Oh gözün aydın canım ya sevindim. Şimdi senden ricam kafana takma, düşünme ve akışına bırak. İlk ay olmayabilir, nedensiz üç dört ay olmayabilir, bak kafana taktıkça daha da zorlaşacak. Ben ilk ay çok taktım, sen takma :)
Kesinlikle dogru bir karar.. O niyetle yapınca Insan stres olur zaten bence herkes oluruna bırakmalı.. allah olacagi zamanı oyle iyi bilyprki ummadıgınız anda gelır bebişSagolasin canim benim icim nasil ferahladi anlatamam :) Kesinlikle cook haklisin dun kendi kendime dedim ki cok sukur doktor tuplere kadar bakti ve hicbi sorun yok dedi. Esim eski kafali bi adam degil 1 seneye kadar normal yolla olmayabilir bunu da biliyor. E daha 25 yasindayim, kismetse onumuzde cok guzel yillar var. Spora ve saglikli beslenmeye odaklanayim yeniden,kendimi toparlayayim dedim. O yuzden ovulasyon testlerini yatagin altina kaldirdim dokunmayacagim. Her gun kendine stres yapmak yerine kismet deyip birakacagim. Insallah en hayirli zamanda saglikla gelir bebeklerimiz
Kesinlikle dogru bir karar.. O niyetle yapınca Insan stres olur zaten bence herkes oluruna bırakmalı.. allah olacagi zamanı oyle iyi bilyprki ummadıgınız anda gelır bebiş
Canim yaptirdin mi test?inş kızlar dua edin :)
haftaya cuma 1 aylık cnm doktor öyle dediAyyyy hadi gozun aydin tatliiim:) saglikla gelsin insallah. Kac haftalikmis? Reglin gecmis miydi?ryhn313
Canım hayırlı ugurlu olsun, Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin insallah :)
Tebrik ederim yine güzel bir haber - hatta birkaç haber- diğer arkadaşları da tebrik ediyorum ne güzel bir duygudur eminim :) Bu arada ben de 36. günümdeyim ve henüz regl olmadım. Daha önce az da olsa bu süreyi aştığı oldu. O yüzden heyecan yapmamaya çalışıyorum ama yarın sabah ilk idrarla test yapsam mı bilemedim... Siz ne dersiniz beklesem mi biraz daha?canlarım hamileyim çok duygulu ve tuhaf hissediyorum rabbim sizlerde en kısa zamanda nasip etsinn
gözün aydın Canım ne güzel ..evet yavaştan hamiş haberleri geliyor ne güzel . Darısı başımıza hayırlısıylacanlarım hamileyim çok duygulu ve tuhaf hissediyorum rabbim sizlerde en kısa zamanda nasip etsinn
Tebrikler cnmm çok sevindim ayağını sürükle
AMİN CNM BENM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİNCanım hayırlı ugurlu olsun, Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin insallah :)
Yap walla çıkar zaten varsa asala siterese gerek yokk rahat olun kızlar ben öyle yaptm bu aya hamile kaldmTebrik ederim yine güzel bir haber - hatta birkaç haber- diğer arkadaşları da tebrik ediyorum ne güzel bir duygudur eminim :) Bu arada ben de 36. günümdeyim ve henüz regl olmadım. Daha önce az da olsa bu süreyi aştığı oldu. O yüzden heyecan yapmamaya çalışıyorum ama yarın sabah ilk idrarla test yapsam mı bilemedim... Siz ne dersiniz beklesem mi biraz daha?
sagol canım benm allah hepinize nasip etsinryhn313 tebrikler canım :) Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
sağol cnm sizde nasip etsin allahımgözün aydın Canım ne güzel ..evet yavaştan hamiş haberleri geliyor ne güzel . Darısı başımıza hayırlısıyla
Tebrik ederim yine güzel bir haber - hatta birkaç haber- diğer arkadaşları da tebrik ediyorum ne güzel bir duygudur eminim :) Bu arada ben de 36. günümdeyim ve henüz regl olmadım. Daha önce az da olsa bu süreyi aştığı oldu. O yüzden heyecan yapmamaya çalışıyorum ama yarın sabah ilk idrarla test yapsam mı bilemedim... Siz ne dersiniz beklesem mi biraz daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?