DEMİR EKSİKLİGİ İÇİN BOL YEŞİLLİK TÜKET ROKA MARUL VB.Aslında bende demir eksikliği de vardı anca ilaçla yükselebildi. Gebelik için önemli bir sorun ya. Kan değerlerime baktırmam gerekiyor tekrar sanırım. Bi de belki başka bir kist vardır mazallah.
Sporu 1 saate indirsen, sıklığını arttırsan, aslında evde uyumadan önce biraz daha vakit geçirebilirsin :)
Çok ilginç ya bekarken regl döneminin geldiğini bile fark etmeyen ben, son birkaç keredir sancı hissediyorum.
141 çıkmıştı canm bende yumurta vardı rahim kalınlığda iyi hersey normal erken öğrendiğim için düşüktü benim ki cuma keseyi görüz dediryhn313 canım beta hcg kaç çıktı
İyiyim canım. İyi gidiyor cuma kontrolümüz vardı. Kız tahmin etti doktor sürpriz oldu bize de, ben de erkek diye düşünüyordum senin gibi. :)
İkili testimiz oldu bugün sonuçları aldık çok şükür yolunda her şey.
İlk 3 ayı atlattım biraz daha rahatım.
Sen nasılsın? Kistlerle ilgili tedaviye başladın değil mi?
Ben de pilatese geri başlıyorum.Doktor 16. Haftaya kadar bekle öyle başla dedi. Heyecanlıyım ondan eski sayfalarda da konuşulmuş sporu bırakınca kötü hissediyor insan kendini. Tabii bebişin sağlığı için ara vermiştim ama birkaç ay da olsa sporu alışkanlığa çevirdikten sonra canım hep biraz daha fazla hareket istiyordu.
Günaydın kızlar.
Keyifli bir gün olsun.
Mart geldi ve ben bir bahar insanı olarak çok mutluyum :)
Bahar bu yıl bize güzel haberlerle gelsin inşallah.
Günaydın
Kadın doğum doktoru çok önemli
Sevimli güler yüzlü açıklayıcı eeeen önemlisi rahatlatıcı olmasıııı
Benim şuanki doktorum çok iyi çok seviyorum
Önceki iyi degildi
Gunaydiiiin kocaman:) Sorma yaa sabah evden cikarken bile 'ay ne guzel hava... aaa mart geldiii' dedim :) Her ne kadar spordan dolayi merdiven cikarken zorlansam da... :) Insallah bahar harika ve cok guzel haberler getirir. Marti bekleyenlere selam olsun
Bunu yazarken aklımda sen vardın zaten :)
Dün akşam çok yakın bir arkadaşım ve eşi bizdeydi. 1 yılı geçmiş korunmayı bırakalı. Kontrole gitmişler doktor bir sorun yok demiş. Birkaç daha deneyin demiş. 2 ayda moral bozduğuna utandım resmen.
Canim benim yaa :) Yazin gor sen bizi cicekler acicaz ufakliklarla insallaaaah :)
KiyamamInsallah o kadar bekletmez bizim tostoslar bizi :) Cok iyi bi doktorla tanistim asiri heyecanlandim ama gittigim hastanede sadece geceleri calisiyomus. Gunduz nerde calistigini bulamiyorum deliriciiim :)
Hemşiresine falan sorsan olmaz mı? Belki devlet hastanesindedir gündüzleri. Doktor çok önemli. Yani doktora gitmek vs zaten zorlan bir de hamilelik gibi bir durumda frekansının tuttuğu bir doktor bulman şahane Yeşimcim çok sevindim. İnşallah bir sonraki ziyaretin gebelik için olur :)
Kızlar merhaba. Benim kırmızılar dün geldi. Bu ayın sonunda sağlık poliçem bitiyor. 5 ay ne çabuk geçmiş.
erik istym yaaaa tuzlayıp yemek istym
çok istymmm yaaahahaha dur anacim daha erkenDun spor salonunda tv de gordum yeni cikmis seradakiler kilosu 300 TL tlymis Mersinde. Kosarken agzimin suyu akti resmen, aman diyeyim yapma
çok istymmm yaa
walla hamilelikten değil kendim çok severimDur kiz daha cok basindasin. Simdiden boyle istersen perisan olursunuz 40 haftada
walla hamilelikten değil kendim çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?