- 13 Aralık 2015
- 324
- 325
- 53
hele ben nası hevesleniyorum bi bilsen yeğenimizi parka götürdük eşimle, sanki bizim çocugumuz gibi ilgilendik oynadık. alıp eve götüresim vardı :)
nisan başında 4-5 gibi sanırım
Günaydın hanımlar.. Adetim 4 gün gecikti mideme kasıklarıma kramplar giriyor günlerdir hiç adet belirtin yok.Ama test yaptım miratech marka negatif.. Kendimi hazırlamamışım bu sonuca .Ne düşüneceğimi de bilmiyorum.Biz şehir dışındayız eğer hamileysem uçakla döneceğiz bileti almamız lazım.Değilsem otobüsle döneriz.Ve değilim bu durumda yinede uçakla mı gitsem olma ihtimali varmı sizce testte çıkmayıp yinede
Hahahah cok seker yaa :) Haftasonu esimin bi akrabasinin oglunun dogum gunu vardi. Ay heryer 0-5 yas cocuk.. Kafayi yiyodum bi onu bi bunu sevipEsim diyor ki birini kaciralim sec hadi
Yol 20 saat sürüyor yeşimcim.Keşke olsaydı ailemizin yanındayız burda verirdik güzel haberi.Şimdi test için gitsem garip olacak hastaneye falan.Bilmiyorum ya zormuş gerçekten. Hayırlısıyla ya gecikmesin ya da bebişten dolayı geciksin gerisi çok moral bozucu.Canim insallah hamilesindir :) Otobusle donsen cok sorun olacak bir yerde misin? Uzakliktan dolayi mi diyorsun? Otobusle de donsen sanmiyorum bisey olacagini ayaklarini arada hareket ettirdigin surece ama yine de kan testi ver istersen 4 gun az degil.
Canım ben de aynen senin gibiyim ve cidden nasıl bırakacagımı bilmiyorum, bi yolunu bulursan bana da anlat :)) Nescafe zaten icme, cok zararlı. Ama ben de bırakmak yerine filtre kahveye gecis yaptım :) 1 kupa filtre kahve, 1 (bazen de 2) Turk kahvesi iciyorum günde. Hamilelik gecirmis bir arkadasıma danısmıstım, kafeinsiz icebilirsin diye önermisti ama o da her gün icilmez sanırım...Herkese gunaydin. Vallahi pazartesi gibi pazartesi, bir yigin is guc stres...
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah planladiginiz gibi Nisan da olur :)
Bu arada birisi bana su kahveden kurtulmanin yolunu soyleyiversin :) Gunde 2-3 nescafe 1 de turk kahvesi icmeden duramiyorum
hazır yapılmışı var işte kaçıraydınız birini :)
Yol 20 saat sürüyor yeşimcim.Keşke olsaydı ailemizin yanındayız burda verirdik güzel haberi.Şimdi test için gitsem garip olacak hastaneye falan.Bilmiyorum ya zormuş gerçekten. Hayırlısıyla ya gecikmesin ya da bebişten dolayı geciksin gerisi çok moral bozucu.
Canım ben de aynen senin gibiyim ve cidden nasıl bırakacagımı bilmiyorum, bi yolunu bulursan bana da anlat :)) Nescafe zaten icme, cok zararlı. Ama ben de bırakmak yerine filtre kahveye gecis yaptım :) 1 kupa filtre kahve, 1 (bazen de 2) Turk kahvesi iciyorum günde. Hamilelik gecirmis bir arkadasıma danısmıstım, kafeinsiz icebilirsin diye önermisti ama o da her gün icilmez sanırım...
İnşallah canım,bütün hevesim gitti.10 gün önce açık pembe hafif kanamam olmuştu 4 gün sürdü.Onu da yerleşme kanaması olarak değerlendirdim.Ama böyle çıkınca test işte.. Napalım nasip..Babaannemin cenazesi için geldik canım o yüzden de çıkamıyorum evden dikkat çeker. Evime döneyim haftaya, hala olmamışsam heralde adet söktürücü verir dr kullanırım.Oyy kiyamam yaa o zaman zor bi durum gercekten Allah kolaylik versin. Sonucu cabuk veriyolar diye biliyorum birsey alicam falan desen bahaneyle ciksan olmaz mi?En azindan senin de icin rahat eder.Insallah hamilelikten dolayi olan bi gecikmedir canim.
Yol 20 saat sürüyor yeşimcim.Keşke olsaydı ailemizin yanındayız burda verirdik güzel haberi.Şimdi test için gitsem garip olacak hastaneye falan.Bilmiyorum ya zormuş gerçekten. Hayırlısıyla ya gecikmesin ya da bebişten dolayı geciksin gerisi çok moral bozucu.
İnşallah canım,bütün hevesim gitti.10 gün önce açık pembe hafif kanamam olmuştu 4 gün sürdü.Onu da yerleşme kanaması olarak değerlendirdim.Ama böyle çıkınca test işte.. Napalım nasip..Babaannemin cenazesi için geldik canım o yüzden de çıkamıyorum evden dikkat çeker. Evime döneyim haftaya, hala olmamışsam heralde adet söktürücü verir dr kullanırım.
İnşallah canım,bütün hevesim gitti.10 gün önce açık pembe hafif kanamam olmuştu 4 gün sürdü.Onu da yerleşme kanaması olarak değerlendirdim.Ama böyle çıkınca test işte.. Napalım nasip..Babaannemin cenazesi için geldik canım o yüzden de çıkamıyorum evden dikkat çeker. Evime döneyim haftaya, hala olmamışsam heralde adet söktürücü verir dr kullanırım.
ahh o testte negatif çıktığı halde gelmeyen adet yok mu çok sinir bozucu çokk,inşallah tez zamanda hayırla sonuçlansın canım...
hava değişiminden de gecikiyor olabilir canım
Amin sağol tatlım.Ayy inşallah bozuktur test yaa bakalım zaman gösterecek..Oncelikle Allah rahmet eylesin,sizlere de sabir versin canim. Bi git bakalim doktora donunce o ne diyecek. Ama insallah hamilesindir de o sapsal test yanilmistir :)
Canım çok çok geçmiş olsun.Tatlım benimki dış gebelik çıktı
Genelde yumurtlama döneminde olur derler ama nedense bizler bebek düşünmezken olmuyor da korunmayı bırakınca başlıyor bu tarz kasılmalar.. Ama havanın soğukluğu da etkiliyor olabilir canım,sıcak tutsan kalın giysen azalır mı acabaKizlar rahmim asiri derecede kasiliyor. 2-3 dk da bir 3-5 saniye suren ufak ufak kasilmalarim oluyor. Usuttum mu nedir
Genelde yumurtlama döneminde olur derler ama nedense bizler bebek düşünmezken olmuyor da korunmayı bırakınca başlıyor bu tarz kasılmalar.. Ama havanın soğukluğu da etkiliyor olabilir canım,sıcak tutsan kalın giysen azalır mı acaba
Kizlar ya aksama ne yemek yapacagima bir turlu karar veremedim hergun bunu dusunmekten biktim ☺ sizler neler yapacaksiniz belki baskalarinda fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?