2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba kizlar. Bir suredir internete giremedim. Benim adetim 3 gun gecikti ve normalde adet belirtilerimi bir hafta oncesinden hissederken bu ay belirti olmadi. Yalniz kasik agrilarim var. Belim agriyor, yorgunluk ve arada uyku hali oluyor. Bide akintim var. Az once idrar testi yaptim ama negatif cikti. Birkac gun daha bekliyecegim bakalim insallah hamileyimdir.

Hanımlar iyi akşamlar, kaç gündür okuyorum ama yazamadım, zaten cok degisik bi durumum da yok :))
Bugün yeni bir oda arkadasımız geldi, daha dogrusu tanıdık bir arkadasımızdı, bizim odaya tasındı. 3,5 aylık hamileymiş onu ogrendiiim. 3 ay denemisler olmamıs, 4. ayda olmus. O yüzden diyecegim odur kiiiii olmuyor diye vazgecmeyin, umutsuzluga kapılmayın. Hemen olacak diye bir sey yok, vakti zamanı ne zamansa o zaman gelecektir tontiklerimiz

HIM aynen ben hiç beklmedigim zaman hamile kaldığım öğrendim

Bir an birkaç gün önceki "ben"i gördüm yazdıklarında; ama ben regl oldum. Heyecanlı bir bekleyişti, yine de güzeldi... İnşallah hamilesindir. Belirtiler uyuyor gibi. Sonucu bizimle de paylaş olur mu :)

ryhn313 canımm, kaç gündür yazamadım hayırlı olsun çok seviniyorum bebiş haberlerine :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar benim normalde adet dündü ama olmadım. gebelik testleri negatif. stresten olmadım galiba değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…