2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar hamilelikte olan kasık ağrısı tek taraflı mıdır, birde batıyor gibi mi sürekli mi, bileniniz varmı? Şu idrar yolu enfeksiyonu 2 aydir ağrı yapıyor ama keşke ondan değil bebişten olsa ağrım diye düşünmekten alamıyorum kendimi.. İnce ince batıyor sanki bazen sağ bazen sol,bilemedim işte..

inşallah zamanı gelince olacak canım çok benzer şeyler hissediyoruz bazen bende sınav stresi yüksek lisans insanlara laf anlatmak hepsi biranda üstüme gelince üzülüyorum ama inancım ve umudum üzüntülerimden fazla...sende üzülme inşallah Rabbim tüm sıkıntılarımızı giderecek..

YESIMBOZ canım ne kadar güzel ifade etmişsin bu yazına çok katılıyorum.

o nasıl bir tepki doktordaki yaa bende sağlık ocağına gidecektim bende mi böyle bir durumla karşılaşacağım acaba

slm kızlar ben geldim ağır grip geçirdim şimdi daha iyiyim

yeni hamile adayları tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım seni korkutmak istemem ama yazdıklarına bakılırsa sanırım dış gebelik yaşıyorsun dış gebelik belirtisi olarak kahverengi akıntı şeklinde kanamalar ve düzensiz artan hcge iyi bi dr gitsen çok iyi olur muayene olman lazım bende dış gebelik yaşadım kese hic gozukmedi değerim 643 kadar çıktı sonra kendi düşüşe geçti ama senin ki artıyor hcge takibi şart sağlıklı artiyor mu diye bakmalari lazım hem de muayene edip tüplerin de sıkıntı var mı diye ihmal etme iyi bi dra git lütfen..

Insallah adim attigin herseyi basarirsin ve kendi kendine ne kadar guclu ve kararli oldugunu gosterirsin. Burada kimsenin kimseden bi cikari yok ve ben cok rahat hissediyorum kendimi sanki uzun zamandir tanidigim insanlara derdimi anlatir gibi...
Cok sukur canim Allah hicbiseyin eksikligini gostermesin ♡

İnşAllah canım demekki bende tek degilmişim üzülüyordum bi tek benmi böyleyim herkes o yüzden üstüme üstüme geliyor diye düşünürken yaşayanlarda varmış sorunlar .. canım az etmekten geçiyor herşey eger biz dik durup azmedersek başarız diye düşünüyorum . Allah büyüktür Allahım sevdiklerine vermiş sıkıntı baş edebiliyomuyuz diye sınıyor bizi bizde üstesinden gelip çıkıcazz inşş ..

Hiç şüphe etmedim bende canım inanarak güvenerek anlattım bazen en yakınına anlatamadığın şeyler olurda anlatmazsın ya bende öyle hissederek anlattım ve güvendim olması gerektiği gibi çok ta mutluyum . .

Çok iyi hissediyorum kendimi her geçen gün dahada iyi hissediyorum Çokk Şükürr Allahıma

Günaydın :) 2 aydır adet tarıhlerim 2-3 gün sarkıyor, bu ay da 5 gün oldu hala gelmedi. Sabah eczanelerde satılan 5 tl'lik testlerden yaptım ama negatif çıktı. Benim durumumda olan var mıydı ya da ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…