2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Vallaha kist gitti ya en guzel haber o oldu bana :) yumurtlama gununu degerlendirdik artik gerisi Allahin takdiri tatlim 22 Mart normalde adet tarihim :)dikkat et kendine ne olur ihmal etme.

Ahaha haklisin vallaha neler neler konusuyoruz :) al benden de o kadar:) e daha ne iste bugun yakarlardan 10 numara 5 yildiz

O rahatligi cidden ben de burada buluyorum anca :)) herkesin derdi ayni olunca bence cekinilecek bi durum yok zaten
Sen bu aksami degerlendir canim, bakarsin tutar, olmazsa da dedigin gibi kader kismet :))

Vallaha kist gitti ya en guzel haber o oldu bana :) yumurtlama gununu degerlendirdik artik gerisi Allahin takdiri tatlim 22 Mart normalde adet tarihim :)dikkat et kendine ne olur ihmal etme.

Hadi inşAllah bebegim darısı bizim başımıza hayırlısıyla
Herşey gönlünce olsun bitanem çok sevindim kist içinde biliyordum atlatacağını bi daha olmaz umarım .sabırsızlıkla bekliyoruzzz

Ahaha haklisin vallaha neler neler konusuyoruz :) al benden de o kadar:) e daha ne iste bugun yakarlardan 10 numara 5 yildiz

O rahatligi cidden ben de burada buluyorum anca :)) herkesin derdi ayni olunca bence cekinilecek bi durum yok zaten
Sen bu aksami degerlendir canim, bakarsin tutar, olmazsa da dedigin gibi kader kismet :))

Valla biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah'ın takdiri :)

Emektar, fedakar, cefakar.. :))
Ayyy esim ofise papatya gondermis normalde ofise cicek gondermek huyu degildir. Uzerinde de not 'Iyi ki benimlesin, iyi ki benimsin... Seni seviyorum kadinim.' Ay aglicam galiba

ay ne romantik, benimki sevmez böyle günleri. bana göre her gün kadınlar günü der.
sırf hediye almamak için çakal

Emektar, fedakar, cefakar.. :))
Ayyy esim ofise papatya gondermis normalde ofise cicek gondermek huyu degildir. Uzerinde de not 'Iyi ki benimlesin, iyi ki benimsin... Seni seviyorum kadinim.' Ay aglicam galiba
Günaydın kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun yeşimcim kocan ne romantikmiş nota bayıldım [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…