hayırlı olsun canm çok sevndmSelam kızlar, öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) 4 haftalık hamileyim, kese oluşmuş :)
Size söylemek istediğim en önemli şey sakın umutsuzluğa düşmeyin ve asla kafanıza bunu takıp durmayın.. biz bi seneden fazla deniyoruz, artık tedaviye başlıcaz galiba diye düşünüyoduk ve bu ay kendimizi serbest bıraktık hiç kafama takmadım ve sadece 1 kere değerlendirebildik , kesin bu ay da olmucam diyodum ki hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin, bu grup bana uğurlu geldi :)
Tebrikler caniim hayirli ugurlu saglikli olsun insallah. Cok haklisin rahat olmak kafani takmamak cok etkiliyor. Allah tamamina erdirsin :)Selam kızlar, öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) 4 haftalık hamileyim, kese oluşmuş :)
Size söylemek istediğim en önemli şey sakın umutsuzluğa düşmeyin ve asla kafanıza bunu takıp durmayın.. biz bi seneden fazla deniyoruz, artık tedaviye başlıcaz galiba diye düşünüyoduk ve bu ay kendimizi serbest bıraktık hiç kafama takmadım ve sadece 1 kere değerlendirebildik , kesin bu ay da olmucam diyodum ki hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin, bu grup bana uğurlu geldi :)
Caniiim cok sevindim senin adinaaKizlaaaaaarr heyooo :) Doktora gittim hicbisey yok cok sukur. Kist ucup gitmis smear tertemiz tuplerde bi sorun yokmus. Bi de tatlis bi yumurtam varmis 3-4 gune hazir olacak. Ayrica gordugum eeen tatli en efendi en aciklayici doktorla tanistim icim cok cok cok rahat. Sanirim artik onunla devam edecek :)
Caniiim cok sevindim senin adinaa
Gelecek aya da guzel haberlerini aliriz insallah tatlim
7Amiin
Ben hala regl olamadım ya! Uyuz oldum iyice. Gelse de rahatlasam
Bence de bir süre oluruna bırak tatlım, olmazsa oyle takip et. Sanki yumurtlama takip etmek de ayrı stresmis gibi geliyor bana :)Cok tesekkur ederim tatliiim :) Insallah yaa icim nasil rahatladi anlatamam. Yumurtlama falanda takip etmemeye karar verdim herseyi oluruna birakicam hayirlisi neyse o olur zaten. Esimde bende cok istiyoruz ama kismette varsa olur zaten. Bakalim zaman ne gosterecek :)
Ben oldum ama darısı başına olmasın7
bende daha olmadım :)
walla hiç fikrim yok kuzum 29 da olmasam en son test aldım o zaman yapcamBen oldum ama darısı başına olmasın
Hamile haberleri alalım sizden bol bol
Kizlaaaaaarr heyooo :) Doktora gittim hicbisey yok cok sukur. Kist ucup gitmis smear tertemiz tuplerde bi sorun yokmus. Bi de tatlis bi yumurtam varmis 3-4 gune hazir olacak. Ayrica gordugum eeen tatli en efendi en aciklayici doktorla tanistim icim cok cok cok rahat. Sanirim artik onunla devam edecek :)
canım benimkide sürekli böyle çıkıyor fotoda görünmüyordu ama düzgün çekemedim galiba bugün test yapacamkızlar test yaptım az önce baksanıza hamilemiyim
resimde net çıkmıyor ki kuzum ondan var çizgi birazdan kan vermeye gidecemcanım benimkide sürekli böyle çıkıyor fotoda görünmüyordu ama düzgün çekemedim galiba bugün test yapacam
kızlar test yaptım az önce baksanıza hamilemiyim
aynen canm gitcem eşim beklyorummCanım hamilesin bence, kan testi yaptır kesin emin olalım :)
evet canım senin fatoda belli oluyor hadi bakalım inşallah hamişsindirresimde net çıkmıyor ki kuzum ondan var çizgi birazdan kan vermeye gidecem
inş kızlar dua edin :)evet canım senin fatoda belli oluyor hadi bakalım inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?