2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ayyy super yaa cok sevindim tatlim :) Hayirlisiyla saglikla buyusun insallah. Ne verdi diyette cok merak ettim? Kilo fazlan var miydi yoksa normalde de veriyor muymus?
Aynı seyi merak ettim valla, gebelikte beslenme önemli diye
ryhn313 aydınlat bizi hemen :) Bebegin iyi olmasına da cok sevindim bu arada
 

Canım benim çok çok çok geçmiş olsun dikkat et canım havalar dediğin gibi bi sıcak bi soguk bende grip oldum bu havada bu havada hasta olunurmu olunuyormuş bi tarftan sınava çalışıyorum bii taraftan diyet yapıyorum bi taraftan bu hastalık bari haftaya kadar iyileşsem bari
 
Tesekkurler tatlim sagolasin. Sen de dikkat et insallah iyilesirsin hemencecik
 
Benim pc de mi sorun var anlamadim ama rica etsem yakindan cekip ekler misin canim? ryhn313 Tecrubeli anne adaylarindan yardim alacagiz artik hamile olana kadar ne yapalim :)
 
kinci görüntüsü ve diyet listesi kızlar
Ya işte şimdi de göremedim, kesin kendim hamile kaldıgımda da göremicem. Nerde kız o siyah noktacık mı oluyor kendisi? Valla cahilligimi mazur görün hanımlar ama ben de böyleyim işte napcan :)
 
E gayet iyi bence dengeli. Doktorun ilgili olup beslenmene dikkat et mi dedi yoksa belli bi kilodan sonra mi ozellikle uyariyorlar onu merak ettim canim ne mutlu ki doktorun gayet ilgiliymis :) Insallah sadece bebegin kilo alir buyur kocaman olur :)
 
Ya işte şimdi de göremedim, kesin kendim hamile kaldıgımda da göremicem. Nerde kız o siyah noktacık mı oluyor kendisi? Valla cahilligimi mazur görün hanımlar ama ben de böyleyim işte napcan :)
evet o siyah sey oluyor o suan kese arkt kalbı akciyeri böğreği oluşmaya başldı 2 hafta sonra kalp atışı ve onu görcem yavaş yavaş oluşuyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…