Hayırdırrr bi durumlar mı var canımYok cnm yapmadım :)
[/QUOTE]Günaydın kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun yeşimcim kocan ne romantikmiş nota bayıldım
merhaba bende aranıza katılmak istedim 4,5 aylık evliyim cocuk istemediğimi daha erken olduğumu düşünüyordum fakat esim cocuk istediği bu aralar cok dile getirince bende istediğimi farketimmm:) ama bu ay için erteledik kız istiyoruz cin takvimine göre bir sonraki ay kız gösteriyor. Allah nasip ederse tabi cin takvimi gbi bir sansı değerlendirelim diyoruz bakalım:) Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin
Çin takvimi tutanlar yazsın ya buraya o olayı cok merak ediyorum ben de
Anneminki üzerinden kendimi hesaplıyordum "erkek" cıkıyordu, meger ben yanlıs hesaplıyormusum +1 ekleniyormus Çin takvimindeSonra dogru hesaplamayı ögrenince kız cıktım Birkac tanıdıgımın da tuttu. Ben de mayısta hamile kalırsam kız görünüyor
Ben de kız istiyordum başta ama erkek bebekleri de görmeye başladıkca bi alıştım onlara da, şu an hiiiic fark etmez modundayım :)Ben kiz delisiyim esim de erkek cocuklara bayiliyor. Bakalim ne olacak :))
Hayırdırrr bi durumlar mı var canım
yaa hepatit b benimde yok doktor yaptirabilirsin hamileyken bile dedi. Pek ustunde durmamistim demek ki illa yaptirmamiz gerekiyorşimdi sağlık ocağından geldim kızlar d vitaminim ve hepatit b bağışıklığım yokmuş kadın doğumla görüşcem aşı olacam
Hosgeldiiin :) Eslerin de fikri cok etkili oluyor kesinlikle. Cin takvimini cok cok merak ediyorum bakalim tutacak mi benim cevremde bakan 3 arkadasiminda tutmus hadi hayirlisi :) Benim bu ay olursa kiz ile baslayip temmuza kadar bi kiz bi erkek gidiyo
ben çok severim hamsi ayıklamayı kilolarca sıkılmadan ayıklarım. Bana gönder ben halledeyim:)[/QUOTE]Yaa bende bayildim ara tutuyo boyle tatliligi sagolsun :) Tesekkur ederim hepinize. Bende jest olarak aksam hamsi ayiklayacagim :) (Benim icin cok buyuk bisey hamsi ayiklamak)
aynen önemlii hpt b şimdiden yaptır kuzum bak ben hamileyim sakıncası olur diye hemen yaptırcam konuşayım doktorlayaa hepatit b benimde yok doktor yaptirabilirsin hamileyken bile dedi. Pek ustunde durmamistim demek ki illa yaptirmamiz gerekiyor
Benimde iki erkek arasında bir ay kız var nisan ayında oldu oldu olmadı sabredemeyiz bir ay dahadoğru olduğunu düşünüyorum bende istatistiklere dayalı bir şey sonucta göz ardı edilmemesi gerekir cinsiyet seciminde isteği olan arkadaslarınn :))
aynen önemlii hpt b şimdiden yaptır kuzum bak ben hamileyim sakıncası olur diye hemen yaptırcam konuşayım doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?