2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Poliçen 20 nisanda doluyorsa ve sen 22 nisanda adet göreceksen. senin için sıkıntı yok.Adet bitiminden sonra çalışmalara başlayabilirsin tatlım. 7 Kasım ı baz almayacaklar canım. Poliçenin başlangıcından itibaren 5 ay dolacak. dolduktan sonraki adetten sonra çalışmalara başlayabilirsin. En azından benim poliçem öyle.

Y YESIMBOZ bizim seninle aynı gidiyor 2 aydır. Şubat 29 çekiyor diye kafam karışmıştı. Seninle takip edeyim bari :)))

Aynen Subatta takvimin bile kafasi karismis o yuzden ileri atti kac gundur stresle yorulmustum islerde yogundu. Bugun icimden geldi gitmedim ise esim evdeydi kahvalti yaptik mis gibi nasil moral oldu anlatamam. Insallah bugun guzel haber alirsam daha da iyi olcak.

Kızlar tekrardan merhabalar herkese. Ben 3,5 yıllık evliyim ama pko nedeniyle oluşan aknelerin tedavisi için 8 yıldan fazladır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Evliliğimin 6. ayında yumurtlama vs. kontrolü için 5 ay içmedim ve yumurtlamamda herhangi bir sorun çıkmamıştı. o yıl çocuk düşünmediğimiz için tekrar başladım hap kullanmaya. Bir yıl önce de rahim ağzında küçük ve sorunsuz bir yara olduğu tespit edilmişti. Doktorum hamilelik öncesi müdahaleye gerek yok demişti. Şimdi bebek istiyoruz ve dk hapını iki aydır içmiyorum. ama doktora henüz gidemedim, galiba korkuyorum
Ancak iki aydır ovulasyon testi yapıyorum, pozitif çıkıyo. Yapmam gereken başka bişiy var mı?

Evet, 20 Kasım'ı baz alacaklarmıs Dua edelim de benim kırmızılar erken gelmesin o ay. 3 gün erken geldigi neredeyse cok nadir ama belli mi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…