- 13 Aralık 2015
- 324
- 325
- 53
Günaydıııın kızlar dışarda kuşlar cıvıldıyor çiçekler açıyor miss gibi hava bahar geldi sanırım .. :)
Herşey yolunda görünsede birazda üzgünüm aslında verdiğim savaşları yavaş yavaş yeniyorum devam ettğim diyetisyene dün gttim şuan ideal kiloma 5 kilom kalmış bu ay dikkat edip tekrar gtcem mayısa kadar Allahın izniyle istediğim kiloma dönücem . Sınavlarım yaklaşıyor ve sınavlarım onlarda bu dönem bitiyor . Bu arada bu kadar şeyle ugraşırken eşim ve ailesinide ihmal etmiyorum .O gelmeden onun rahat bi hayat sürmesi için bebeğimi doğru ve zamını gelince olucagını anlatmaktan millte çok yoruldum . Hayla bana niye bebek istemiyorsun niye yapmıyosunuz imada bulunmaları çok yıpratıyor beni ben bebeğim olmasını istemiyormuşum gibi algı var nasıl böyle bişey söleyebiliyorrlar anlamış degilim .Tabiki miletin lafıyla hareket etmeiyorum ama çok üzüyor bu olay beni saten Allah izniyle saglıklı zamnı gelince saten olucak İnşAllah diye düşünüyorum . .
Rica ederim canim, ben en cok disarda poposunun ustunde oturdugu yerden 'kadinlik' uzerine yorum yapanlara tahammul edemiyorum. Insanlar bi kadini nereden vuracagini cok iyi bildiklerini sanip direkt bel alti yorumlar yapiyorlar. 'Cocuk dusunmuyor musunuz? Ne zaman olsun istiyorsun? Erkenden yapin gec kalmayin. Amaan ne olacak yapin bi yandan da o buyusun... ' Yani aslinda cocugun olmuyor mu sorusunun cevabini dolayli yoldan sacma sacma sorularla ariyorlar. Ben suna inaniyorum nasil biz bebek istiyorsak anne olmak istiyorsak anne olmak istemeyen,bunu tercih etmeyen kadinlar ve cocuk sahibi olmak istemeyen erkekler de var. Ve kendileri icin mantikli pek cok sebepleri var. Her iki duruma da saygi gostermek lazim, hicbi durumda bir kadina kadinligi ile ilgili yorum yapmamak lazim. Ve dedigin gibi Allaha bin sukur hic biseyin eksikligini hissetmedim esimleyken ve bir sure bebegimiz olmasa bunun bizi mutsuz edecegini dusunmuyoruz. Olmazsa kismet,hayirlisi deriz olursa bu hayatin hediyesi...
Hic kimseyi mutlu etmeye sorularini cevaplamaya calisma. Vallaha akrabalardan soran oldugunda 'hayirlisi,kismet... simdilik iyiyiz boyle gezip dolasiyoruz dunyayi' diyorum. Sanki olunca onlar bakacak buyutecekte onlara ne bizim ne hissettigimizden amaaan :)
benim de aile hekimim bir alem
hamilelik öncesi rutin testleri yaptırmıstım
ona da bir göstereyim dedim. bu ne dedi bende işte çocuk düşünüyoruz dedim
bir güldü ya yürüyün allah aşkına hele bir deneyin 1 seneniz dolmadan da çocuk olmuyor diye gelmeyin bana dedi
ben şok
Canım seni korkutmak istemem ama yazdıklarına bakılırsa sanırım dış gebelik yaşıyorsun dış gebelik belirtisi olarak kahverengi akıntı şeklinde kanamalar ve düzensiz artan hcge iyi bi dr gitsen çok iyi olur muayene olman lazım bende dış gebelik yaşadım kese hic gozukmedi değerim 643 kadar çıktı sonra kendi düşüşe geçti ama senin ki artıyor hcge takibi şart sağlıklı artiyor mu diye bakmalari lazım hem de muayene edip tüplerin de sıkıntı var mı diye ihmal etme iyi bi dra git lütfen..kızlar benim 23ocakta adet olmam lazımdı 26 ocakta beta hcg 70 cıktı 1 martta ise 170 çıktı.demekki kimyasal gebelik değilmiş onu anladım.
ama kahverengi lekelenmem var artış da düzenli bi artış değil gibi
yarın doktora gidip sonuc gösterecem bakalım
ama dış gebelik mi dıye korkuyorum bu arada da
5+4 güne göre değerim düşük değil mi
Üzüldüm, geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle hevesimiz kursağımızda kalmazNe yazik ki regl Oldum bende.
2. Ayi beklemedim biraktik korunmayi bilmiyorum artik hayirlisi olsun.siz napiyorsunuz
Size 1 ay mi demisti canimSelam cnm benim regl bitti bu ya deniycez bakalım
slm kızlar ben geldim ağır grip geçirdim şimdi daha iyiyim
Insallah adim attigin herseyi basarirsin ve kendi kendine ne kadar guclu ve kararli oldugunu gosterirsin. Burada kimsenin kimseden bi cikari yok ve ben cok rahat hissediyorum kendimi sanki uzun zamandir tanidigim insanlara derdimi anlatir gibi...Ayyy teşekkür ederim valla tanımasanda sadece burda konuşup bana güveniyor ve arkamda olduğunu bilmek güzel birşey .
bunun en yakınlarım yapmazken gerçekten teşekkür ederim gerçekten hissdebiliyorum şuan ben de kanıtlıycam.ben o kadar şeyler yaşadım ki hatırlamak bile hissetmiyorum o yüzden herşey yarım kalsada bunları gerçekleştirmek için fırsat varken en iyi şekilde degerlendirmek istiyorum bende bütün çabam bu ..
YEterki farkında olalımm olmak gerekli biraz artık herkes at gözlüklerini takmış ki önü bile göremiyor çok şükür Allah bana böyle güzel bir şans ver miş ki kıymetini biliyorum çok şükür Allah kimse şaşırtmasın doğru yolundan saptırmasın ..
Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine her ne kadar bahar gelmis olsa da bosuna dememisler mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir :)slm kızlar ben geldim ağır grip geçirdim şimdi daha iyiyim
inşallah zamanı gelince olacak canım çok benzer şeyler hissediyoruz bazen bende sınav stresi yüksek lisans insanlara laf anlatmak hepsi biranda üstüme gelince üzülüyorum ama inancım ve umudum üzüntülerimden fazla...sende üzülme inşallah Rabbim tüm sıkıntılarımızı giderecek..
kızlarr herkese yağmurlu bir günden günaydın...musmutlu bir gün olsun bu gün
kızlarr herkese yağmurlu bir günden günaydın...musmutlu bir gün olsun bu gün
Gunaydiiiin :) Vallaha bahar geldi dedik bir yagmur bastirdi ki sorma... :) Herkese huzurlu,saglikli ve mutlu bi gun dilerim.
Insallah adim attigin herseyi basarirsin ve kendi kendine ne kadar guclu ve kararli oldugunu gosterirsin. Burada kimsenin kimseden bi cikari yok ve ben cok rahat hissediyorum kendimi sanki uzun zamandir tanidigim insanlara derdimi anlatir gibi...
Cok sukur canim Allah hicbiseyin eksikligini gostermesin ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?