Evet di mi hem regl hem de soğan kürünün süresi bitsin sonra hamile olduğumuzu burdan duyuralım inşallah :) Soğan kürü esnasında çocuk düşünmemek lazım değil mi? Benim böylelikle nisan ayına kalıyor hayaller :) Ya aslında hem sabah hem akşam ayrı ayrı hazırlamak zor olacak kürü ama ne yapalım, çok faydalıymış. Her şey anne olmak içinMerhabalar canim. Insallah rahatlarsin kistinde ucup gider hayirlisiyla. Sogan kurune bende cok niyetlendim ama 2 gun icebildim vakit darligindan. Reglin bitsin de bebis bekleyelim hadi :)
Evet di mi hem regl hem de soğan kürünün süresi bitsin sonra hamile olduğumuzu burdan duyuralım inşallah :) Soğan kürü esnasında çocuk düşünmemek lazım değil mi? Benim böylelikle nisan ayına kalıyor hayaller :) Ya aslında hem sabah hem akşam ayrı ayrı hazırlamak zor olacak kürü ama ne yapalım, çok faydalıymış. Her şey anne olmak için
Kist icin doktora gitmis miydin ne dedi tatlim? Evet ne yalan soyleyeyim sabah 7 olmadan evden cikiyorum. Aksam spordan donup dus aldim derken saat 10 u buluyor. Yapamadim yani ama bi dene istersen baya faydasini goren olmus. Kiste yaramasa bile sogan harika bi odem atici.
Geçen yıl da böyle reglim gecikmişti, acaba ne oldu diye gittim. Dr 2 tane folikül kist olduğunu söyledi. Herkeste olur, regl döneminde kendiliğinden kaybolur zararsız dedi. Şimdi de böyle gecikme olunca aklıma bu geldi. Benim zaten normalde de belli bir tarihi yok. Ama 38 günü de bulmaz. Güya 2. gebelik testi yapacaktım :)
Birkaç yıl önce idrar yollarımda hafif iltihap vardı, belki onun da temizlenmesini sağlar bu kür, bakalım. Yoğunken insan uykudan başka bi şey düşünmüyor. Şahsen ben öyleyim :)
Istersen yine de kontrole git eger rutinin disindaysa canim.
Yaa sorma yogunlukta sabah ise bi basliyorum bak saat 4 u gecmis 'yuhh ne ara 4 oldu saat' dedim. Cikmadan biseyler yiyip spor yapacagim 7-9 arasi. Sonra anca eve gidip dus alip evi toparlayip hoop yataga. Bu tempoda zaten nasil ovulasyon kovalayacaktim hayret dogrusu
Aslında bende demir eksikliği de vardı anca ilaçla yükselebildi. Gebelik için önemli bir sorun ya. Kan değerlerime baktırmam gerekiyor tekrar sanırım. Bi de belki başka bir kist vardır mazallah.
Sporu 1 saate indirsen, sıklığını arttırsan, aslında evde uyumadan önce biraz daha vakit geçirebilirsin :)
Çok ilginç ya bekarken regl döneminin geldiğini bile fark etmeyen ben, son birkaç keredir sancı hissediyorum.
Allah korusun canim kotu dusunme. Ama yine de bir baktir degerlerine,erken onlem almak buyuk kucuk her sorun icin cok onemli.
Ancak gebelikte sporu azaltabilirim sanirim. Uzun donem amator spordan sonra birakmak kolay olmuyo hele ki daha vermem gereken 4-5 kilo varken. Esimde sporcu o yuzden iyi oluyor aslinda. Sagolsun cok yardimci oluyor haftanin bi gunu ben dip kose temizliyorum hafta ici bi gun ben toz aliyorum o supuruyo bi de vileda tamamdirBizim evde hayat genelde 10-1 arasi anlayacagin Bi erken uyumayi becerebilsek... Bazen diyorum ki soyle yatip saate hic bakmadan gunlerce uyumak istiyorum :)
sağol canm benmmmCanım hayırlı ugurlu olsun, Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin insallah :)
sağol canmm benmCanım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah.
tekm hisediğim ağımızın tatdı değişti ve kahvaltı yapamdım :) birde ağırım olduCanım hayırlı olsun; ) peki hamilelik belırtılerı nelerdi mesela ilk gunlerde hissettınmı paylssırsan sevınırızz :)
canım ilk beta hcg değerün kaç çıktıtekm hisediğim ağımızın tatdı değişti ve kahvaltı yapamdım :) birde ağırım oldu
Oy kurban olurum uzulme ne olur. Dur bakalim bekle biraz gun dogmadan neler dogar. Hcg istemedi mi peki tekrardan?kızlar selam evdeki testimi sizle paylaşmıştım
bugün kan sonucum cıktı beta hcg 70 cıktı
doktora gittim kese filan yok ortada ve hcg düşük dedi
kimyasal ya da dış gebelik olabilir 10 gün beklemek lazım dedi
kafam allak bullak
Ayy nasilsiin? :) Nasil gidiyor hamilelik?En güzel hamiş adaylarııııı nasılsınız çok özledim hepinizi
İyiyim canım. İyi gidiyor cuma kontrolümüz vardı. Kız tahmin etti doktor sürpriz oldu bize de, ben de erkek diye düşünüyordum senin gibi. :)Ayy nasilsiin? :) Nasil gidiyor hamilelik?
kızlar selam evdeki testimi sizle paylaşmıştım
kafam allak bullak
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER OLSUN SIKMA CANINI POZİTİF DÜŞÜN .KIZLAR BU GÜN PROBİOTİKLİ YOGURT MAYALADIM ARTIK DOĞAL YOGURT TÜKETMEK İSTİYORUM MAYALARKEN ECZANEDEN ALDIGIM PROBİOTİK KAPSÜLÜ AÇIP MAYAMA EKLEDİM 5 LİTRE SÜTÜ MAYALADIM DAHA YENİ BUZDOLABINA KOYDUM BAKALIM NASIL OLACAK.kızlar selam evdeki testimi sizle paylaşmıştım
kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?