2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

CANIM NE YAPTIN MERAK ETTİM İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALMIŞSINDIR

Oyyy kiyamam taze anneee :) Neler yapiyorsun bu surecte? HCGyi duzenli takip ediyor mu doktorlar? Yarin gidiyordun degil mi bebise bakmaya :)?
walla cuma cağırdı gtcem öyle takip etmiyoruz hersey yolunda dedi takip edicez hcg demedi

Iyi tatlim super. insallah bebegini de gorursun rahatlar icin :) ultrason goruntusunu de aal :)
ilk aldım zaten
ikinci olaca susam kadarda olsa saklıycam ama çok korkyrm sktı bir durum yoktur inş hersey yolunda devam ediyor der doktor

ilk aldım zaten
ikinci olaca susam kadarda olsa saklıycam ama çok korkyrm sktı bir durum yoktur inş hersey yolunda devam ediyor der doktor

Ne seker yaa cok guzel bi his olsa gerek. Insallah canim sen icini ferah tutta hersey yolunda gider hayirlisiyla yeter ki sen strese girme oluruna birak.

inşallah canım, aynen dediğin gibi azim ve yapacağına inanmaktan geçiyor herşey..

Gunaydiiiin :) Vallaha bahar geldi dedik bir yagmur bastirdi ki sorma... :) Herkese huzurlu,saglikli ve mutlu bi gun dilerim.

aynen canım havalar çok değişken sabah yağmur vardı şimdi güneş her taraf..çok dikkatli olmak lazım ama çok aldatıcı hastalıklara tam davetiye havası..

canım ben geçen ay 7 şubatta olmam gerekirken 18 şubatta oldum havaların değişkenliği ve stres diye yorumluyorum.

bu arada arkadaşımın gazıyla kan verdim tabi negatif çıktı
kesin stresten gecikiyorum
öbür ay da testlere fln para vermicem artık
oluruna bırakmaya karar verdim

sanırım öyle; hamile kalma ihtimalim yok şuan ama gecikmesi de çok telaşlandırıyor insanı

kesinlikle öyle ben geçen ay nasıl stres oldum bilemezsin 7 şubatta olmam gerekiyordu ki adetim düzenlidir 1 gün geçtü 2 gün geçti test yaptım negatif ama gelmiyor kendi kendime 15 gün bekleyip doktora gideceğim dedim 12. gün adet oldum ama nasıl sevindim anlatamam buda bir nimet gerçekten.kendi kendime güldüm insan adet oldum diye sevinir mi yahu

bu arada arkadaşımın gazıyla kan verdim tabi negatif çıktı
kesin stresten gecikiyorum
öbür ay da testlere fln para vermicem artık
oluruna bırakmaya karar verdim

üzme kendini canım insan biran kötü oluyor ama sonra toparlıyor,bende geçen ay aynı şeyi dedim daha da 15 gün gecikene kadar test yapmayacağım dedim inşallah önümüzdeki aylarda rabbim bekletmeden sevindirir bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…