2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydın herkeseeee

İlk hamileligimde rüyamda kızım olduğunu ve onu emziriyordum.

Bugün rüyamda oğlum olduğunu ve konuda emziriyordum eşimde bugün hamile olduğumu görmüş

Kızlar ama öyle güzel bir duyguyduki ilk başlarda emzirmemişim sonra emzirince salakmışım böyle güzel bir şeyden niye mahrum kaldımki diyordum.

Ve çoook güzeldii

Merhabalar canim erkende olabilir bu ay her ay tam gununde olmayabiliyormus bi iki gun oynayabilirmis. Degerlendirin diyecegim ama idrar yolu enfeksiyonu oldugunda iliski sirasinda nasil acidigini bilirim o yuzden sen nasil iyi olacaksan oyle yapin tatlim

Olsun canim saglik olsun dur bakalim gun dogmadan neler dogar
İnşallah ya sağol. Biraz üzüldüm aslında çünkü ilk kez gebeliğe bu kadar yaklaştığımı hissettim. Forumdaki başka konulara baktım da testlerde marka önemli mi acaba? Benimki Lena'ydı. En gerçek sonucu hangisi veriyor ki? Veya gebelik varsa hangisinde olsa çıkar deyip tekrar yapmamalı mıyım başka bir gün?

Hadi hayirli haberler ver bize bu ay bizimde umudumuz olursun kac gun kaldi regl

En azından kafan rahatladı. Öyle düşün.
Sonradan forumda "bazı testler güvenilir değil", "benim ilk testte çıkmadı sonraki günlerde çıktı" gibi şeyler okuyunca kafam karıştı. Hamile değilsem bir an önce regl olmak istiyorum. Uzamasa keşke süreç

Canım ben ilk gebelıkte productor 7 gun once cıkan testı yapmıştım dgru cıkmışti

Canım ben ilk gebelıkte productor 7 gun once cıkan testı yapmıştım dgru cıkmışti
Teşekkür ederim. O zaman gecikme 10 gün olsun o testi de yapayım. Ben ilk defa test yaptım. Marka ise Lena. İdrarı ilk damlattığımda ekran kıpkırmızı oldu, sonradan tek çizgi oluşmaya başladı. Bu normal bir şey mi?

Aslında bugün biraz toparladım. Ama eşimin yanaşacağını sanmam ilaçta kullanıyorum açıkçası bende pek istekli değilim motivem düşük .. Artık olmassa bir dahaki aya inşallah

Hiç duymadım o marka cnm cıft cizgi cikmasi grk İkinci cizgi silik bile olsa pozıtıf dmk

canım bende rüyam bebeğim olduğunu ve onu emzirdiğimi gördüm. o kadar hoşuma gidiyordu ki emzirmek çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…