2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

E gayet iyi bence dengeli. Doktorun ilgili olup beslenmene dikkat et mi dedi yoksa belli bi kilodan sonra mi ozellikle uyariyorlar onu merak ettim canim ne mutlu ki doktorun gayet ilgiliymis :) Insallah sadece bebegin kilo alir buyur kocaman olur :)

walla doktorum direk besleme kaygıdım verdi dikkat edelim iyi beslenim dedi çok dikkatli ve çok hoş bir doktor
karınımda baktı ilk göremedi altan muayen etti hemen çıktı ama beni hiç paniğe sokmadı çok tatlı çok sevdim doktorumu beli bir kilo değil doktor güzel beşlenmemiz isitiyor

evet o siyah sey oluyor o suan kese arkt kalbı akciyeri böğreği oluşmaya başldı 2 hafta sonra kalp atışı ve onu görcem yavaş yavaş oluşuyor
Ayy ne tatlı yaaa :)
Alınmadın degil mi canım, işi şakaya vurmak istedim. Yoksa cok degerli o tabi ki Diyorum ya kendim de hamile kalsam doktora sorarım kesin "nerde nerde göremiyorum" diye :))

Ayy ne tatlı yaaa :)
Alınmadın degil mi canım, işi şakaya vurmak istedim. Yoksa cok degerli o tabi ki Diyorum ya kendim de hamile kalsam doktora sorarım kesin "nerde nerde göremiyorum" diye :))
yok kuzum neden alanıyım o benim mercimeğim çok küçük daha ben bile zor gördüm 18 de tekrar görüşcez bebişimle o zaman daha net görünür

yok kuzum neden alanıyım o benim mercimeğim çok küçük daha ben bile zor gördüm 18 de tekrar görüşcez bebişimle o zaman daha net görünür
Asıl mucize de o zaten, kucucuk noktadan koskocaman bir insan olusuyor. Düsününce ne kadar güzel ve muhtesem bir sey diyorum Hadi bakalım insallah saglıkla büyür bebegin, kucagına alırsın :)

Asıl mucize de o zaten, kucucuk noktadan koskocaman bir insan olusuyor. Düsününce ne kadar güzel ve muhtesem bir sey diyorum Hadi bakalım insallah saglıkla büyür bebegin, kucagına alırsın :)

tabiki rabbim en büyük müzizesi dua edin kızlar sktı olmaz inş gebeliğimde

bizim bu listede son güncelemeler oldu mu acabagöremdim listeyi ama :)

bu gün okdar korktm ki gece yatmadım göreceğim için namazı kıldımm duam ettm ama kalbim agzımdaydı doktor nasıl gördüyse rahatladım

canım benim yaaa insan heyecanlanmaz mı ama çok şükür ki herşey yolunda sağlıklı görmüşsün bebişini

bu arada kızlar benim telefonumda takvimim uygulaması var onunla yumurtlama günlerimi takip ediyordum ilk hamileliğim gösterilen yumurtlama gününde olmuştu çok şükür ama artık inanamıyorum zira 2 aydır sürekli sağ kasık ağrısı çektiğim için yumurtlama günlerimi anlayamıyorum test almaya karar verdim ovulasyon testi kullanan arkadaşlar eczanelerde bulunuyormu yada internet' ten alanlar bana da bilgi verebilir mi acaba

yesa canım benim bat tarihim yarını gösteriyor ben yine bu ay malesef erken oldum 3 ünde oldum üzülmedim dersem yalan olur ama önümüzdeki aylarda yüzümüz gülsün inşallah

inşallah canım insanda ister istemez bir üzüntü oluşuyor ama inşallah Rabbim çok bekletmeden hayırlı zamanda göbüşlerimize kondurur miniklerimizi

Canim ben hamileyimm

Kalbini verdim canım sanırım ben senin ama bugun yine bakayım bilg. Geçince

Hatta kutlarım diye bile aklımda kalmış ama eğer öyle değilse çoook çoook tebrik ederim canım Allah kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…