2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydın hanımlar.. Adetim 4 gün gecikti mideme kasıklarıma kramplar giriyor günlerdir hiç adet belirtin yok.Ama test yaptım miratech marka negatif.. Kendimi hazırlamamışım bu sonuca .Ne düşüneceğimi de bilmiyorum.Biz şehir dışındayız eğer hamileysem uçakla döneceğiz bileti almamız lazım.Değilsem otobüsle döneriz.Ve değilim bu durumda yinede uçakla mı gitsem olma ihtimali varmı sizce testte çıkmayıp yinede

hele ben nası hevesleniyorum bi bilsen yeğenimizi parka götürdük eşimle, sanki bizim çocugumuz gibi ilgilendik oynadık. alıp eve götüresim vardı :)
nisan başında 4-5 gibi sanırım

Hahahah cok seker yaa :) Haftasonu esimin bi akrabasinin oglunun dogum gunu vardi. Ay heryer 0-5 yas cocuk.. Kafayi yiyodum bi onu bi bunu sevip Esim diyor ki birini kaciralim sec hadi

Canim insallah hamilesindir :) Otobusle donsen cok sorun olacak bir yerde misin? Uzakliktan dolayi mi diyorsun? Otobusle de donsen sanmiyorum bisey olacagini ayaklarini arada hareket ettirdigin surece ama yine de kan testi ver istersen 4 gun az degil.

Hahahah cok seker yaa :) Haftasonu esimin bi akrabasinin oglunun dogum gunu vardi. Ay heryer 0-5 yas cocuk.. Kafayi yiyodum bi onu bi bunu sevip Esim diyor ki birini kaciralim sec hadi

hazır yapılmışı var işte kaçıraydınız birini :)

Yol 20 saat sürüyor yeşimcim.Keşke olsaydı ailemizin yanındayız burda verirdik güzel haberi.Şimdi test için gitsem garip olacak hastaneye falan.Bilmiyorum ya zormuş gerçekten. Hayırlısıyla ya gecikmesin ya da bebişten dolayı geciksin gerisi çok moral bozucu.

Canım ben de aynen senin gibiyim ve cidden nasıl bırakacagımı bilmiyorum, bi yolunu bulursan bana da anlat :)) Nescafe zaten icme, cok zararlı. Ama ben de bırakmak yerine filtre kahveye gecis yaptım :) 1 kupa filtre kahve, 1 (bazen de 2) Turk kahvesi iciyorum günde. Hamilelik gecirmis bir arkadasıma danısmıstım, kafeinsiz icebilirsin diye önermisti ama o da her gün icilmez sanırım...

Oyy kiyamam yaa o zaman zor bi durum gercekten Allah kolaylik versin. Sonucu cabuk veriyolar diye biliyorum birsey alicam falan desen bahaneyle ciksan olmaz mi? En azindan senin de icin rahat eder.Insallah hamilelikten dolayi olan bi gecikmedir canim.

Yok yok toptan birakmam lazim Spor icin kullandigim destekleyici besinleri de biraktim kalp ritmini ve vucut sicakligini etkiliyo diye. Bi kahve kaldi geriye, cayla aram yoktur zaten ona da acik olmak kaydiyla gunde 1-2 bardak izin veriyolar galiba. Birakalim tamamen yaa ne gerek var kafeine Diyorum ki kahve yerine aklima geldikce kakaolu sut mu icsem

İnşallah canım,bütün hevesim gitti.10 gün önce açık pembe hafif kanamam olmuştu 4 gün sürdü.Onu da yerleşme kanaması olarak değerlendirdim.Ama böyle çıkınca test işte.. Napalım nasip..Babaannemin cenazesi için geldik canım o yüzden de çıkamıyorum evden dikkat çeker. Evime döneyim haftaya, hala olmamışsam heralde adet söktürücü verir dr kullanırım.

ahh o testte negatif çıktığı halde gelmeyen adet yok mu çok sinir bozucu çokk,inşallah tez zamanda hayırla sonuçlansın canım...

hava değişiminden de gecikiyor olabilir canım

Oncelikle Allah rahmet eylesin,sizlere de sabir versin canim. Bi git bakalim doktora donunce o ne diyecek. Ama insallah hamilesindir de o sapsal test yanilmistir :)

ahh o testte negatif çıktığı halde gelmeyen adet yok mu çok sinir bozucu çokk,inşallah tez zamanda hayırla sonuçlansın canım...

hava değişiminden de gecikiyor olabilir canım

Aminn canım desteğin için çok sağol bekliyorum bakalım daha ne kadar gecikecek hayırlısı olsun hakkımızda..

Oncelikle Allah rahmet eylesin,sizlere de sabir versin canim. Bi git bakalim doktora donunce o ne diyecek. Ama insallah hamilesindir de o sapsal test yanilmistir :)
Amin sağol tatlım.Ayy inşallah bozuktur test yaa bakalım zaman gösterecek..

Kizlar rahmim asiri derecede kasiliyor. 2-3 dk da bir 3-5 saniye suren ufak ufak kasilmalarim oluyor. Usuttum mu nedir

Kizlar rahmim asiri derecede kasiliyor. 2-3 dk da bir 3-5 saniye suren ufak ufak kasilmalarim oluyor. Usuttum mu nedir
Genelde yumurtlama döneminde olur derler ama nedense bizler bebek düşünmezken olmuyor da korunmayı bırakınca başlıyor bu tarz kasılmalar.. Ama havanın soğukluğu da etkiliyor olabilir canım,sıcak tutsan kalın giysen azalır mı acaba

Yumurtlama geceli 5-6 gun oldu canim. Bu kadar erken belli olmaz diye hamilelik gecmiyo aklimdan da kist korkutuyo beni yine Dikkat edeyim soguklara bakalim devam edecek mi
Sen neye karar verdin nasil donuyorsun? Doktora ne zaman gideceksin?

Kizlar ya aksama ne yemek yapacagima bir turlu karar veremedim hergun bunu dusunmekten biktim ☺ sizler neler yapacaksiniz belki baskalarinda fikir olur

Kizlar ya aksama ne yemek yapacagima bir turlu karar veremedim hergun bunu dusunmekten biktim ☺ sizler neler yapacaksiniz belki baskalarinda fikir olur

Bugun esimin de benimde aksam sporu gunumuz. Hem benim sut icmemi desteklemek icin hemde spor sonrasi kaslara vitamin mineral icin sutu, sayisiz yararindan dolayi cevizi ve agrilara iyi geldigi ve muhtesem potasyum deposu olmasindan dolayi muzu blender dan gecirip tarcinla karistirip icmeyi planliyoruz. Hemde asiri tok tutuyor. Ama tabii ailecek yenecek bi aksam yemegi degil
Aksam yemegi olarak izgara tavuk yaninda bol yesil salata veya haslanmis/firin sebze ve corba cok guzel olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…