üzme kendini canım insan biran kötü oluyor ama sonra toparlıyor,bende geçen ay aynı şeyi dedim daha da 15 gün gecikene kadar test yapmayacağım dedim inşallah önümüzdeki aylarda rabbim bekletmeden sevindirir bizi de
Allah hamilelik dışında eksikliğini göstermesin. Beklemeye devam benkesinlikle öyle ben geçen ay nasıl stres oldum bilemezsin 7 şubatta olmam gerekiyordu ki adetim düzenlidir 1 gün geçtü 2 gün geçti test yaptım negatif ama gelmiyor kendi kendime 15 gün bekleyip doktora gideceğim dedim 12. gün adet oldum ama nasıl sevindim anlatamam buda bir nimet gerçekten.kendi kendime güldüm insan adet oldum diye sevinir mi yahu
amin canım inşallah, işte insan hevesleniyor kaptırıyor kendini
dersimi aldım en azından daha sakin olmak lazım
Allah hamilelik dışında eksikliğini göstermesin. Beklemeye devam ben
evet canım ilk ay denememiz olunca olacak zannettim hemen halbuki tamda önemli günleri değerlendirememiştik ama sanırım ilk olunca olacağını düşündüm ve sonra bende dersimi aldım bu ay akışına bıraktım zaten sınav stresi taşıyorum olursa olur olmazsa sınavdan sonra bu konu üzerinde dururum diye düşündüm.erkekler de bizim gibi bilemediği için hemen olacak sanıyorlar birde benim eşim çok istiyor biraz ona da hayal kırıklığı oldu geçen ay. bu ay heveslenmemesi için ona da telkin ediyorum; hemen ilk aylarda olmayabilir,insanlar kaç ay istiyor olmuyor hayırlı olan zaman da gelsin diyorum,Rabbim aratmasın ve hayırlı olan zaman da göbüşlerimizi doldursun inşallah
evet canım ilk ay denememiz olunca olacak zannettim hemen halbuki tamda önemli günleri değerlendirememiştik ama sanırım ilk olunca olacağını düşündüm ve sonra bende dersimi aldım bu ay akışına bıraktım zaten sınav stresi taşıyorum olursa olur olmazsa sınavdan sonra bu konu üzerinde dururum diye düşündüm.erkekler de bizim gibi bilemediği için hemen olacak sanıyorlar birde benim eşim çok istiyor biraz ona da hayal kırıklığı oldu geçen ay. bu ay heveslenmemesi için ona da telkin ediyorum; hemen ilk aylarda olmayabilir,insanlar kaç ay istiyor olmuyor hayırlı olan zaman da gelsin diyorum,Rabbim aratmasın ve hayırlı olan zaman da göbüşlerimizi doldursun inşallah
tatlım kötüyü düşünme lütfen hayırlısını iste hayırlı zamanda ve sağlıkla olsun ilk aydan olup olmaması önemli değil sen folik asitinide kullanıyorsun diğer ihtimalleri düşünme akışına bırak çok düşünme bu ay olmazsa gelecek ay varKesinlikle haklisin. Bende ilk aylarda olmayacak diye odakliyorum kendimi ne yalan soyleyeyim. Bir de cok korkuyorum dusuk ya da kimyasaldan
tatlım kötüyü düşünme lütfen hayırlısını iste hayırlı zamanda ve sağlıkla olsun ilk aydan olup olmaması önemli değil sen folik asitinide kullanıyorsun diğer ihtimalleri düşünme akışına bırak çok düşünme bu ay olmazsa gelecek ay var
kızlar havada açtı şükür içime bir ferahlıkçöktü :)
dikkat et cnmSorma yaa yeniden bahar geldi sanki. Asiri derecede belim agrimaya basladi ya dun sporu abarttim mi nedir...
Aynen cnmm sabah Kuzum göçen inş uluturasonda dua edin banaHaklisin agir sporu birakmam lazim
Kesinlikle haklisin. Bende ilk aylarda olmayacak diye odakliyorum kendimi ne yalan soyleyeyim. Bir de cok korkuyorum dusuk ya da kimyasaldan
ben eşimi heveslendirmedim ilk aylardan olmaz zaten onun bi beklentisi yoktu
keşke aynısını kendime yapsaymışım :)
amin aminnn
Aynen cnmm sabah Kuzum göçen inş uluturasonda dua edin bana
İnş dua edin banaayyy çok heycanlı yaaa,çok mutlu bir an Allah bizlerede nasip etsin inşallah doktor güzel şeyler canım
İnş dua edin bana
Amin canim benimmmRabbim güzel şeyleri duymayı nasip etsin canım
Insallah cok guzel haberler verirsin bize yariin. Saglikli bi minnak haberi aliriz :)Aynen cnmm sabah Kuzum göçen inş uluturasonda dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?