Sen nasılsın temizlendinmi ?
Selam cnm benim regl bitti bu ya deniycez bakalım
Cok gecmiş olsun tatlım evet 2 gun oldu bıteli sukurr
Hadi bakalım guzel haberler verelim inşallah birbirimize; )Selam cnm benim regl bitti bu ya deniycez bakalım
Evet, 20 Kasım'ı baz alacaklarmısPoliçen 20 nisanda doluyorsa ve sen 22 nisanda adet göreceksen. senin için sıkıntı yok.Adet bitiminden sonra çalışmalara başlayabilirsin tatlım. 7 Kasım ı baz almayacaklar canım. Poliçenin başlangıcından itibaren 5 ay dolacak. dolduktan sonraki adetten sonra çalışmalara başlayabilirsin. En azından benim poliçem öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?