Ayyy super yaa cok sevindim tatlim :) Hayirlisiyla saglikla buyusun insallah. Ne verdi diyette cok merak ettim? Kilo fazlan var miydi yoksa normalde de veriyor muymus?Kızlar bebis iyi şükür herşey yolunda bir suru tahli besleme için diyet verdi
Aynı seyi merak ettim valla, gebelikte beslenme önemli diyeAyyy super yaa cok sevindim tatlim :) Hayirlisiyla saglikla buyusun insallah. Ne verdi diyette cok merak ettim? Kilo fazlan var miydi yoksa normalde de veriyor muymus?
walla süt ve süt ürünler et meyve sezbez herseyden öyün atlamadan azar azar yiceksinizAynı seyi merak ettim valla, gebelikte beslenme önemli diye
ryhn313 aydınlat bizi hemen :) Bebegin iyi olmasına da cok sevindim bu arada
walla kuzum 61 kg hamile kadımAyyy super yaa cok sevindim tatlim :) Hayirlisiyla saglikla buyusun insallah. Ne verdi diyette cok merak ettim? Kilo fazlan var miydi yoksa normalde de veriyor muymus?
Kızlar bebis iyi şükür herşey yolunda bir suru tahli besleme için diyet verdi
Gunaydin fistiklaar, tatli anne adaylari ve de aday adaylari :) Cumaniz mubarek olsun ve 'Happy Friday' :))
Sirtimin sag tarafinda resmen kas tutulmasi ile uyandim gece hala agrisi var. Kas gevseticinin bir zarari olur mu bi bilginiz var mi gebelik ihtimaline karsi?
amin canımmCanım herşeyin yolunda gitmesine sevindim inşAllah sag salim herşey yolunda gider kucagına almayı nasip etsin bebeşini :)
kinci görüntüsü ve diyet listesi kızlar
rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inşcanımm çok sevindim bebişini görmeneçok heycanlı yaa
rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş
bu gün okdar korktm ki gece yatmadım göreceğim için namazı kıldımm duam ettm ama kalbim agzımdaydı doktor nasıl gördüyse rahatladımböyle güzel duaya AMİNNN denir
boyun kac canim?walla kuzum 61 kg hamile kadım
Tesekkurler tatlim sagolasin. Sen de dikkat et insallah iyilesirsin hemencecikCanım benim çok çok çok geçmiş olsun dikkat et canım havalar dediğin gibi bi sıcak bi soguk bende grip oldum bu havada bu havada hasta olunurmu olunuyormuş bi tarftan sınava çalışıyorum bii taraftan diyet yapıyorum bi taraftan bu hastalık bari haftaya kadar iyileşsem bari
1.60 cmboyun kac canim?
en yakın o daha çok küçük teyzesi 3 mmBenim pc de mi sorun var anlamadim ama rica etsem yakindan cekip ekler misin canim?ryhn313 Tecrubeli anne adaylarindan yardim alacagiz artik hamile olana kadar ne yapalim :)
Ya işte şimdi de göremedim, kesin kendim hamile kaldıgımda da göremicem. Nerde kız o siyah noktacık mı oluyor kendisi?kinci görüntüsü ve diyet listesi kızlar
E gayet iyi bence dengeli. Doktorun ilgili olup beslenmene dikkat et mi dedi yoksa belli bi kilodan sonra mi ozellikle uyariyorlar onu merak ettim canim ne mutlu ki doktorun gayet ilgiliymis :) Insallah sadece bebegin kilo alir buyur kocaman olur :)1.60 cm
evet o siyah sey oluyor o suan kese arkt kalbı akciyeri böğreği oluşmaya başldı 2 hafta sonra kalp atışı ve onu görcem yavaş yavaş oluşuyorYa işte şimdi de göremedim, kesin kendim hamile kaldıgımda da göremicem. Nerde kız o siyah noktacık mı oluyor kendisi?Valla cahilligimi mazur görün hanımlar ama ben de böyleyim işte napcan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?