walla aile hekim doktorun dan yazı getir yapayım dediCheck up sonrasi soylemisti doktor yaptirirsan iyi olur diye. Ozel hastanede oluyor mu yoksa izin alip aile hekimine mi gitmem gerekir?
kesinlikle sağlık en baslıca olan husus :) hepimiz için hayırlısıYa tabi klasiktir saglikli olsun da...Bakalim tutacak mi :)
ay kızlar bu çin takvimine baktım bana kız diyor, ben erkek de isterim ama :)
aman ne bilsin çinliler zaten dimii
Hahaha bakalim yaa heyecanli bi durum vallaha beklemek zormus :))
kızlar bende eşimde kız delisiyizdir bu çin takvimi ile ilgili hiçbişey bilmiyorum açıkçası ama bir göz atayım bakalım
benim tuttuydu:) oğlum olmuştu. yine baktim gene oğlum olucak gibi:) rabbim kucagimiza almaya nasip etsin banada ve herkese.. nisanda başliycam inşallah.ay kızlar bu çin takvimine baktım bana kız diyor, ben erkek de isterim ama :)
aman ne bilsin çinliler zaten dimii
benim tuttuydu:) oğlum olmuştu. yine baktim gene oğlum olucak gibi:) rabbim kucagimiza almaya nasip etsin banada ve herkese.. nisanda başliycam inşallah.
Herkese gunaydin fistiklaaar :)
Dun sadece 2 bardak kahve ictim. 1 tanesi toplantida can sikintisindan birisi de sabah. O zaman aferin banaAzaltarak birakacagim insallah. Resmen bagimli oldugumu hissettim yaa :)
sakince kahveni yere bırak :)
ben de 1 ay cok guzel beslenmeme dıkkat edıyodum
sımdı bebek yok dıye abur cubura sardım
bebek yapıyorum kuzumm korunmayı bıraktık
bide diyet yapıyorum 4 kilo verdim doktor zayıfla dedi biraz.. tekrar hamile kalana kadar vermem lazımbebek yapıyorum kuzumm korunmayı bıraktıkarada siteye bakınıyorum ama en kötüsü 2016 ağustos annelerine giriyorum gözlerim doluyor çıkıyorum. sende ne var ne yok 2. adetini oldun mu
Yapmaa tam aksine daha yok diye daha da dikkat etmek lazim. Olunca zaten naz niyaz aserme ...
canm ben öyle oldum sabh kahvaltı yapamdım bir test yaptm hamileyimGünaydın kızlarrrrrrrr iki gündürlü bi şişkinlik var bende ya gripten kurtuldum deedim iki gündürlü de bu çıktı hastalıklar hiç bırakmıyo beni adetimede daha var sabah kalkınca hiçbişey de yiyesim gelmiyor .Bi gevrekle duruyorum resmen galiba sterstenden diye sanıyorum inşAllah kötü bişey çıkmaz şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?