2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

DEMİR EKSİKLİGİ İÇİN BOL YEŞİLLİK TÜKET ROKA MARUL VB.

Cok sevindim canim sagligi yerindeyse kiz erkek farketmez ama heyecanli bi surec tabii :) Insallah saglikli mutlu devam edersiniz sonuna kadar.
Iyiyim cok sukur, kist kendiliginden gitti 1 adet doneminde. Bir onceki donemde atilamayan yumurta buyumus ondan dolayiymis. Bu vesile ile hayatimda gordugum en kibar en aciklayici ve en tatli doktorla tanistim nasil icim rahat anlatamam :)
Ayy pilates super yaa hele ki hamilelikte. Nerede basliyorsun? Ozellikle hamileler icin degil mi?

Günaydın kızlar.
Keyifli bir gün olsun.
Mart geldi ve ben bir bahar insanı olarak çok mutluyum :)
Bahar bu yıl bize güzel haberlerle gelsin inşallah.

Günaydın kızlar.
Keyifli bir gün olsun.
Mart geldi ve ben bir bahar insanı olarak çok mutluyum :)
Bahar bu yıl bize güzel haberlerle gelsin inşallah.

Gunaydiiiin kocaman:) Sorma yaa sabah evden cikarken bile 'ay ne guzel hava... aaa mart geldiii' dedim :) Her ne kadar spordan dolayi merdiven cikarken zorlansam da... :) Insallah bahar harika ve cok guzel haberler getirir. Marti bekleyenlere selam olsun

Günaydın

Kadın doğum doktoru çok önemli

Sevimli güler yüzlü açıklayıcı eeeen önemlisi rahatlatıcı olmasıııı

Benim şuanki doktorum çok iyi çok seviyorum

Önceki iyi degildi

Kesinlikle cok onemli. Cok kibar cok efendi bi adamdi herseyi tek tek acikladi surekli musade isteyerek muayene etti. Bi de 'kismetse en kisa zamanda gebeliginizde de gorusmek uzere' dedi ya vallahi sevincten ciglik atasim geldi

Bunu yazarken aklımda sen vardın zaten :)

Dün akşam çok yakın bir arkadaşım ve eşi bizdeydi. 1 yılı geçmiş korunmayı bırakalı. Kontrole gitmişler doktor bir sorun yok demiş. Birkaç daha deneyin demiş. 2 ayda moral bozduğuna utandım resmen.

Canim benim yaa :) Yazin gor sen bizi cicekler acicaz ufakliklarla insallaaaah :)
Kiyamam Insallah o kadar bekletmez bizim tostoslar bizi :) Cok iyi bi doktorla tanistim asiri heyecanlandim ama gittigim hastanede sadece geceleri calisiyomus. Gunduz nerde calistigini bulamiyorum deliriciiim :)

Hemşiresine falan sorsan olmaz mı? Belki devlet hastanesindedir gündüzleri. Doktor çok önemli. Yani doktora gitmek vs zaten zorlan bir de hamilelik gibi bir durumda frekansının tuttuğu bir doktor bulman şahane Yeşimcim çok sevindim. İnşallah bir sonraki ziyaretin gebelik için olur :)

Ozel hastanede canim soyleyeceklerini hic dusunmedigim icin aramadim acikcasi. Cunku randevu icin aradimda yalnizca aksamlari burada calisiyor gunduz baska bir yerde demislerdi. Doktorumun hastanenin sitesinde yazan mail adresine mail gonderdim bakalim cevap gelecek mi. Olmadi bi aksam gidip soracagim vallahi Taktim mi takiyorum gicik oluyorum kendime :)
Evet kesinlikle cok cok onemli insallah boyle guzel devam eder. Darisi hepimizin basina, hepimizin bir sonrasi muayenesi gebelikten olsun insallaaaah :)

Kızlar merhaba. Benim kırmızılar dün geldi. Bu ayın sonunda sağlık poliçem bitiyor. 5 ay ne çabuk geçmiş.

Ayyy harika yaa vallaha baksana ne zaman konusmaya basladik kac ay gecmis Mart gelmis. Cok duygulandim inan okuyunca... Insallah en guzel en hayirli zamanda saglikla gelir bebegin de seni uzmez. Baksana annecigi ne cok seyi dusunup planlayip onun icin en guzelini yapmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…