2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar benim normalde adet dündü ama olmadım. gebelik testleri negatif. stresten olmadım galiba değil mi
kuzum bekle biraz benim 2gun geçti çıktı ama geçen ay adetim bitmiş hamile kalmış ondan erken çıktı bir kaç gün daha bekle bakalım steres yapma hiç beklemediğin anda öğreniyorsun

kuzum bekle biraz benim 2gun geçti çıktı ama geçen ay adetim bitmiş hamile kalmış ondan erken çıktı bir kaç gün daha bekle bakalım steres yapma hiç beklemediğin anda öğreniyorsun

senin kanda mı çıktı canım idrar testi mi 2 gün sonra çıktı.
pek umudum yok açıkçası ama adet olmayınca da insan düşünmeden edemiyor

Sikma canini tatlim streste olabilir hamile de olabilirsin. Dusunmemeye calis ona odaklanma biraz zaman gecsin bakalim.

çok düşünüyordum testler negatif çıkınca hamilelik düşüncesi gitti biraz
adet olmayı bekliyorum. beklicez bakalım.

Cok gecmis olsun canim. Allah hayirli ve saglikli bi gebelik kismet etsin insallah. Kurtaj olmadigi icin beklemene gerek yok galiba ya da hamilelige engel bi durun olmuyor?
teşekkürler canım amin beklememe gerek yok ama benim biraz ara vermeye ihtiyacım var biraz bekleyecem sanırım

canım bendede böyle olmuştu kan testi yaptır bence

teşekkürler canım amin beklememe gerek yok ama benim biraz ara vermeye ihtiyacım var biraz bekleyecem sanırım

Bedeninde zihninde biraz rahatlasin tatlim. Hayirlisini dilemekten baska caremiz yok biliyorsun. Kendini suclamaya dusunmeye de gerek yok. Rabbim istediginde bir cani yarativeriyor ol demesiyle ama kismette yoksa olmuyor. Uzme kendini sadece toparlanmaya calis zihnen. Ne yazik ki bu sadece senin degil hepimizin basina gelebilecek veya gelmis seyler. Elbette cok uzucu ama suclu olan bi taraf yok bu durumda,sen iyi ol yeter gor bak bebegin gelecek sagligiyla :)

evet canım bende öyle düşünüyorum biraz dinlenmeye ihtiyacım var hep hayırlısını istedim zaten böyleymiş hayırlısı diyorum ama bazen suçluyorum kendimi herkes niye dikkat etmedin kendine diyor nereden bilebilirdim baskı yapıyorlar sanki onlar benden daha çok sevecek çocuğumu neyse takmamaya çalışıyorum bu ayda inşallah senin güzel haberlerini alırız tatlım sağlıkla inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun, tabi üzücü bir olay ama bebeğin sağlıklı her şeyden önemli
kendini suçlama o bebeğin yiyecek ekmeği olsaydı ne yaparsan yap zaten olurdu
millete fazla kulak verme, onlar her şeyi söyler zaten.

Oy kurban olurum uzulme ne olur. Dur bakalim bekle biraz gun dogmadan neler dogar. Hcg istemedi mi peki tekrardan?
canım hcg sonucum bugun cıkacak öğleden sonra ama kahve kırmızımsı lekelenmem var o kafamı cok karıştırıyor.
bu arada güzel haberlerini de bekliyoruz canım senin:)

141 çıkmıştı canm bende yumurta vardı rahim kalınlığda iyi hersey normal erken öğrendiğim için düşüktü benim ki cuma keseyi görüz dedi
benim 70 çıktı canım ve kahve lekelenmem var senın kaç haftalık peki

canım cok gecmiş olsun doktor bana da kimyasal gebelik olabilir dedi
kahve kırmızı arası bı lekelenmemoluyor yoğun kıvamlı bişi
off benımde kafam cok karışık ve korkuyorum.

Günaydıııın kızlar dışarda kuşlar cıvıldıyor çiçekler açıyor miss gibi hava bahar geldi sanırım .. :)
Herşey yolunda görünsede birazda üzgünüm aslında verdiğim savaşları yavaş yavaş yeniyorum devam ettğim diyetisyene dün gttim şuan ideal kiloma 5 kilom kalmış bu ay dikkat edip tekrar gtcem mayısa kadar Allahın izniyle istediğim kiloma dönücem . Sınavlarım yaklaşıyor ve sınavlarım onlarda bu dönem bitiyor . Bu arada bu kadar şeyle ugraşırken eşim ve ailesinide ihmal etmiyorum .O gelmeden onun rahat bi hayat sürmesi için bebeğimi doğru ve zamını gelince olucagını anlatmaktan millte çok yoruldum . Hayla bana niye bebek istemiyorsun niye yapmıyosunuz imada bulunmaları çok yıpratıyor beni ben bebeğim olmasını istemiyormuşum gibi algı var nasıl böyle bişey söleyebiliyorrlar anlamış degilim .Tabiki miletin lafıyla hareket etmeiyorum ama çok üzüyor bu olay beni saten Allah izniyle saglıklı zamnı gelince saten olucak İnşAllah diye düşünüyorum . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…