2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

merhaba bende aranıza katılmak istedim 4,5 aylık evliyim cocuk istemediğimi daha erken olduğumu düşünüyordum fakat esim cocuk istediği bu aralar cok dile getirince bende istediğimi farketimmm:) ama bu ay için erteledik kız istiyoruz cin takvimine göre bir sonraki ay kız gösteriyor. Allah nasip ederse tabi cin takvimi gbi bir sansı değerlendirelim diyoruz bakalım:) Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin

Günaydın kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun yeşimcim kocan ne romantikmiş nota bayıldım
[/QUOTE]

Yaa bende bayildim ara tutuyo boyle tatliligi sagolsun :) Tesekkur ederim hepinize. Bende jest olarak aksam hamsi ayiklayacagim :) (Benim icin cok buyuk bisey hamsi ayiklamak )

Hosgeldiiin :) Eslerin de fikri cok etkili oluyor kesinlikle. Cin takvimini cok cok merak ediyorum bakalim tutacak mi benim cevremde bakan 3 arkadasiminda tutmus hadi hayirlisi :) Benim bu ay olursa kiz ile baslayip temmuza kadar bi kiz bi erkek gidiyo

Çin takvimi tutanlar yazsın ya buraya o olayı cok merak ediyorum ben de
Anneminki üzerinden kendimi hesaplıyordum "erkek" cıkıyordu, meger ben yanlıs hesaplıyormusum +1 ekleniyormus Çin takviminde Sonra dogru hesaplamayı ögrenince kız cıktım Birkac tanıdıgımın da tuttu. Ben de mayısta hamile kalırsam kız görünüyor

Ben kiz delisiyim esim de erkek cocuklara bayiliyor. Bakalim ne olacak :))

Ben kiz delisiyim esim de erkek cocuklara bayiliyor. Bakalim ne olacak :))
Ben de kız istiyordum başta ama erkek bebekleri de görmeye başladıkca bi alıştım onlara da, şu an hiiiic fark etmez modundayım :) Klasik teyze lafı "Saglıklı olsun da.."

benim yumurtaa çatlama günü 29 şubat 28-29 da değerlendirdik tutarsa çin takvimine göre kız :) ama ne diyoruz sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil :) bu arada kızlar bende beklemedeyim iğne vurulalı 11.gün yumurta çatlayalı 9.gün inşaallaaah tutmuşturr...

şimdi sağlık ocağından geldim kızlar d vitaminim ve hepatit b bağışıklığım yokmuş kadın doğumla görüşcem aşı olacam

Yaa bende bayildim ara tutuyo boyle tatliligi sagolsun :) Tesekkur ederim hepinize. Bende jest olarak aksam hamsi ayiklayacagim :) (Benim icin cok buyuk bisey hamsi ayiklamak )[/QUOTE]
ben çok severim hamsi ayıklamayı kilolarca sıkılmadan ayıklarım. Bana gönder ben halledeyim:)

şimdi sağlık ocağından geldim kızlar d vitaminim ve hepatit b bağışıklığım yokmuş kadın doğumla görüşcem aşı olacam
yaa hepatit b benimde yok doktor yaptirabilirsin hamileyken bile dedi. Pek ustunde durmamistim demek ki illa yaptirmamiz gerekiyor

Benimde iki erkek arasında bir ay kız var nisan ayında oldu oldu olmadı sabredemeyiz bir ay daha doğru olduğunu düşünüyorum bende istatistiklere dayalı bir şey sonucta göz ardı edilmemesi gerekir cinsiyet seciminde isteği olan arkadaslarınn :))

Yaa bende bayildim ara tutuyo boyle tatliligi sagolsun :) Tesekkur ederim hepinize. Bende jest olarak aksam hamsi ayiklayacagim :) (Benim icin cok buyuk bisey hamsi ayiklamak )
ben çok severim hamsi ayıklamayı kilolarca sıkılmadan ayıklarım. Bana gönder ben halledeyim:)[/QUOTE]

Yaa sen ciddi misin? Ben 2 kat eldivenle gozlerine bakmamaya calisip yarim kilo hamsiyi yaklasik 45 dk da ayikladigimi biliyorum Aksilik ya esimde hamsiye bayilir, bende severim de ah o ayiklamak olmasa. Vallaha helal olsun sana cok imrendim.

yaa hepatit b benimde yok doktor yaptirabilirsin hamileyken bile dedi. Pek ustunde durmamistim demek ki illa yaptirmamiz gerekiyor
aynen önemlii hpt b şimdiden yaptır kuzum bak ben hamileyim sakıncası olur diye hemen yaptırcam konuşayım doktorla

Ya tabi klasiktir saglikli olsun da...Bakalim tutacak mi :)

aynen önemlii hpt b şimdiden yaptır kuzum bak ben hamileyim sakıncası olur diye hemen yaptırcam konuşayım doktorla

Check up sonrasi soylemisti doktor yaptirirsan iyi olur diye. Ozel hastanede oluyor mu yoksa izin alip aile hekimine mi gitmem gerekir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…