E gayet iyi bence dengeli. Doktorun ilgili olup beslenmene dikkat et mi dedi yoksa belli bi kilodan sonra mi ozellikle uyariyorlar onu merak ettim canim ne mutlu ki doktorun gayet ilgiliymis :) Insallah sadece bebegin kilo alir buyur kocaman olur
walla doktorum direk besleme kaygıdım verdi dikkat edelim iyi beslenim dedi çok dikkatli ve çok hoş bir doktor
karınımda baktı ilk göremedi altan muayen etti hemen çıktı ama beni hiç paniğe sokmadı çok tatlı çok sevdim doktorumu
E gayet iyi bence dengeli. Doktorun ilgili olup beslenmene dikkat et mi dedi yoksa belli bi kilodan sonra mi ozellikle uyariyorlar onu merak ettim canim ne mutlu ki doktorun gayet ilgiliymis :) Insallah sadece bebegin kilo alir buyur kocaman olur :)
Ayy ne tatlı yaaa :)evet o siyah sey oluyor o suan kese arkt kalbı akciyeri böğreği oluşmaya başldı 2 hafta sonra kalp atışı ve onu görcem yavaş yavaş oluşuyor
yok kuzum neden alanıyım o benim mercimeğim çok küçük daha ben bile zor gördüm 18 de tekrar görüşcez bebişimle o zaman daha net görünürAyy ne tatlı yaaa :)
Alınmadın degil mi canım, işi şakaya vurmak istedim. Yoksa cok degerli o tabi kiDiyorum ya kendim de hamile kalsam doktora sorarım kesin "nerde nerde göremiyorum" diye :))
Asıl mucize de o zaten, kucucuk noktadan koskocaman bir insan olusuyor. Düsününce ne kadar güzel ve muhtesem bir sey diyorumyok kuzum neden alanıyım o benim mercimeğim çok küçük daha ben bile zor gördüm 18 de tekrar görüşcez bebişimle o zaman daha net görünür
Asıl mucize de o zaten, kucucuk noktadan koskocaman bir insan olusuyor. Düsününce ne kadar güzel ve muhtesem bir sey diyorumHadi bakalım insallah saglıkla büyür bebegin, kucagına alırsın :)
kinci görüntüsü ve diyet listesi kızlar
bizim bu listede son güncelemeler oldu mu acabagöremdim listeyi ama :)
Ya maşallah ikinciye iyi katlamiş tatlım inşallah hayırlısı olur sağlıkla devam eder hamileliğin Allah yardimcin olsunselam kızlar beta hcg 70den 4 gun sonra 170e 2 gun sonrada 460a cıktı yarın yıne kan verecem ona göre durum kesinleşecek bakalım
Dualarimiz seninle canim insallah saglikli bir sekilde tutunur sana bebeginselam kızlar beta hcg 70den 4 gun sonra 170e 2 gun sonrada 460a cıktı yarın yıne kan verecem ona göre durum kesinleşecek bakalım
yesa duy sesimiziiii! Bizi unutma buralarda
bu gün okdar korktm ki gece yatmadım göreceğim için namazı kıldımm duam ettm ama kalbim agzımdaydı doktor nasıl gördüyse rahatladım
yesa canım benim bat tarihim yarını gösteriyor ben yine bu ay malesef erken oldum 3 ünde oldum üzülmedim dersem yalan olur ama önümüzdeki aylarda yüzümüz gülsün inşallah
inşallah canım insanda ister istemez bir üzüntü oluşuyor ama inşallah Rabbim çok bekletmeden hayırlı zamanda göbüşlerimize kondurur miniklerimizi[/QUOTE[
Amin canım inşallah tez vakitte hayırlısıyla
Canim ben hamileyimmCanım liste topigine yazan yok yani yeni hamilemiz yok simdilik
Hamile kalan arkadaşlar beni etiketleyip ismimin yanına bir kalp alabilir miyim derlerse Hemen eklerim
Canim ben hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?