- 3 Kasım 2015
- 50
- 45
- 8
CANIM NE YAPTIN MERAK ETTİM İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALMIŞSINDIRkızlar benim 23ocakta adet olmam lazımdı 26 ocakta beta hcg 70 cıktı 1 martta ise 170 çıktı.demekki kimyasal gebelik değilmiş onu anladım.
ama kahverengi lekelenmem var artış da düzenli bi artış değil gibi
yarın doktora gidip sonuc gösterecem bakalım
ama dış gebelik mi dıye korkuyorum bu arada da
5+4 güne göre değerim düşük değil mi
günaydın kızlar duygusalık tavan yapmış durumda
walla cuma cağırdı gtcem öyle takip etmiyoruz hersey yolunda dedi takip edicez hcg demediOyyy kiyamam taze anneee :) Neler yapiyorsun bu surecte? HCGyi duzenli takip ediyor mu doktorlar? Yarin gidiyordun degil mi bebise bakmaya :)?
walla cuma cağırdı gtcem öyle takip etmiyoruz hersey yolunda dedi takip edicez hcg demedi
ilk aldım zatenIyi tatlim super. insallah bebegini de gorursun rahatlar icin :) ultrason goruntusunu de aal :)
ilk aldım zaten
ikinci olaca susam kadarda olsa saklıycam ama çok korkyrm sktı bir durum yoktur inş hersey yolunda devam ediyor der doktor
çok güzel bir duygu rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş burda tüm herkezin kucağın doldursunNe seker yaa cok guzel bi his olsa gerek. Insallah canim sen icini ferah tutta hersey yolunda gider hayirlisiyla yeter ki sen strese girme oluruna birak.
İnşAllah canım demekki bende tek degilmişim üzülüyordum bi tek benmi böyleyim herkes o yüzden üstüme üstüme geliyor diye düşünürken yaşayanlarda varmış sorunlar .. canım az etmekten geçiyor herşey eger biz dik durup azmedersek başarız diye düşünüyorum . Allah büyüktür Allahım sevdiklerine vermiş sıkıntı baş edebiliyomuyuz diye sınıyor bizi bizde üstesinden gelip çıkıcazz inşş ..
Gunaydiiiin :) Vallaha bahar geldi dedik bir yagmur bastirdi ki sorma... :) Herkese huzurlu,saglikli ve mutlu bi gun dilerim.
Günaydın :) 2 aydır adet tarıhlerim 2-3 gün sarkıyor, bu ay da 5 gün oldu hala gelmedi. Sabah eczanelerde satılan 5 tl'lik testlerden yaptım ama negatif çıktı. Benim durumumda olan var mıydı ya da ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz
çok güzel bir duygu rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş burda tüm herkezin kucağın doldursun
çok güzel bir duygu rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş burda tüm herkezin kucağın doldursun
aminamin canım inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sanada
sağol canımCok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine her ne kadar bahar gelmis olsa da bosuna dememisler mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir :)
sanırım öyle; hamile kalma ihtimalim yok şuan ama gecikmesi de çok telaşlandırıyor insanıcanım ben geçen ay 7 şubatta olmam gerekirken 18 şubatta oldum havaların değişkenliği ve stres diye yorumluyorum.
sanırım öyle; hamile kalma ihtimalim yok şuan ama gecikmesi de çok telaşlandırıyor insanı
bu arada arkadaşımın gazıyla kan verdim tabi negatif çıktı
kesin stresten gecikiyorum
öbür ay da testlere fln para vermicem artık
oluruna bırakmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?