2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Dikkat etmekle alakali bisey degil ki canim. Karnina darbe almadiysan,dusmediysen ciddi bi bicimde ya da adet soktorucu almadiysan hic bisey yapma ihtimalin yok senin. Geri kalan her sebep senin disinda gelisen seyler. Sen ne yapabilirdin ki? Dedigin gibi hayirlisi boyleymis hic bakma sen baskasina.
Insallah canim bende senin gibi hayirlisi neyse o olsun diyorum hic 2-3 ayda hamile olacak gibi hissetmiyorum odaklamiyorum kendimi ama bakalim neler olacak :)

canım hcg sonucum bugun cıkacak öğleden sonra ama kahve kırmızımsı lekelenmem var o kafamı cok karıştırıyor.
bu arada güzel haberlerini de bekliyoruz canım senin:)

Insallah saglikli bi hamileliktir bebegin kucaginda olur hayirlisiyla. Insallah yaa heyecanlanmadim degil inan :) Esim cok sakin bana da bisey dememeye calisiyo hissediyorum ama niyetlenmek bile o kadar guzel ve huzurlu bi duygu ki... Hayirlisi ne ise o olsun insallah tesekkurler guzel dileklerin icin tatlim.

Selamlar caniim :) Aynen dedigin gibi benim icimde cok guzel bi enerji var sirf baharin yavas yavas gelisinden.
Kadin olmak cok zor, evlilik harika birsey olsada guzel ve saglikli surdurebilmek cok zor. Evi cekip cevirmek,kimseyi ihmal etmemek,kendine de vakit ayirabilmek,esinle keyifli zaman gecirebilmek,yemek,bulasik,camasir,ayni zamanda ev disinda da calismak... Sanirim bizden bir onceki nesil is hayatinda pek olmadigindan ya da hayat bu kadar zor ve pahali olmadigindan direkt bebek dusunebiliyorlar.

Esim 3 erkegin en kucugu,annem 4 tane torunum var hepsi de buyudu artik diyor bazen sakayla karisik. Bende kucuk eltime donup 'kiz bak ne diyo kayinvaliden hadi bi bebek yapta sevelim' diyorum gulup geciyoruz hep beraber. Israr etmiyor sormuyorda bikac seferden sonra anladi cunku biz hazir oldugumuzda,maddi manevi olarak guvende hissettigimzde yapacagimizi.
Bosver kulak asma hayatta neler neler var. Hayirli zamanda saglikla olsun insallah canim benim sen kendini hazir hissettiginde :)

Canım morelin ve verdiğin destek için çok teşekkür ederim böyle düşündüğüne çok sevindim .., Dediğin gibi çalışıyorsan niye çalışıyorsun, çalışmasan evde otursan hadi madem oturuyorsun bebek yap yapmasan sende birşey var diye ima etmiyorlar mı ..! Ya insan mutlu olduktan sonra değil mi ..Nerde nasıl mutluysan orası cennet bana eşim olduktan sonra .
Çok şükür ailesinden çok büyük destek alıyorum o biraz daha iyi morel oluyor kısacası kolay degil neler yaşadığımı neler yaptığımı ne kadar kendimi sıktığımı çabaladığımı görsünler istiyorum hepsi buu Ama artık takmammaya çalışcam çalıştıkça yıpranan ben oluyorum .. Aminnn canım hakkımızda hayırlı olsun hakkımızda önemli olan bu yeterki Allah saglık versin gerisi mühim degil diye düşünüyorum .

Bir an birkaç gün önceki "ben"i gördüm yazdıklarında; ama ben regl oldum. Heyecanlı bir bekleyişti, yine de güzeldi... İnşallah hamilesindir. Belirtiler uyuyor gibi. Sonucu bizimle de paylaş olur mu :)
Ne yazik ki regl Oldum bende.

Rica ederim canim, ben en cok disarda poposunun ustunde oturdugu yerden 'kadinlik' uzerine yorum yapanlara tahammul edemiyorum. Insanlar bi kadini nereden vuracagini cok iyi bildiklerini sanip direkt bel alti yorumlar yapiyorlar. 'Cocuk dusunmuyor musunuz? Ne zaman olsun istiyorsun? Erkenden yapin gec kalmayin. Amaan ne olacak yapin bi yandan da o buyusun... ' Yani aslinda cocugun olmuyor mu sorusunun cevabini dolayli yoldan sacma sacma sorularla ariyorlar. Ben suna inaniyorum nasil biz bebek istiyorsak anne olmak istiyorsak anne olmak istemeyen,bunu tercih etmeyen kadinlar ve cocuk sahibi olmak istemeyen erkekler de var. Ve kendileri icin mantikli pek cok sebepleri var. Her iki duruma da saygi gostermek lazim, hicbi durumda bir kadina kadinligi ile ilgili yorum yapmamak lazim. Ve dedigin gibi Allaha bin sukur hic biseyin eksikligini hissetmedim esimleyken ve bir sure bebegimiz olmasa bunun bizi mutsuz edecegini dusunmuyoruz. Olmazsa kismet,hayirlisi deriz olursa bu hayatin hediyesi...
Hic kimseyi mutlu etmeye sorularini cevaplamaya calisma. Vallaha akrabalardan soran oldugunda 'hayirlisi,kismet... simdilik iyiyiz boyle gezip dolasiyoruz dunyayi' diyorum. Sanki olunca onlar bakacak buyutecekte onlara ne bizim ne hissettigimizden amaaan :)

