2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

tünaydın kızlar geçen gün bir arkadaşa gitmiştik oturmaya herkes çocuk sordu çok üzüldüm. bir tanesi de hamile olsaydın verirdim sana hamilelik kıyafetlerimi dedi. aslında takmıyordum böyle şeyleri ama bu defa niyeyse çok dokundu insanlar niye böyle

merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum cumartesi hamile olduğumu öğrendim dün kanamam oldu değerim düşmüş ve adet oldum doktor kimyasal gebelik dedi hamileymişim 3 haftalık haberim yoktu dikakt etseydim belki bişey olmayacaktı ama bizede sürpriz oldu dün çok zor bir gün geçirdim size tavsiyem herzaman hayırlısını ve sağlıklısını isteyin ben öyle yaptım kısmet değilmiş diyorum artık eşimde çok üzüldü doktor aspirin yazı kanı sulandırması için bebeğe kan gitsin diye bidaha adetin gecikirse hemen gel dedi bide folik asit verdi

Sağol tatlım benim. Ağzın bal yesin:)

Canım çok geçmiş olsun. Demek ki hayırlı değilmiş. Allah ım tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin sana. Bende düşük yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama Herşey Allah tan çok üzme kendini. Keşke şöyle olsaydı böyle yapsaydım deme. Vardır bunda da bir hayır

teşekkürler canım amin hayırlı zamanda inşallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya hayırlısı buymuş demekki üzülmeyin allah bi daha yaşatmasın inşAllah ..
Allah tez zamanda güzel duygular yaşatsın inşallah canım .

Tıkayacaksın kulaklarını bu insanlara. Hepimizin çevresinde var. Bazen diyorum ben de öyle mi olacağım acaba.
Evladımın acısı daha taptaze iken bana soranlar oluyordu hem sinir oluyordum hem de çok kırılıyordum.
Stresten uzak kalmak için hiç takılma bunlara cnm.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle.
Kendini suçlama senin hiçbir hatan yok. Sağlıksız gebelik sağlıksız bebek bir şekilde sonlanıyor. Çok insanın başına geliyor.
İnşallah güzel haberlerini alırız yakın zamanda.

Y YESIMBOZ Çok sevindim kitlelerin atılmasına kolayca hallolmuş. Zaman gerçekten çok çabuk geçti bahar geldi inşallah bahar müjdelerini de siz getirirsiniz. :)
Om yoga diye bir yerde başlayacağım cnm . Daha kaydımı olmadım aslında ama gidip konuştum aklıma da yattı. İnşallah giderim hep. Fransa'dan döndüğümüzden beri çalışıyorum da aslında o yüzden biraz daha fazla yoruluyorum ama aksatmamaya çalışacağım kendimi çok yormadan. Haftada 1-2 bile gitsem iyi gelir bana.
Doktor gerçekten çok önemli. Hem gebelik öncesi süreçte hem gebelikte. Ben de memnunum doktorumdan. Biraz meşgul bir adam tlfları hiç susmuyor muayene sırasında falan ama hem güler yüzlü hem bilgi veriyor ben sormadan.

Kac hafta ki canim doktor hemen karar verdi ? Insallah oyle degildir insallah duzelme ihtimali vardir Cok gecmis olsun moralini yuksek tutmaya calis ne olur

Tesekkur ederim tatlim insallah :) Inceledim vallahi baya guzel gorunuyor hemde Besiktasta cok merkezi. Son aylarda rahatlamak icin cok guzel olabilir bence. Spor herseyden once zihnimi cok rahatlatiyor ki hamilelikte kafa rahatligi cok onemli bence. En guzelini yapmissin :)

teşekkürler canım sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

3 haftalıktı canım malesef düşük oldu çok teşekkür ederim

Cok gecmis olsun canim. Allah hayirli ve saglikli bi gebelik kismet etsin insallah. Kurtaj olmadigi icin beklemene gerek yok galiba ya da hamilelige engel bi durun olmuyor?

Uzuldum Canim. Insallah kisa zamanda yeniden hamile kalirsin. Sakin bunu dusunup uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…