2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hanımlar ben bugun Oyuncu Anne'nin kitaplarını aldım, imza günü de vardı, imzalattım :) Zaten almayı düsünüyordum kitapları ama ortada fol yok yumurta yokken kendi kendimi gaza getirmeyeyim diyordum, imza günü vesile oldu. Cok da güzel bir not yazdı "zamanı geldiginde güzel bir annelik dilegiyle" diye, cok mutlu oldum insallah "hayırlı zaman"da gelir hamilelik diyorum

Kızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek

Herseyin hayirlisi tatlim,uzulme diyecegim ama insanin elinde degil. Guclu dur ne olur,moralini hic bozma. Insallah hayirlisiyla saglikli bi bebegin olacak. Dualarim seninle...

Kızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
Çok geçmiş olsun canım teşhisi nasıl koydular acaba hcge değerin mu duzensız artmaya devam etti bide kaç oldu usgye baktılar mi hem erken teşhisse niye hemen ameliyat diyorsun tüp patlamadan ameliyat etmiyorlar değer 10000 lerde olsa bile önce iğne yapıyorlar değerin düşmezse ikinciyi yapıyorlar ameliyat son çare Allah korusun iç kanama olmadan yapmıyorlar öyle hemen iyi bi dr bul ve gec kalma lütfen eğer ki eminse dr dış gebelikten iğneyi yaparak seni ameliyattan kurtarır hem iyileşme daha kolay olur.

canımm benim üzülme diyeceğim ama ne fayda üzgünsün biliyorum bolca dua et ve her şerde bir hayır olduğunu unutma
sağol canım düne göre daha iyiyim şükür

Herseyin hayirlisi tatlim,uzulme diyecegim ama insanin elinde degil. Guclu dur ne olur,moralini hic bozma. Insallah hayirlisiyla saglikli bi bebegin olacak. Dualarim seninle...
sağol canım inşallah

Geçmiş olsun üzüldüm Allah hayırlı bir gebelik nasip eder bundan sonra inşallah.
sağol canım amin inşallah

canım 70-170-460-620 oldu tabi bakıldı hem karın hem vajınal.benim cikolata kistlerim var büyük hem de
zaten onlar dış gebelik yaptı.tüpü patlatırsam zaten yumurtalıklarda kist var hepten biter benım şans.
iğneyi biliyorum ama benım kıstlerden dolayı ameliyat olmam daha mantıklı hepsi temızlenecek yanı.cok iyi bi doktor buldum persembe gidecem bakalım o ne dıyecek
burdakı doktora guvenmem operasyon için zaten baska bı sehre gıdecem doktora.degerım duşuk hala korkulacak sınırda değilm henuz.bakalım hayırlısı hakkımda

Anladım canım uzme kendını bnde bos gebelık gecırmıştım ilkinde hayırlısı buymuş dıyıp bekleyeceğiz. . Dua edelim. . Cok gecmiş olsun

eyyay geçmiş olsun canım operasyonun kolay geçer inşallah hayırlısıyla sağlıklı yeni bir hamileliğin olur..

Anladım canım uzme kendını bnde bos gebelık gecırmıştım ilkinde hayırlısı buymuş dıyıp bekleyeceğiz. . Dua edelim. . Cok gecmiş olsun
sağol canım amin ama bi an önce ameliyat olmak istiyorum iç kanama vs cok korkuyorum cunku

eyyay Anladım canım hakkında hayırlısı olsun o zman Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…