Canım cok gecmiş olsun yaa o nasıl oluyor belırtılerı neler uzulme nolurKızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
Anladım canım cok gecmis olsun rabbim bır daha yasatmasın gonlune gore versın..
Hayırlısı olsun canım, üzüldüm senin adına ama sıkma canını insallah bir dahakine artık..Kızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
Kızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
Kızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
Geçmiş olsun üzüldümKızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
Çok geçmiş olsun canım teşhisi nasıl koydular acaba hcge değerin mu duzensız artmaya devam etti bide kaç oldu usgye baktılar mi hem erken teşhisse niye hemen ameliyat diyorsun tüp patlamadan ameliyat etmiyorlar değer 10000 lerde olsa bile önce iğne yapıyorlar değerin düşmezse ikinciyi yapıyorlar ameliyat son çare Allah korusun iç kanama olmadan yapmıyorlar öyle hemen iyi bi dr bul ve gec kalma lütfen eğer ki eminse dr dış gebelikten iğneyi yaparak seni ameliyattan kurtarır hem iyileşme daha kolay olur.Kızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
sağol canım gebelikle aynı beliriler ama bta hcg iki kat olark artmıyor ordan belli olıyuorCanım cok gecmiş olsun yaa o nasıl oluyor belırtılerı neler uzulme nolur
inşallah canım sağolHayırlısı olsun canım, üzüldüm senin adına ama sıkma canını insallah bir dahakine artık..
sağol canım düne göre daha iyiyim şükürcanımm benim üzülme diyeceğim ama ne fayda üzgünsün biliyorum bolca dua et ve her şerde bir hayır olduğunu unutma
sağol canım inşallahHerseyin hayirlisi tatlim,uzulme diyecegim ama insanin elinde degil. Guclu dur ne olur,moralini hic bozma. Insallah hayirlisiyla saglikli bi bebegin olacak. Dualarim seninle...
sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun üzüldümAllah hayırlı bir gebelik nasip eder bundan sonra inşallah.
canım 70-170-460-620 oldu tabi bakıldı hem karın hem vajınal.benim cikolata kistlerim var büyük hem deÇok geçmiş olsun canım teşhisi nasıl koydular acaba hcge değerin mu duzensız artmaya devam etti bide kaç oldu usgye baktılar mi hem erken teşhisse niye hemen ameliyat diyorsun tüp patlamadan ameliyat etmiyorlar değer 10000 lerde olsa bile önce iğne yapıyorlar değerin düşmezse ikinciyi yapıyorlar ameliyat son çare Allah korusun iç kanama olmadan yapmıyorlar öyle hemen iyi bi dr bul ve gec kalma lütfen eğer ki eminse dr dış gebelikten iğneyi yaparak seni ameliyattan kurtarır hem iyileşme daha kolay olur.
sağol canım gebelikle aynı beliriler ama bta hcg iki kat olark artmıyor ordan belli olıyuor
Ufff simdiden icime huzun coktu :))
sağol canım amin ama bi an önce ameliyat olmak istiyorum iç kanama vs cok korkuyorum cunkuAnladım canım uzme kendını bnde bos gebelık gecırmıştım ilkinde hayırlısı buymuş dıyıp bekleyeceğiz. . Dua edelim. . Cok gecmiş olsun
sağol canım inşallaheyyay geçmiş olsun canım operasyonun kolay geçer inşallah hayırlısıyla sağlıklı yeni bir hamileliğin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?