yesa canım benim bat tarihim yarını gösteriyor ben yine bu ay malesef erken oldum 3 ünde oldum üzülmedim dersem yalan olur ama önümüzdeki aylarda yüzümüz gülsün inşallah
SAĞOL CNM LİSTEYİ BİZ GÖREMİYORUZDA NERDE LİSTE KAÇIN SAYFADA ACABA :)Kalbini verdim canım sanırım ben senin ama bugun yine bakayım bilg. Geçince
Hatta kutlarım diye bile aklımda kalmış ama eğer öyle değilse çoook çoook tebrik ederim canım Allah kucağına almayi nasip etsin
Kurtaj mı olmustun sen canım bmde takvimim kullanıyrm yanlışmı yanı benımde ilkte o gunlerde olmuştu cunku sımdı ne olur bilemıyrm ben kurtaj olalı 1 ay oldubu arada kızlar benim telefonumda takvimim uygulaması var onunla yumurtlama günlerimi takip ediyordum ilk hamileliğim gösterilen yumurtlama gününde olmuştu çok şükür ama artık inanamıyorum zira 2 aydır sürekli sağ kasık ağrısı çektiğim için yumurtlama günlerimi anlayamıyorum test almaya karar verdim ovulasyon testi kullanan arkadaşlar eczanelerde bulunuyormu yada internet' ten alanlar bana da bilgi verebilir mi acaba
Link bu canım.SAĞOL CNM LİSTEYİ BİZ GÖREMİYORUZDA NERDE LİSTE KAÇIN SAYFADA ACABA :)
aynen cnmLink bu canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kalmayi-planlayanlar-liste-paylasimi.891707/
Bayadır kimse yazmayınca arkalara düsmüs :)
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | |
3. | *esessevo | 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | |
4. | *turkuaz86 | 29 yaş | ........ yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | |
5. | *melegim66 | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 21 OCAK | |
6. | *melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebek melek) | BAT 26 OCAK | |
7. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | 7 aylik evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | |
8. | *eylemahu | 32 yaş | 6 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
9. | *yisilm | 25 yaş | 1 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 28 OCAK | |
10. | *cutemom | 28 yaş | 3,5 yıllık evli | ikinci çocuk | BAT 1 ŞUBAT | |
11. | *taraftababu | 26 yaş | 4 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 OCAK | |
12. | *yazyagmuru888 | 27 yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | |
13. | *yarimkalbim | 24 yaş | 8 aylık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek) | BAT 2 ŞUBAT | |
14. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | |
15. | *yagmurtoprak | ....... yaş | 1,5 yıllık evli | üçüncü çocuk (ikinci evliliği) | BAT 8 ŞUBAT | |
16. | *nill41 | 24 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 13 ŞUBAT | |
46. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | |
13. | *edasg | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 23 ŞUBAT | |
14. | *semanur5255 | 22 yaş | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT 1 MART | |
15. | *ryhn313 | 24 yaş | 5 aylık evli | İlk çocuk | BAT 29 ŞUBAT |
DUYDUM Kİ LİSTEYİ ÖZLEMİŞSİNİZ
O ZAMAN SİZİN İÇİN GELSİN
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocuk BAT 29 ARALIK 2. *deniztir 32 yaş 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek BAT 31 OCAK 3. *esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK 4. *turkuaz86 29 yaş ........ yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK 5. *melegim66 25 yaş 1,5 yıllık evli İkinci çocuk BAT 21 OCAK 6. *melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebek melek) BAT 26 OCAK 7. *kendidebilmiyor 27 yaş 7 aylik evli İlk çocuk BAT 15 OCAK 8. *eylemahu 32 yaş 6 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 OCAK 9. *yisilm 25 yaş 1 yıllık evli İlk çocuk BAT 28 OCAK 10. *cutemom 28 yaş 3,5 yıllık evli ikinci çocuk BAT 1 ŞUBAT 11. *taraftababu 26 yaş 4 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 OCAK 12. *yazyagmuru888 27 yaş 4 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT 13. *yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek) BAT 2 ŞUBAT 14. *yengec4 30 yaş 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 8 ŞUBAT 15. *yagmurtoprak ....... yaş 1,5 yıllık evli üçüncü çocuk (ikinci evliliği) BAT 8 ŞUBAT 16. *nill41 24 yaş 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 13 ŞUBAT 46. *freedoommmm 28 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 27 ŞUBAT 13. *edasg 27 yaş 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 23 ŞUBAT 14. *semanur5255 22 yaş 4 aylık evli ilk çocuk BAT 1 MART 15. *ryhn313 24 yaş 5 aylık evli İlk çocuk BAT 29 ŞUBAT
hamişlerimiz ne kadar çoğalmışş , hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kavuştursun , listemiz pek bereketli darısı bizlere olsun
aynen canım 20 olmuşuz yaaaa ilk haberi aldığımız gün dün gibi aklımda :)
Ayy hadi bakalim belki tutmustur.bizde korunmuyozesinertugrul cnm ilk reglimi olduktan sonra korunmadım ben
Hayırlısı çarşmba günü ikinci bat ama erknde olabılırım
Bizde bizdeeAyy hadi bakalim belki tutmustur.bizde korunmuyoz
Kurtaj mı olmustun sen canım bmde takvimim kullanıyrm yanlışmı yanı benımde ilkte o gunlerde olmuştu cunku sımdı ne olur bilemıyrm ben kurtaj olalı 1 ay oldu
Canım. Hiç canını sıkma inşallah gelecek aya güzel haber getir ben onu degistiririm
Ayy hadi bakalim belki tutmustur.bizde korunmuyoz
Tatlım benimki dış gebelik çıktıaynen canım 20 olmuşuz yaaaa ilk haberi aldığımız gün dün gibi aklımda :)
Anladım canım cok gecmis olsun rabbim bır daha yasatmasın gonlune gore versın..canım ben 21 haftalık doğum yaptım sonradan kürtaj oldum bende ilkine o uygulamayla hamile kalmıştım ama dediğim gibi kasık ağrılarım ve akıntım çok olduğu için takip edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?