2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

onu ben yemekten sonra tatlı niyetine içebilirim tatlım ama sen hamilelik düşündüğün için yemek yemen gerekmiyo mu tatlım böylesi sağlıklı mı bilemedim doktora danışmış mıydın?

Kizlar ya aksama ne yemek yapacagima bir turlu karar veremedim hergun bunu dusunmekten biktim ☺ sizler neler yapacaksiniz belki baskalarinda fikir olur

Selamlar kızlar
Bizde bu akşam ızgara et, fırın patates ve bol salata var. Eşim fırın patatese bayılıyor ne yapsam yanına ister oldu :)

onu ben yemekten sonra tatlı niyetine içebilirim tatlım ama sen hamilelik düşündüğün için yemek yemen gerekmiyo mu tatlım böylesi sağlıklı mı bilemedim doktora danışmış mıydın?

Hahahah bencede guzel bi secenek En son gittigimde hamilelik ihtimaline karsi beslenmeni isteyecegim dedi. Hamilelik durumunda ihtiyaca gore yeniden gorusecegiz. Sabahlari mutlaka kalinca bi dilim peynir ya da 1 yumurta ile yapilmis bol maydanozlu yulafli (ekmek sevmedigimden) omlet yiyorum. Arada 1 incir 2 ceviz ya da hurma ve findik. Oglen sebze yemegi,yogurt,bol salata. Ogleden sonra ara ogune vakit kalmiyor sporu gec saatte yapacaksam eger aksam yemegi olarak tavuk,balik ya da et ile salata yiyorum is yerinde masamda :) Spor gec saatte bitecegi icin oyle bir ogun yapiyoruz yoksa esimde bende saat 5-6 gibi spora gitmeden yiyoruz tatlim. Aksam yemegi yemeden olur muu hele ki dedigin gibi anne adayiysak :)

Selamlar kızlar
Bizde bu akşam ızgara et, fırın patates ve bol salata var. Eşim fırın patatese bayılıyor ne yapsam yanına ister oldu :)

Yaaa patates nasil guzel birsey. Her cesidine bayilirim resmen agzimin suyu akti Afiyetler olsun tatlimm.

Bu ay ovulasyon testi kullanmıyorum. Akıntı var bir iki gündür acaba yumurtluyorum mu? Aksi gibi eşim de yarın iş için şehir dışına çıkıyor. Ay biz beceremiyoruz galiba bu işi :)))

kızlar bende ikinciyi düşünüyorum takipteyim bu konuyu

Kizlar rahmim asiri derecede kasiliyor. 2-3 dk da bir 3-5 saniye suren ufak ufak kasilmalarim oluyor. Usuttum mu nedir

Canııııııım benim çok üzüldüm ya dikkat et ..bende üşüttüm hem enfeksiyon devam galiba sürekli tuvaletten gelemiyorum bide gribim hayla geçmedi aşırı sterst haftasıonu saten berbat geçti sıkıntılar çıktıkça daha çok yoruluyorum . Bunaldım artık

Bu ay ovulasyon testi kullanmıyorum. Akıntı var bir iki gündür acaba yumurtluyorum mu? Aksi gibi eşim de yarın iş için şehir dışına çıkıyor. Ay biz beceremiyoruz galiba bu işi :)))
Ya nasil tatli bi yorum bu ya :) "ay biz beceremiyoruz galina bu isi " :)) Tatlim olabilir asagi yukari kacinci gunun? Eger yumurtlama gunuyse de sperm 3 gun yasayabiliyor uzulme degerlendiremedik diye. Hicte strese girmek birak olacagi varsa olacak canim benim elimizden hicbisey gelmiyor bu konuda

anladım tatlım aman ihmal etme beslenmeni :)

Ne oldu haftasonuu Stres yapma bak sinavinda var haftasonu. Doktora gitmis miydin canim? Ilacla gecer 1haftada.
Usuttum buyuk ihtimalle midemde bi sacma tadim yok.

Ne oldu haftasonuu Stres yapma bak sinavinda var haftasonu. Doktora gitmis miydin canim? Ilacla gecer 1haftada.
Usuttum buyuk ihtimalle midemde bi sacma tadim yok.

Ay sorma bebeğim gitmedim ya gitmek istemedim ses felan düzeldi öksürükte arada ama burnun akıntısı kaldı bi korkum bari haftasonuna kadar düzelmek tek istediğim o saten . Haftasonu genel dışarya çıktım o hasta halimle yagmurlu tabi hava üsttüm iyce kaptım şifayı kayınvalidem saolsun karışımlar yaptı braz iyiyim ama zor geçti ufak tartışmlar yaşadık ama bugun daha iyiyim tabi gündemde her yerde bebek konusu malum heycandan bütün vucudum agrıyor resmen .. sende kendine d,kkat et son durum ne sende canım iyi haberler var mı ?

Valla Yeşimcim artık bu konudaki samimiyetimize dayanarak söylüyorum haftasonu ailemin yanına gitmiştik en son perşembe gecesi oldu bir de bu gece yakalarım adamı kaçarı yok :))) reglim yaklaşık 29-30 gün periyodla oluyor. Bugün de işte 16. Gün. Muhtemelen yumurtluyorum yani.

Ay anneme anlatamayacağım şeyleri konuşuyorum yaa ha ha ha gülüyorum da halime şu an.

Bakalım Rabbim neylerse güzel eyler. Valla hiç hesap kitap yapmıyorum artık :)

Selamlar herkese :) Hastalar şifa, dertlilere deva :)

Ben an itibarıyle soğan kürüne başlamış bulunuyorum. Aynı anda bebek çalışmalarına devam etmeyi düşünüyorum. Aç karnına ılık soğan suyu mide bulandırıcı ama ne yapayım 15 gün sabredicem artık

Yumurtlama geceli 5-6 gun oldu canim. Bu kadar erken belli olmaz diye hamilelik gecmiyo aklimdan da kist korkutuyo beni yine Dikkat edeyim soguklara bakalim devam edecek mi
Sen neye karar verdin nasil donuyorsun? Doktora ne zaman gideceksin?
İnşallah düzelir canım,kistin uçmuş demişti dr un gelmez geri demiş korkma yoktur inş.
Uçakla dönüyoruz ne olur ne olmaz dedik,otobüs yolculuğu uzun süre olunca düşük tehlikesi oluyor diye duymuştum bellki bebek vardır diye korktum.Haftaya eve döncez orda hala adet olmamışsam dr a giderim tekrar diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…