canım bende rüyam bebeğim olduğunu ve onu emzirdiğimi gördüm. o kadar hoşuma gidiyordu ki emzirmek çok güzeldi.
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)canlarım hamileyim çok duygulu ve tuhaf hissediyorum rabbim sizlerde en kısa zamanda nasip etsinn
Evet canım rüyası bile çok güzel. Bende kızıma hamile olduğumu daha bilmiyorken rüyamda doğum yapiyordum çok kolay bi dogumdu sancim başladı diyip yatiyordum bebek hemen doğuyordu. Erkek bebeğim olduğunu görmüştüm çok güzel bi bebekti bakmaya doyamiyordum cok mutluydum. Bu rüyadan o kadar etkilenmistim ki rüyamda bile bu kadar mutlu olduysa gerçeği nasıldır ki demiştim.Evet diyorumki rüya böyle güzelse gerçeği nasıl olur cnm
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)
bende 1 haftadır folik asit kullanıyorum 1 hafta tansiyonunu ölç gel dedi dün gittim normal dedi bu gün adet oldum adet sonrası çalışmalara başlayacam hamile kalır kalmaz gel dedi doktor ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmiştim bunda bu tehlikeyi engellemek için gebelik sürecinde kan sulandırıcı iğne kullanacam sürekli bakalım mart hayırlısı gelir inşallah 13 sene sonra çok heyecanlıyım hiç denemedik bile bu zamana kadar inşallah rabbim bir evlat daha verir yuvamıza
Gunaydiin nasilsin bakalim taze anne adayi :)günaydın kızlarr
miğde ekşşmesiyle savasıyorum sabahlarıda bulanıyorrGunaydiin nasilsin bakalim taze anne adayi :)
canlarım hamileyim çok duygulu ve tuhaf hissediyorum rabbim sizlerde en kısa zamanda nasip etsinn
Kizlaaaaaarr heyooo :) Doktora gittim hicbisey yok cok sukur. Kist ucup gitmis smear tertemiz tuplerde bi sorun yokmus. Bi de tatlis bi yumurtam varmis 3-4 gune hazir olacak. Ayrica gordugum eeen tatli en efendi en aciklayici doktorla tanistim icim cok cok cok rahat. Sanirim artik onunla devam edecek :)
miğde ekşşmesiyle savasıyorum sabahlarıda bulanıyorr
Canım senin adınada çok sevindim inanırmısın ben bile rahatladım allah daha kötülerden korusun seni inşAllah bi daha yaşatmasın böle şeyler Allahın izniyle daha iyi haberler almayı nasip etsin inşAllah
Cook cok tesekkurler tatlimm Allah razi olsun. Amiin insallah hepimizin guzel guzel haberlerini aliriz
gaz çok var cnm miğde bulantıs sabah oluyor kalkıncad gaz cok oluyorOy oy oy daha erken degil mi yaa
gaz çok var cnm miğde bulantıs sabah oluyor kalkıncad gaz cok oluyor
Canım hayırlı olsun; ) peki hamilelik belırtılerı nelerdi mesela ilk gunlerde hissettınmı paylssırsan sevınırızz :)gaz çok var cnm miğde bulantıs sabah oluyor kalkıncad gaz cok oluyor
Merhaba arkadaşlar : ) Pazartesi sendromuna an itibarıyla regl sendromunu da eklemiş bulunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun :) 38 günlük bir rekor kırdım. Folikül kistleri neden olmuş olabilir. Geçen yıl yine bundan gecikmişti.
Bundan sonra ilk kez deneyeceğim soğan kürlü günler başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?