2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ay kızlar bu çin takvimine baktım bana kız diyor, ben erkek de isterim ama :)
aman ne bilsin çinliler zaten dimii

Yaa bende bayildim ara tutuyo boyle tatliligi sagolsun :) Tesekkur ederim hepinize. Bende jest olarak aksam hamsi ayiklayacagim :) (Benim icin cok buyuk bisey hamsi ayiklamak )[/QUOTE]
öyle mi eline sağlık yeşimcim şimdiden afiyet olsun size eee karşılık vermek lazım tabi

kızlar bende eşimde kız delisiyizdir bu çin takvimi ile ilgili hiçbişey bilmiyorum açıkçası ama bir göz atayım bakalım

kızlar bende eşimde kız delisiyizdir bu çin takvimi ile ilgili hiçbişey bilmiyorum açıkçası ama bir göz atayım bakalım

ben ailemden olsun arkadaslarımdan olsun hamilelik geçiren yakınlarıma baktıgımda tutmayan yok istatistiklere dayalı bosuna yapılmamıs bir takvim bence sende bak canım ben telefonuma da indirdim

ay kızlar bu çin takvimine baktım bana kız diyor, ben erkek de isterim ama :)
aman ne bilsin çinliler zaten dimii
benim tuttuydu:) oğlum olmuştu. yine baktim gene oğlum olucak gibi:) rabbim kucagimiza almaya nasip etsin banada ve herkese.. nisanda başliycam inşallah.

benim tuttuydu:) oğlum olmuştu. yine baktim gene oğlum olucak gibi:) rabbim kucagimiza almaya nasip etsin banada ve herkese.. nisanda başliycam inşallah.

önce bi pıtırcığım oluşuversin ondan sonra bakıcam, şimdiki tahmini oldu sadece
Aminn canım en hayırlı zamanda inşallah

Herkese gunaydin fistiklaaar :)
Dun sadece 2 bardak kahve ictim. 1 tanesi toplantida can sikintisindan birisi de sabah. O zaman aferin bana Azaltarak birakacagim insallah. Resmen bagimli oldugumu hissettim yaa :)

sakince kahveni yere bırak :)
ben de 1 ay cok guzel beslenmeme dıkkat edıyodum
sımdı bebek yok dıye abur cubura sardım

GÜNAYDIN KIZLAR DAHA ÖNCE HAMİLE KALAN ARKADASLARA SORUM OLACAKTI HAMİLE KALMADAN ÖNCE YAPTIRILMASI GEREKEN TETKİKLER VARMIDIR EŞLERİN BELLİ BİR RAHATSIZLIKLARI YOKSA BİLE ?

Günaydın kızlarrrrrrrr iki gündürlü bi şişkinlik var bende ya gripten kurtuldum deedim iki gündürlü de bu çıktı hastalıklar hiç bırakmıyo beni adetimede daha var sabah kalkınca hiçbişey de yiyesim gelmiyor .Bi gevrekle duruyorum resmen galiba sterstenden diye sanıyorum inşAllah kötü bişey çıkmaz şimdide

canm ben öyle oldum sabh kahvaltı yapamdım bir test yaptm hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…