2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

amin canım inşallah, işte insan hevesleniyor kaptırıyor kendini
dersimi aldım en azından daha sakin olmak lazım

Allah hamilelik dışında eksikliğini göstermesin. Beklemeye devam ben

amin canım inşallah, işte insan hevesleniyor kaptırıyor kendini
dersimi aldım en azından daha sakin olmak lazım

evet canım ilk ay denememiz olunca olacak zannettim hemen halbuki tamda önemli günleri değerlendirememiştik ama sanırım ilk olunca olacağını düşündüm ve sonra bende dersimi aldım bu ay akışına bıraktım zaten sınav stresi taşıyorum olursa olur olmazsa sınavdan sonra bu konu üzerinde dururum diye düşündüm.erkekler de bizim gibi bilemediği için hemen olacak sanıyorlar birde benim eşim çok istiyor biraz ona da hayal kırıklığı oldu geçen ay. bu ay heveslenmemesi için ona da telkin ediyorum; hemen ilk aylarda olmayabilir,insanlar kaç ay istiyor olmuyor hayırlı olan zaman da gelsin diyorum,Rabbim aratmasın ve hayırlı olan zaman da göbüşlerimizi doldursun inşallah

Kesinlikle haklisin. Bende ilk aylarda olmayacak diye odakliyorum kendimi ne yalan soyleyeyim. Bir de cok korkuyorum dusuk ya da kimyasaldan

ben eşimi heveslendirmedim ilk aylardan olmaz zaten onun bi beklentisi yoktu
keşke aynısını kendime yapsaymışım :)
amin aminnn

Kesinlikle haklisin. Bende ilk aylarda olmayacak diye odakliyorum kendimi ne yalan soyleyeyim. Bir de cok korkuyorum dusuk ya da kimyasaldan
tatlım kötüyü düşünme lütfen hayırlısını iste hayırlı zamanda ve sağlıkla olsun ilk aydan olup olmaması önemli değil sen folik asitinide kullanıyorsun diğer ihtimalleri düşünme akışına bırak çok düşünme bu ay olmazsa gelecek ay var

Sagliksiz bi durum olmasi korkutuyo beni canim yoksa zamani hic onemli degil hep hayirli zamanda sagliklikla olsun diyorum. Ama insan korkmuyo degil biliyorsun iste Iyi dusunelim iyi olsun bakalim.
Ne yalan soyleyeyim bana bu ay hamile olacakmisim gibi gelmiyo oyle hissetmiyorum yani. Belki de BATa daha oldugundan o panik gelmedi bana :)

evet bende korkuyorum düşük ve kimyasaldan rabbim sağlıkla,sağlıklısından nasip etsin inşallah gönlümüzü ferah tutalım,iyi güzel şeyleri düşünelim hep öylede olsun canım inşallah

ben eşimi heveslendirmedim ilk aylardan olmaz zaten onun bi beklentisi yoktu
keşke aynısını kendime yapsaymışım :)
amin aminnn

benim ki kendinden hevesli canım ben artık ilk aylardan olmayabilir insanlar kaç ay bekliyor filan diyorum aynı şekilde kendimide böyle düşünmeye zorluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…