Ay sorma bebeğim gitmedim ya gitmek istemedim ses felan düzeldi öksürükte arada ama burnun akıntısı kaldı bi korkum bari haftasonuna kadar düzelmek tek istediğim o saten . Haftasonu genel dışarya çıktım o hasta halimle yagmurlu tabi hava üsttüm iyce kaptım şifayı kayınvalidem saolsun karışımlar yaptı braz iyiyim ama zor geçti ufak tartışmlar yaşadık ama bugun daha iyiyim tabi gündemde her yerde bebek konusu malum heycandan bütün vucudum agrıyor resmen .. sende kendine d,kkat et son durum ne sende canım iyi haberler var mı ?
Valla Yeşimcim artık bu konudaki samimiyetimize dayanarak söylüyorum haftasonu ailemin yanına gitmiştik en son perşembe gecesi oldu bir de bu gece yakalarım adamı kaçarı yok :))) reglim yaklaşık 29-30 gün periyodla oluyor. Bugün de işte 16. Gün. Muhtemelen yumurtluyorum yani.
Ay anneme anlatamayacağım şeyleri konuşuyorum yaa ha ha ha gülüyorum da halime şu an.
Bakalım Rabbim neylerse güzel eyler. Valla hiç hesap kitap yapmıyorum artık :)
O rahatligi cidden ben de burada buluyorum anca :)) herkesin derdi ayni olunca bence cekinilecek bi durum yok zatenValla Yeşimcim artık bu konudaki samimiyetimize dayanarak söylüyorum haftasonu ailemin yanına gitmiştik en son perşembe gecesi oldu bir de bu gece yakalarım adamı kaçarı yok :))) reglim yaklaşık 29-30 gün periyodla oluyor. Bugün de işte 16. Gün. Muhtemelen yumurtluyorum yani.
Ay anneme anlatamayacağım şeyleri konuşuyorum yaa ha ha ha gülüyorum da halime şu an.
Bakalım Rabbim neylerse güzel eyler. Valla hiç hesap kitap yapmıyorum artık :)
Vallaha kist gitti ya en guzel haber o oldu bana :) yumurtlama gununu degerlendirdik artik gerisi Allahin takdiri tatlim 22 Mart normalde adet tarihim :)dikkat et kendine ne olur ihmal etme.
Ahaha haklisin vallaha neler neler konusuyoruz :) al benden de o kadar:) e daha ne iste bugun yakarlardan 10 numara 5 yildiz
O rahatligi cidden ben de burada buluyorum anca :)) herkesin derdi ayni olunca bence cekinilecek bi durum yok zaten
Sen bu aksami degerlendir canim, bakarsin tutar, olmazsa da dedigin gibi kader kismet :))
GÜNAYDIN KIZLAR KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNN
ay sabah işte gerildim sayande güldüm kuzu yaa :)Gunaydiiin hepimizin kutlu olsun fedakar,emektar kadinlar :)
sağol cnm senindeeeHepimizin kadınlar günü kutlu olsuuuun!
ay sabah işte gerildim sayande güldüm kuzu yaa :)
Öylezi de öyle söyleyince çok hosuma gttNiye ayol oyle degil miyiz :)))
Öylezi de öyle söyleyince çok hosuma gtt
Emektar, fedakar, cefakar.. :))
Ayyy esim ofise papatya gondermis normalde ofise cicek gondermek huyu degildir. Uzerinde de not 'Iyi ki benimlesin, iyi ki benimsin... Seni seviyorum kadinim.' Ay aglicam galiba
Günaydın kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun yeşimcim kocan ne romantikmiş nota bayıldımEmektar, fedakar, cefakar.. :))
Ayyy esim ofise papatya gondermis normalde ofise cicek gondermek huyu degildir. Uzerinde de not 'Iyi ki benimlesin, iyi ki benimsin... Seni seviyorum kadinim.' Ay aglicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?