2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Selam kızlar, öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) 4 haftalık hamileyim, kese oluşmuş :)
Size söylemek istediğim en önemli şey sakın umutsuzluğa düşmeyin ve asla kafanıza bunu takıp durmayın.. biz bi seneden fazla deniyoruz, artık tedaviye başlıcaz galiba diye düşünüyoduk ve bu ay kendimizi serbest bıraktık hiç kafama takmadım ve sadece 1 kere değerlendirebildik , kesin bu ay da olmucam diyodum ki hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin, bu grup bana uğurlu geldi :)

hayırlı olsun canm çok sevndm

Kizlaaaaaarr heyooo :) Doktora gittim hicbisey yok cok sukur. Kist ucup gitmis smear tertemiz tuplerde bi sorun yokmus. Bi de tatlis bi yumurtam varmis 3-4 gune hazir olacak. Ayrica gordugum eeen tatli en efendi en aciklayici doktorla tanistim icim cok cok cok rahat. Sanirim artik onunla devam edecek :)

Tebrikler caniim hayirli ugurlu saglikli olsun insallah. Cok haklisin rahat olmak kafani takmamak cok etkiliyor. Allah tamamina erdirsin :)

Caniiim cok sevindim senin adinaa
Gelecek aya da guzel haberlerini aliriz insallah tatlim

Caniiim cok sevindim senin adinaa
Gelecek aya da guzel haberlerini aliriz insallah tatlim

Cok tesekkur ederim tatliiim :) Insallah yaa icim nasil rahatladi anlatamam. Yumurtlama falanda takip etmemeye karar verdim herseyi oluruna birakicam hayirlisi neyse o olur zaten. Esimde bende cok istiyoruz ama kismette varsa olur zaten. Bakalim zaman ne gosterecek :)

günaydın kızlar malum mısafirlerim var cok giremiyorum siteye ama güzel haberler alınmıs Y YESIMBOZ çok şükkür temiz çıkmış çok sevindim cnm

Bence de bir süre oluruna bırak tatlım, olmazsa oyle takip et. Sanki yumurtlama takip etmek de ayrı stresmis gibi geliyor bana :)

Oh gözün aydın canım ya sevindim. Şimdi senden ricam kafana takma, düşünme ve akışına bırak. İlk ay olmayabilir, nedensiz üç dört ay olmayabilir, bak kafana taktıkça daha da zorlaşacak. Ben ilk ay çok taktım, sen takma :)

kızlar test yaptım az önce baksanıza hamilemiyim

Eklentiler

• 12790136_1678965612372167_523550488_o.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…