2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Sagolasin canim benim icim nasil ferahladi anlatamam :) Kesinlikle cook haklisin dun kendi kendime dedim ki cok sukur doktor tuplere kadar bakti ve hicbi sorun yok dedi. Esim eski kafali bi adam degil 1 seneye kadar normal yolla olmayabilir bunu da biliyor. E daha 25 yasindayim, kismetse onumuzde cok guzel yillar var. Spora ve saglikli beslenmeye odaklanayim yeniden,kendimi toparlayayim dedim. O yuzden ovulasyon testlerini yatagin altina kaldirdim dokunmayacagim. Her gun kendine stres yapmak yerine kismet deyip birakacagim. Insallah en hayirli zamanda saglikla gelir bebeklerimiz

Kesinlikle dogru bir karar.. O niyetle yapınca Insan stres olur zaten bence herkes oluruna bırakmalı.. allah olacagi zamanı oyle iyi bilyprki ummadıgınız anda gelır bebiş

canlarım hamileyim çok duygulu ve tuhaf hissediyorum rabbim sizlerde en kısa zamanda nasip etsinn
Tebrik ederim yine güzel bir haber - hatta birkaç haber- diğer arkadaşları da tebrik ediyorum ne güzel bir duygudur eminim :) Bu arada ben de 36. günümdeyim ve henüz regl olmadım. Daha önce az da olsa bu süreyi aştığı oldu. O yüzden heyecan yapmamaya çalışıyorum ama yarın sabah ilk idrarla test yapsam mı bilemedim... Siz ne dersiniz beklesem mi biraz daha?

Kızlar size bir şey sormak istiyorum . Benim sat 14 şubat normalde yumurtlama günüm 29 günde bir olduğum için yumurtlama günüm bu ayin 29 u görülüyor . Ben bir kaç gündür çok ağrılı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum o nedenle 2 .3 gündür ilişkiye girmiyorum eşimle ama dünden beri yumurta akı şeklinde akıntım olduğunu gördüm ve tamda yumurtlama oluşacağı tarzda bir akıntı erkenmi yumurtluyorum acaba bu ay . Yada ilaçtan olabilir mi.. Beni bir aydınlatın.

Yap walla çıkar zaten varsa asala siterese gerek yokk rahat olun kızlar ben öyle yaptm bu aya hamile kaldm

Yapsana yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…