2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhabalar canim. Insallah rahatlarsin kistinde ucup gider hayirlisiyla. Sogan kurune bende cok niyetlendim ama 2 gun icebildim vakit darligindan. Reglin bitsin de bebis bekleyelim hadi :)
Evet di mi hem regl hem de soğan kürünün süresi bitsin sonra hamile olduğumuzu burdan duyuralım inşallah :) Soğan kürü esnasında çocuk düşünmemek lazım değil mi? Benim böylelikle nisan ayına kalıyor hayaller :) Ya aslında hem sabah hem akşam ayrı ayrı hazırlamak zor olacak kürü ama ne yapalım, çok faydalıymış. Her şey anne olmak için

Kist icin doktora gitmis miydin ne dedi tatlim? Evet ne yalan soyleyeyim sabah 7 olmadan evden cikiyorum. Aksam spordan donup dus aldim derken saat 10 u buluyor. Yapamadim yani ama bi dene istersen baya faydasini goren olmus. Kiste yaramasa bile sogan harika bi odem atici.

Geçen yıl da böyle reglim gecikmişti, acaba ne oldu diye gittim. Dr 2 tane folikül kist olduğunu söyledi. Herkeste olur, regl döneminde kendiliğinden kaybolur zararsız dedi. Şimdi de böyle gecikme olunca aklıma bu geldi. Benim zaten normalde de belli bir tarihi yok. Ama 38 günü de bulmaz. Güya 2. gebelik testi yapacaktım :)

Birkaç yıl önce idrar yollarımda hafif iltihap vardı, belki onun da temizlenmesini sağlar bu kür, bakalım. Yoğunken insan uykudan başka bi şey düşünmüyor. Şahsen ben öyleyim :)

Istersen yine de kontrole git eger rutinin disindaysa canim.
Yaa sorma yogunlukta sabah ise bi basliyorum bak saat 4 u gecmis 'yuhh ne ara 4 oldu saat' dedim. Cikmadan biseyler yiyip spor yapacagim 7-9 arasi. Sonra anca eve gidip dus alip evi toparlayip hoop yataga. Bu tempoda zaten nasil ovulasyon kovalayacaktim hayret dogrusu

Aslında bende demir eksikliği de vardı anca ilaçla yükselebildi. Gebelik için önemli bir sorun ya. Kan değerlerime baktırmam gerekiyor tekrar sanırım. Bi de belki başka bir kist vardır mazallah.

Sporu 1 saate indirsen, sıklığını arttırsan, aslında evde uyumadan önce biraz daha vakit geçirebilirsin :)

Çok ilginç ya bekarken regl döneminin geldiğini bile fark etmeyen ben, son birkaç keredir sancı hissediyorum.

Allah korusun canim kotu dusunme. Ama yine de bir baktir degerlerine,erken onlem almak buyuk kucuk her sorun icin cok onemli.
Ancak gebelikte sporu azaltabilirim sanirim. Uzun donem amator spordan sonra birakmak kolay olmuyo hele ki daha vermem gereken 4-5 kilo varken. Esimde sporcu o yuzden iyi oluyor aslinda. Sagolsun cok yardimci oluyor haftanin bi gunu ben dip kose temizliyorum hafta ici bi gun ben toz aliyorum o supuruyo bi de vileda tamamdir Bizim evde hayat genelde 10-1 arasi anlayacagin Bi erken uyumayi becerebilsek... Bazen diyorum ki soyle yatip saate hic bakmadan gunlerce uyumak istiyorum :)

Ne güzel hayatına sporu bu denli yedirmişsin. Eminim gebelik ve doğum sürecin de bu sayede kolay geçer.

Benim pilim en geç 11-12 arası bitiyor. Çocuk gibi gözlerim kapanmaya başlıyor ve o sırada yatağıma gömülmekten başka bir şey düşünemiyorum İkimiz de eşek gibi çalışıyoruz söylemesi ayıp. Hayat müşterek demişler, elbette yardımlaşa yapıcaz birçok işi

kızlar selam evdeki testimi sizle paylaşmıştım
bugün kan sonucum cıktı beta hcg 70 cıktı
doktora gittim kese filan yok ortada ve hcg düşük dedi
kimyasal ya da dış gebelik olabilir 10 gün beklemek lazım dedi
kafam allak bullak

Oy kurban olurum uzulme ne olur. Dur bakalim bekle biraz gun dogmadan neler dogar. Hcg istemedi mi peki tekrardan?

Ayy nasilsiin? :) Nasil gidiyor hamilelik?
İyiyim canım. İyi gidiyor cuma kontrolümüz vardı. Kız tahmin etti doktor sürpriz oldu bize de, ben de erkek diye düşünüyordum senin gibi. :)
İkili testimiz oldu bugün sonuçları aldık çok şükür yolunda her şey.
İlk 3 ayı atlattım biraz daha rahatım.

Sen nasılsın? Kistlerle ilgili tedaviye başladın değil mi?
Ben de pilatese geri başlıyorum. Doktor 16. Haftaya kadar bekle öyle başla dedi. Heyecanlıyım ondan eski sayfalarda da konuşulmuş sporu bırakınca kötü hissediyor insan kendini. Tabii bebişin sağlığı için ara vermiştim ama birkaç ay da olsa sporu alışkanlığa çevirdikten sonra canım hep biraz daha fazla hareket istiyordu.

Cnm üzülme

Bir tanıdığı dış gebelik teşhisi konmuş sapasağlam maş çocuk şuanda 4 yaşında

İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER OLSUN SIKMA CANINI POZİTİF DÜŞÜN .KIZLAR BU GÜN PROBİOTİKLİ YOGURT MAYALADIM ARTIK DOĞAL YOGURT TÜKETMEK İSTİYORUM MAYALARKEN ECZANEDEN ALDIGIM PROBİOTİK KAPSÜLÜ AÇIP MAYAMA EKLEDİM 5 LİTRE SÜTÜ MAYALADIM DAHA YENİ BUZDOLABINA KOYDUM BAKALIM NASIL OLACAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…