Valla helal olsun hisselerime tercüman oldun bende onu diycektim sanki onlar bakcak onlar büyücek anca akıl veririler ama alan yapan olmaz ..Bunun bezi ,maması ,giyimi ,arabası vs. vs. bunları al desen almazlar param yok derler . saten tenüzzül bile etmem etmelerini istemem çok şükür sağlıklıyız elimiz ,ayağımız ,gözümüz, kullagımız var Allah vermiş bunu kullanmayı bildikten sonra . Çalışmıyorum ya saten melegim var ama şu an okuyorum ya devam ettirmeye çalışıyorum diye neymiş evlikte okunur muymuş sınavda neymiş o zaman evlenmeden önce okusaydın diyolar düşünebiliyormusun? Artık bu kadar saçmalıyorlar okumadın yaşı mı olurmuş anlamıyorum ki kendimi geliştirmek istemem bile suç . :) O boş konuşanlar anca konuşurlar Onlara şuan cevap bile vermeye gerek bile duymuyorum ben yeri gelince o yerden onlara bakarken gereken cevabı vermiş olucam diye düşünüyorum saten canımmm bizi seven böyle sevsin sevmeyende kendi bilir :)

Bunu yakının da yapmıyor. Bugün sağlık ocağındaydım doktorumda sordu çocuk ne oldu diye. Yazın inş olacak diye sözünü vermek zorunda kaldım:) Doktor hemşire ve ben hep beraber yazı beklicez:)

Okumanin yasi mi olurmus ya? Universitede benim 42 yasinda sinif arkadasim vardi hazirlik sinifinda. Bolume gecmis ingilizce ogretmeni olmus simdi de kiziyla ayni okulda calisiyor :) Ne mutlu ki insanlar birseyleri basarabiliyor onca lafa ragmen. Harikasin vallaha sonuna kadar arkandayim fistik :)

Bunu yakının da yapmıyor. Bugün sağlık ocağındaydım doktorumda sordu çocuk ne oldu diye. Yazın inş olacak diye sözünü vermek zorunda kaldım:) Doktor hemşire ve ben hep beraber yazı beklicez:)

Ay saka gibi elaleme bak yaa Bizim yerimize hemsire dogursun doktorda gece kalkip baksin oldu olacak Deli ayol bu millet :)

Ay saka gibi elaleme bak yaa Bizim yerimize hemsire dogursun doktorda gece kalkip baksin oldu olacak Deli ayol bu millet :)

benim de aile hekimim bir alem
hamilelik öncesi rutin testleri yaptırmıstım
ona da bir göstereyim dedim. bu ne dedi bende işte çocuk düşünüyoruz dedim
bir güldü ya yürüyün allah aşkına hele bir deneyin 1 seneniz dolmadan da çocuk olmuyor diye gelmeyin bana dedi
ben şok

Ya genele yaymak istemem ama aile hekimleri cok hasta baktigindan midir her seyle ugrastigindan midir bilinmez cok sacma tepkiler verebiliyorlar. Henuz 'aile hekimim harika' diyeni duymadim ne yalan soyleyeyim. Tuhaf dogrusu :)

Ya genele yaymak istemem ama aile hekimleri cok hasta baktigindan midir her seyle ugrastigindan midir bilinmez cok sacma tepkiler verebiliyorlar. Henuz 'aile hekimim harika' diyeni duymadim ne yalan soyleyeyim. Tuhaf dogrusu :)

Bende küçümsemek gibi olmasın ama hepsi pratisyen ve herhangi bir uzmanlıkları olmadığı için basit hastalıklar dışında gitmiyorum zaten.
benim demir eksikliğim var adama ilac yazdırmaya gidiyorum ilaca gerek yok yemene içmene dikkat et diyor.
Dikkat edebilseydim demirim yerlerde olmazdı heralde dimi :)

O da iyiymis yaa Allah sabir versin :))) Demir de derler ya hemen pekmez ye pekmez

Ayyy teşekkür ederim valla tanımasanda sadece burda konuşup bana güveniyor ve arkamda olduğunu bilmek güzel birşey .
bunun en yakınlarım yapmazken gerçekten teşekkür ederim gerçekten hissdebiliyorum şuan ben de kanıtlıycam. ben o kadar şeyler yaşadım ki hatırlamak bile hissetmiyorum o yüzden herşey yarım kalsada bunları gerçekleştirmek için fırsat varken en iyi şekilde degerlendirmek istiyorum bende bütün çabam bu ..
YEterki farkında olalımm olmak gerekli biraz artık herkes at gözlüklerini takmış ki önü bile göremiyor çok şükür Allah bana böyle güzel bir şans ver miş ki kıymetini biliyorum çok şükür Allah kimse şaşırtmasın doğru yolundan saptırmasın ..

canım hiç strese girmyein görev adledmeyın akışına bırakınca oluyor inan

kızlar benim 23ocakta adet olmam lazımdı 26 ocakta beta hcg 70 cıktı 1 martta ise 170 çıktı.demekki kimyasal gebelik değilmiş onu anladım.
ama kahverengi lekelenmem var artış da düzenli bi artış değil gibi
yarın doktora gidip sonuc gösterecem bakalım
ama dış gebelik mi dıye korkuyorum bu arada da
5+4 güne göre değerim düşük değil mi

Can'ım değerler ile ilgili yanıltıcı yorum yapmak istemem ama kaç gün arası olması lazım bilmiyorum ama iki katı yükselmesi gerek diyorlar ama günü bilmiyorum... Ayrıca değerler normalse şimdiden progestan vermesi iyi olurdu düğük tehlikesi için .. Benim ilk çocuğumda adet günümde Kahverengi akıntılarım oluyordu dr düşük tehlikesine karşı ilaç Verdi.. İstersen başka bir drada görün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…