3 haftalıktı canım malesef düşük oldu çok teşekkür ederim
Sagol cnm benimcanım gözün aydın sağlıkla al inşallah kucağına
HIM aynen ben hiç beklmedigim zaman hamile kaldığım öğrendimHanımlar iyi akşamlar, kaç gündür okuyorum ama yazamadım, zaten cok degisik bi durumum da yok :))
Bugün yeni bir oda arkadasımız geldi, daha dogrusu tanıdık bir arkadasımızdı, bizim odaya tasındı. 3,5 aylık hamileymiş onu ogrendiiim. 3 ay denemisler olmamıs, 4. ayda olmus. O yüzden diyecegim odur kiiiii olmuyor diye vazgecmeyin, umutsuzluga kapılmayın. Hemen olacak diye bir sey yok, vakti zamanı ne zamansa o zaman gelecektir tontiklerimiz
Merhaba kizlar. Bir suredir internete giremedim. Benim adetim 3 gun gecikti ve normalde adet belirtilerimi bir hafta oncesinden hissederken bu ay belirti olmadi. Yalniz kasik agrilarim var. Belim agriyor, yorgunluk ve arada uyku hali oluyor. Bide akintim var. Az once idrar testi yaptim ama negatif cikti. Birkac gun daha bekliyecegim bakalim insallah hamileyimdir.
Ayy hadi hayırlısı yeşim in de meraklı heyecanlı günleri geliyorr demekIyi aksamlar kizlaaar. Bugun 11.gunum normalde 13-14 gunde bi olurdu ama az once yumurtlamada olan beyaz jelimsi akintiyi gorduum. Ay bi heyecanlandim yeaaa
Hemen calısmalara başla canım ne olur ne olmazIyi aksamlar kizlaaar. Bugun 11.gunum normalde 13-14 gunde bi olurdu ama az once yumurtlamada olan beyaz jelimsi akintiyi gorduum. Ay bi heyecanlandim yeaaa
Insallaaaaah :)) cok heyecanlandim vallaha.Ayy hadi hayırlısı yeşim in de meraklı heyecanlı günleri geliyorr demek
BasladikkHemen calısmalara başla canım ne olur ne olmaz
Basladikk
Dualarim seninle canim, guzel haberlerle gel insallahBasladikk
Sagol cnm benim allah razı olsunryhn313 canımm, kaç gündür yazamadım hayırlı olsun çok seviniyorum bebiş haberlerine :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Sagol canim rabbim isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?