2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Evet diyorumki rüya böyle güzelse gerçeği nasıl olur cnm
Evet canım rüyası bile çok güzel. Bende kızıma hamile olduğumu daha bilmiyorken rüyamda doğum yapiyordum çok kolay bi dogumdu sancim başladı diyip yatiyordum bebek hemen doğuyordu. Erkek bebeğim olduğunu görmüştüm çok güzel bi bebekti bakmaya doyamiyordum cok mutluydum. Bu rüyadan o kadar etkilenmistim ki rüyamda bile bu kadar mutlu olduysa gerçeği nasıldır ki demiştim.

bende 1 haftadır folik asit kullanıyorum 1 hafta tansiyonunu ölç gel dedi dün gittim normal dedi bu gün adet oldum adet sonrası çalışmalara başlayacam hamile kalır kalmaz gel dedi doktor ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmiştim bunda bu tehlikeyi engellemek için gebelik sürecinde kan sulandırıcı iğne kullanacam sürekli bakalım mart hayırlısı gelir inşallah 13 sene sonra çok heyecanlıyım hiç denemedik bile bu zamana kadar inşallah rabbim bir evlat daha verir yuvamıza

Ne kadar guzel ne kadar heyecanli :) Insallah saglikla,mutlulukla gelir 2.yavrunuz. Mart hepimize ugurlu gelsin insalllaah :)

Canım senin adınada çok sevindim inanırmısın ben bile rahatladım allah daha kötülerden korusun seni inşAllah bi daha yaşatmasın böle şeyler Allahın izniyle daha iyi haberler almayı nasip etsin inşAllah

Cook cok tesekkurler tatlimm Allah razi olsun. Amiin insallah hepimizin guzel guzel haberlerini aliriz

Cook cok tesekkurler tatlimm Allah razi olsun. Amiin insallah hepimizin guzel guzel haberlerini aliriz

İnşAllah canım ama gidişle siz benden daha önce davrandınız daha ben sınav diyet derken yazı bulacak sanırım
Hayırlısı olsunda geç olsun .

Merhaba arkadaşlar : ) Pazartesi sendromuna an itibarıyla regl sendromunu da eklemiş bulunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun :) 38 günlük bir rekor kırdım. Folikül kistleri neden olmuş olabilir. Geçen yıl yine bundan gecikmişti.
Bundan sonra ilk kez deneyeceğim soğan kürlü günler başlayacak.

Merhabalar canim. Insallah rahatlarsin kistinde ucup gider hayirlisiyla. Sogan kurune bende cok niyetlendim ama 2 gun icebildim vakit darligindan. Reglin bitsin de bebis bekleyelim hadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…