2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydın kızlar
@freedoommmmm canım geçmiş olsun, hakkında hayırlısı olsun
Allah sağlık sıhhat versin önemli olan o

ben de an itibariyle nisanı bekliyorum. Zaten listede en baştan beri nisan ayında planlıyor yazıyordu
kısmetim de vardı belkide görücez..

Herkese gunaydin. Vallahi pazartesi gibi pazartesi, bir yigin is guc stres...
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah planladiginiz gibi Nisan da olur :)
Bu arada birisi bana su kahveden kurtulmanin yolunu soyleyiversin :) Gunde 2-3 nescafe 1 de turk kahvesi icmeden duramiyorum

aman ne pazartesi sıkıcı mı sıkıcı
gece iyi uyuyamadım acayip sinirim bozuk

ay ne çok kahve içiyosun, azaltarak bırakmayı dene, bir anda bırakamazsın

Günaydın kızlar pazrtesi senderum ben hiç işe gelmek istemedim ve girip oldum sanrım

aman ne pazartesi sıkıcı mı sıkıcı
gece iyi uyuyamadım acayip sinirim bozuk

ay ne çok kahve içiyosun, azaltarak bırakmayı dene, bir anda bırakamazsın

Al benden de o kadar bi de elimde kahveyle sunu soyledim ya kendimden utandim
Dun oglenden beri karnimda bi sislik kasigimda bi baski hissi var. Gece ilk kez aklima acaba hamile miyim dedim sonra da dedim ki daha 5 gun oldu sacmalama yesim ne belirtisi :)

ah ahh ben ne belirtiler uydurdum, halbuki belki her zaman olan şeyler ama kulak hep vücutta olduğu için, her yerinden ses geliyor. :)

Kızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
günaydın kızlar nasılsınız hepinize mutlu haftalar diliyorum :) freeedoom canım çok geçmiş olsun tatlım senin elinde olan bişey değil bu malesef hakkında hayırlısı olsun inşallah çok üzüldüm

Son düzenleme:
o elinde olan bişey degil, ben de kendime çok dedim. Heveslenmicem, kendimi kaptırmıcam diye ama olmuyo işte çok istediğimizden oluyor.

Ya ne bileyim haftasonu herkes cocugunu disari alip cikmis. Resmen algida secicilik sanki herkesin bebesi var gibi Bi de esim hevesle gulumseyerek bakinca ben de bi garip oldum. Ilk denemede olmaz diye hissediyorum hep ama bakalim hayirlisi... Senin BAT ne zaman?

hele ben nası hevesleniyorum bi bilsen yeğenimizi parka götürdük eşimle, sanki bizim çocugumuz gibi ilgilendik oynadık. alıp eve götüresim vardı :)
nisan başında 4-5 gibi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…