2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

evet bende korkuyorum düşük ve kimyasaldan rabbim sağlıkla,sağlıklısından nasip etsin inşallah gönlümüzü ferah tutalım,iyi güzel şeyleri düşünelim hep öylede olsun canım inşallah
Olumlu dusunmeye calisiyorum hep kismetse saglikla hayirlisiyla olsun diyorum ama ne yapalim neyle sinanacagimiz belli degil. Hersey guzel olsun Allah evlatla sinamasin.

Gunaydin fistiklaar, tatli anne adaylari ve de aday adaylari :) Cumaniz mubarek olsun ve 'Happy Friday' :))
Sirtimin sag tarafinda resmen kas tutulmasi ile uyandim gece hala agrisi var. Kas gevseticinin bir zarari olur mu bi bilginiz var mi gebelik ihtimaline karsi?

Olur tabii sakkin içme ilac

günaydın :) istersen biraz zeytinyağı ile ovup ütü ile ısıttığın havluyla sarabilirsin sırtını. en azından kimyasal yok ve sıcaklıkla biraz yumuşar

Ya sadece sag tarafim ve resmen robot gibiyim sabahtan beri geyik konusu oldum ofiste spor sagliga zararli diye O da mantikli canim ya esime is dustu o zaman aksama :) Krem konusunu bi sorayim is yeri hekimimize oglen bi arkadasi yakalar ovdururum yumusatir en azindan.

gunaydınn Y YESIMBOZ canım geçmiş olsun ağır sporu bırak hamilelik ihtimaline karşı
yürüyüş ya da pilates yap bence
ben de bütün gece uyumadım boğazımın ağrısıyla
bugün de bitse de haftasonu yatıp dinlensem

Selamlar canim. Haklisin, muhtemelen spordan sonra yeterinde esnemedim ya da agir geldi omuriligimin sag tarafindaki kas boydan boya sis
Kiyamam yaa cok gecmis olsunn. Yarin annem gelecek bizde kalacak cumartesi gunu bende bi an once bugun bitsede eve gidip tatliskom icin hazirliklar yapsam diyorum :) Bayiliyorum annem babam gelince agirlamaya,esimin anne babasi gelince de agirlayinca yuzleri guluyor mutlu oluyorlar bende asiri bi mutluluk oluyo

sağol canım sana da geçmiş olsun.. bilirim kas ağrısının ne kötüü bişey olduğunu

ben de bayılırım, ziyaret etmeyi de çok severimm. mutlu oluyorlar evlatlarını görünce :)
neler hazırlıcaksın :)

Dikkat et havalar bi iyi bi kotu ne oluyorsa hep bu havalarda oluyor.
Aynen yaa cok tatli oluyolar o durumda:) Cok uzun zamandir pasta borek yapmiyorum evde uzak misafir,komsu falan gelmedigi surece. Annem tam Ege insani balik ve ot olsun yeter bayilir :) Bi kahvenin yanina kek yaparim sever annecigim. Babam calistigi icin gelemiyor malesef
Bu arada benim de artik kahveyi birakmam lazim sanirim

ben de bi ara pastaya böreğe sarmıştım, şuan hiç yapamıyorum.
kahveyi yavaştan bırak bence de
haftasonu görümcemlerle oturuyoruz. kahve içelim dediler yok ben içmicem dedım
hayırdır sağlıklı mı besleniyosun dedıler.
Yok canım çekmedi falan dedım, eyvah çocuk düşündüğümüzü anladılar diye panik oldum
Ne alakaysa

Ama cok seviyorum kahve yaa
Ay sorma bende de ayni durum var gozume bakan anlayacak gibi Az once arkadasim dedi kizim yazik cekme su agriyi gel doktora gotureyim igne yapsin rahatlarsin 2-3 saate. Yok igne yaptirmam ben aksam kremle ovdururum dedim neden ya ne var sen korkmazsin ki igneden dedi. Panik oldum anladi diye yaa simdi kas gevsetici tum gun uyutur beni yeaa diye siyirmaya calistim

gizli iş çevirmenin heyecanı bizdeki
sanki alnımızda yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…