kuzum bekle biraz benim 2gun geçti çıktı ama geçen ay adetim bitmiş hamile kalmış ondan erken çıktı bir kaç gün daha bekle bakalım steres yapma hiç beklemediğin anda öğreniyorsunkızlar benim normalde adet dündü ama olmadım. gebelik testleri negatif. stresten olmadım galiba değil mi
kuzum bekle biraz benim 2gun geçti çıktı ama geçen ay adetim bitmiş hamile kalmış ondan erken çıktı bir kaç gün daha bekle bakalım steres yapma hiç beklemediğin anda öğreniyorsun
senin kanda mı çıktı canım idrar testi mi 2 gün sonra çıktı.
pek umudum yok açıkçası ama adet olmayınca da insan düşünmeden edemiyor
kızlar benim normalde adet dündü ama olmadım. gebelik testleri negatif. stresten olmadım galiba değil mi
Sikma canini tatlim streste olabilir hamile de olabilirsin. Dusunmemeye calis ona odaklanma biraz zaman gecsin bakalim.
kızlar walla ben bu ay hiç kafam takmadım baktım hamileyim rabbime sığın hayırlsın versin hepimiz içinçok düşünüyordum testler negatif çıkınca hamilelik düşüncesi gitti biraz
adet olmayı bekliyorum. beklicez bakalım.
kızlar walla ben bu ay hiç kafam takmadım baktım hamileyim rabbime sığın hayırlsın versin hepimiz için
çok düşünüyordum testler negatif çıkınca hamilelik düşüncesi gitti biraz
adet olmayı bekliyorum. beklicez bakalım.
teşekkürler canım amin beklememe gerek yok ama benim biraz ara vermeye ihtiyacım var biraz bekleyecem sanırımCok gecmis olsun canim. Allah hayirli ve saglikli bi gebelik kismet etsin insallah. Kurtaj olmadigi icin beklemene gerek yok galiba ya da hamilelige engel bi durun olmuyor?
canım bendede böyle olmuştu kan testi yaptır benceMerhaba kizlar. Bir suredir internete giremedim. Benim adetim 3 gun gecikti ve normalde adet belirtilerimi bir hafta oncesinden hissederken bu ay belirti olmadi. Yalniz kasik agrilarim var. Belim agriyor, yorgunluk ve arada uyku hali oluyor. Bide akintim var. Az once idrar testi yaptim ama negatif cikti. Birkac gun daha bekliyecegim bakalim insallah hamileyimdir.
teşekkürler canım inşallahcanım benim çok geçmiş olsun..moralin hiç bozma Allahın izniyle güzel haberler getir bize inşallah yeniden
teşekkürler canım amin beklememe gerek yok ama benim biraz ara vermeye ihtiyacım var biraz bekleyecem sanırım
evet canım bende öyle düşünüyorum biraz dinlenmeye ihtiyacım var hep hayırlısını istedim zaten böyleymiş hayırlısı diyorum ama bazen suçluyorum kendimi herkes niye dikkat etmedin kendine diyor nereden bilebilirdim baskı yapıyorlar sanki onlar benden daha çok sevecek çocuğumu neyse takmamaya çalışıyorum bu ayda inşallah senin güzel haberlerini alırız tatlım sağlıkla inşallahBedeninde zihninde biraz rahatlasin tatlim. Hayirlisini dilemekten baska caremiz yok biliyorsun. Kendini suclamaya dusunmeye de gerek yok. Rabbim istediginde bir cani yarativeriyor ol demesiyle ama kismette yoksa olmuyor. Uzme kendini sadece toparlanmaya calis zihnen. Ne yazik ki bu sadece senin degil hepimizin basina gelebilecek veya gelmis seyler. Elbette cok uzucu ama suclu olan bi taraf yok bu durumda,sen iyi ol yeter gor bak bebegin gelecek sagligiyla :)
evet canım bende öyle düşünüyorum biraz dinlenmeye ihtiyacım var hep hayırlısını istedim zaten böyleymiş hayırlısı diyorum ama bazen suçluyorum kendimi herkes niye dikkat etmedin kendine diyor nereden bilebilirdim baskı yapıyorlar sanki onlar benden daha çok sevecek çocuğumu neyse takmamaya çalışıyorum bu ayda inşallah senin güzel haberlerini alırız tatlım sağlıkla inşallah
canım hcg sonucum bugun cıkacak öğleden sonra ama kahve kırmızımsı lekelenmem var o kafamı cok karıştırıyor.Oy kurban olurum uzulme ne olur. Dur bakalim bekle biraz gun dogmadan neler dogar. Hcg istemedi mi peki tekrardan?
benim 70 çıktı canım ve kahve lekelenmem var senın kaç haftalık peki141 çıkmıştı canm bende yumurta vardı rahim kalınlığda iyi hersey normal erken öğrendiğim için düşüktü benim ki cuma keseyi görüz dedi
canım cok gecmiş olsun doktor bana da kimyasal gebelik olabilir dedimerhaba kızlar kaç gündür giremiyorum cumartesi hamile olduğumu öğrendim dün kanamam oldu değerim düşmüş ve adet oldum doktor kimyasal gebelik dedi hamileymişim 3 haftalık haberim yoktu dikakt etseydim belki bişey olmayacaktı ama bizede sürpriz oldu dün çok zor bir gün geçirdim size tavsiyem herzaman hayırlısını ve sağlıklısını isteyin ben öyle yaptım kısmet değilmiş diyorum artık eşimde çok üzüldü doktor aspirin yazı kanı sulandırması için bebeğe kan gitsin diye bidaha adetin gecikirse hemen gel dedi bide folik asit verdi
4 hafatalık benm kibenim 70 çıktı canım ve kahve lekelenmem var senın kaç haftalık peki
kanama devam etmez umarım tatlım bende devam etmişticanım cok gecmiş olsun doktor bana da kimyasal gebelik olabilir dedi
kahve kırmızı arası bı lekelenmemoluyor yoğun kıvamlı bişi
off benımde kafam cok karışık ve korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?