onu ben yemekten sonra tatlı niyetine içebilirim tatlımBugun esimin de benimde aksam sporu gunumuz. Hem benim sut icmemi desteklemek icin hemde spor sonrasi kaslara vitamin mineral icin sutu, sayisiz yararindan dolayi cevizi ve agrilara iyi geldigi ve muhtesem potasyum deposu olmasindan dolayi muzu blender dan gecirip tarcinla karistirip icmeyi planliyoruz. Hemde asiri tok tutuyor. Ama tabii ailecek yenecek bi aksam yemegi degil
Aksam yemegi olarak izgara tavuk yaninda bol yesil salata veya haslanmis/firin sebze ve corba cok guzel olurdu :)
Kizlar ya aksama ne yemek yapacagima bir turlu karar veremedim hergun bunu dusunmekten biktim ☺ sizler neler yapacaksiniz belki baskalarinda fikir olur
onu ben yemekten sonra tatlı niyetine içebilirim tatlımama sen hamilelik düşündüğün için yemek yemen gerekmiyo mu tatlım böylesi sağlıklı mı bilemedim doktora danışmış mıydın?
Selamlar kızlar
Bizde bu akşam ızgara et, fırın patates ve bol salata var. Eşim fırın patatese bayılıyor ne yapsam yanına ister oldu :)
Sağol canım. Ben de çok seviyorum patatesi. Her türlü yerim :)Yaaa patates nasil guzel birsey. Her cesidine bayilirim resmen agzimin suyu aktiAfiyetler olsun tatlimm.
Kizlar rahmim asiri derecede kasiliyor. 2-3 dk da bir 3-5 saniye suren ufak ufak kasilmalarim oluyor. Usuttum mu nedir
Ya nasil tatli bi yorum bu ya :) "ay biz beceremiyoruz galina bu isi " :)) Tatlim olabilir asagi yukari kacinci gunun? Eger yumurtlama gunuyse de sperm 3 gun yasayabiliyor uzulme degerlendiremedik diye. Hicte strese girmek birak olacagi varsa olacak canim benim elimizden hicbisey gelmiyor bu konudaBu ay ovulasyon testi kullanmıyorum. Akıntı var bir iki gündür acaba yumurtluyorum mu? Aksi gibi eşim de yarın iş için şehir dışına çıkıyor. Ay biz beceremiyoruz galiba bu işi :)))
Hosgeldiiiin :)kızlar bende ikinciyi düşünüyorum takipteyim bu konuyu
hmm güzelmiş afiyet olsun şimdiden :)Selamlar kızlar
Bizde bu akşam ızgara et, fırın patates ve bol salata var. Eşim fırın patatese bayılıyor ne yapsam yanına ister oldu :)
anladım tatlım aman ihmal etme beslenmeni :)Hahahah bencede guzel bi secenekEn son gittigimde hamilelik ihtimaline karsi beslenmeni isteyecegim dedi. Hamilelik durumunda ihtiyaca gore yeniden gorusecegiz. Sabahlari mutlaka kalinca bi dilim peynir ya da 1 yumurta ile yapilmis bol maydanozlu yulafli (ekmek sevmedigimden) omlet yiyorum. Arada 1 incir 2 ceviz ya da hurma ve findik. Oglen sebze yemegi,yogurt,bol salata. Ogleden sonra ara ogune vakit kalmiyor sporu gec saatte yapacaksam eger aksam yemegi olarak tavuk,balik ya da et ile salata yiyorum is yerinde masamda :) Spor gec saatte bitecegi icin oyle bir ogun yapiyoruz yoksa esimde bende saat 5-6 gibi spora gitmeden yiyoruz tatlim. Aksam yemegi yemeden olur muu hele ki dedigin gibi anne adayiysak :)
Canııııııım benim çok üzüldüm ya dikkat et ..bende üşüttüm hem enfeksiyon devam galiba sürekli tuvaletten gelemiyorum bide gribim hayla geçmedi aşırı sterst haftasıonu saten berbat geçti sıkıntılar çıktıkça daha çok yoruluyorum . Bunaldım artık
anladım tatlım aman ihmal etme beslenmeni :)
olsun arada kaçamak yapmak lazımAy beslenmeyi ihmal eder miyim hic? Son 1 haftadir gordugum her yemegi tatliyi yiyesim var Anca hafta ici dengeliyorum haftasonu saldim cayira mevlam kayira :)
Ne oldu haftasonuuStres yapma bak sinavinda var haftasonu. Doktora gitmis miydin canim? Ilacla gecer 1haftada.
Usuttum buyuk ihtimalle midemde bi sacma tadim yok.
hmm güzelmiş afiyet olsun şimdiden :)
Ya nasil tatli bi yorum bu ya :) "ay biz beceremiyoruz galina bu isi " :)) Tatlim olabilir asagi yukari kacinci gunun? Eger yumurtlama gunuyse de sperm 3 gun yasayabiliyor uzulme degerlendiremedik diye. Hicte strese girmek birak olacagi varsa olacak canim benim elimizden hicbisey gelmiyor bu konuda
İnşallah düzelir canım,kistin uçmuş demişti dr un gelmez geri demiş korkma yoktur inş.Yumurtlama geceli 5-6 gun oldu canim. Bu kadar erken belli olmaz diye hamilelik gecmiyo aklimdan da kist korkutuyo beni yineDikkat edeyim soguklara bakalim devam edecek mi
Sen neye karar verdin nasil donuyorsun? Doktora ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?