sağol cnm sizde nasip etsin allahım
Günaydın herkese. 1 saat önce test yaptım, negatif. Belli belirsiz bir çizgi bile yokYapsana yahu :)
Kızlar size bir şey sormak istiyorum . Benim sat 14 şubat normalde yumurtlama günüm 29 günde bir olduğum için yumurtlama günüm bu ayin 29 u görülüyor . Ben bir kaç gündür çok ağrılı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum o nedenle 2 .3 gündür ilişkiye girmiyorum eşimle ama dünden beri yumurta akı şeklinde akıntım olduğunu gördüm ve tamda yumurtlama oluşacağı tarzda bir akıntı erkenmi yumurtluyorum acaba bu ay . Yada ilaçtan olabilir mi.. Beni bir aydınlatın.
Günaydın herkese. 1 saat önce test yaptım, negatif. Belli belirsiz bir çizgi bile yokHayırlı bir zamanda olsun artık ne yapalım...
İnşallah ya sağol. Biraz üzüldüm aslında çünkü ilk kez gebeliğe bu kadar yaklaştığımı hissettim. Forumdaki başka konulara baktım da testlerde marka önemli mi acaba? Benimki Lena'ydı. En gerçek sonucu hangisi veriyor ki? Veya gebelik varsa hangisinde olsa çıkar deyip tekrar yapmamalı mıyım başka bir gün?Olsun canim saglik olsun dur bakalim gun dogmadan neler dogar
Günaydın herkeseeee
İlk hamileligimde rüyamda kızım olduğunu ve onu emziriyordum.
Bugün rüyamda oğlum olduğunu ve konuda emziriyordum eşimde bugün hamile olduğumu görmüş
Kızlar ama öyle güzel bir duyguyduki ilk başlarda emzirmemişim sonra emzirince salakmışım böyle güzel bir şeyden niye mahrum kaldımki diyordum.
Ve çoook güzeldii
Günaydın herkese. 1 saat önce test yaptım, negatif. Belli belirsiz bir çizgi bile yokHayırlı bir zamanda olsun artık ne yapalım...
Hadi hayirli haberler ver bize bu ay bizimde umudumuz olursun kac gun kaldi regl[/QUOTE
İnş cnm hayırlısı bklm 10 gün var
Sonradan forumda "bazı testler güvenilir değil", "benim ilk testte çıkmadı sonraki günlerde çıktı" gibi şeyler okuyunca kafam karıştı. Hamile değilsem bir an önce regl olmak istiyorum. Uzamasa keşke süreçEn azından kafan rahatladı. Öyle düşün.
Canım ben ilk gebelıkte productor 7 gun once cıkan testı yapmıştım dgru cıkmıştiİnşallah ya sağol. Biraz üzüldüm aslında çünkü ilk kez gebeliğe bu kadar yaklaştığımı hissettim. Forumdaki başka konulara baktım da testlerde marka önemli mi acaba? Benimki Lena'ydı. En gerçek sonucu hangisi veriyor ki? Veya gebelik varsa hangisinde olsa çıkar deyip tekrar yapmamalı mıyım başka bir gün?
Teşekkür ederim. O zaman gecikme 10 gün olsun o testi de yapayım. Ben ilk defa test yaptım. Marka ise Lena. İdrarı ilk damlattığımda ekran kıpkırmızı oldu, sonradan tek çizgi oluşmaya başladı. Bu normal bir şey mi?Canım ben ilk gebelıkte productor 7 gun once cıkan testı yapmıştım dgru cıkmışti
Aslında bugün biraz toparladım. Ama eşimin yanaşacağını sanmam ilaçta kullanıyorum açıkçası bende pek istekli değilim motivem düşük .. Artık olmassa bir dahaki aya inşallahMerhabalar canim erkende olabilir bu ay her ay tam gununde olmayabiliyormus bi iki gun oynayabilirmis. Degerlendirin diyecegim ama idrar yolu enfeksiyonu oldugunda iliski sirasinda nasil acidigini bilirim o yuzden sen nasil iyi olacaksan oyle yapin tatlim
Hiç duymadım o marka cnm cıft cizgi cikmasi grk İkinci cizgi silik bile olsa pozıtıf dmkTeşekkür ederim. O zaman gecikme 10 gün olsun o testi de yapayım. Ben ilk defa test yaptım. Marka ise Lena. İdrarı ilk damlattığımda ekran kıpkırmızı oldu, sonradan tek çizgi oluşmaya başladı. Bu normal bir şey mi?
Hiç duymadım o marka cnm cıft cizgi cikmasi grk İkinci cizgi silik bile olsa pozıtıf dmk
İlginç bilgiler :) Damlatma yeterli olmuyor mu? Denemeye çalışırım. Biraz daha geciksin bir test daha alıcam zaten.-Lorde- bu arada damlatma bir kavanoza yapıp icine batır kesin sonuc için
Kullanma talımatında oyle yazıyorİlginç bilgiler :) Damlatma yeterli olmuyor mu? Denemeye çalışırım. Biraz daha geciksin bir test daha alıcam zaten.
Tamam çook teşekkür ederimKullanma talımatında oyle yazıyorhmde için rahat eder
canım bende rüyam bebeğim olduğunu ve onu emzirdiğimi gördüm. o kadar hoşuma gidiyordu ki emzirmek çok güzeldi.Günaydın herkeseeee
İlk hamileligimde rüyamda kızım olduğunu ve onu emziriyordum.
Bugün rüyamda oğlum olduğunu ve konuda emziriyordum eşimde bugün hamile olduğumu görmüş
Kızlar ama öyle güzel bir duyguyduki ilk başlarda emzirmemişim sonra emzirince salakmışım böyle güzel bir şeyden niye mahrum kaldımki diyordum.
Ve çoook güzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?