2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canm ben öyle oldum sabh kahvaltı yapamdım bir test yaptm hamileyim

Canımm bende çok isterim ama daha hasta olmadım nisanda düşünüyoruz bizde inşAllah bir sorun çıkmazsa ama korktuyo bu sıkıntılar

Canımm bende çok isterim ama daha hasta olmadım nisanda düşünüyoruz bizde inşAllah bir sorun çıkmazsa ama korktuyo bu sıkıntılar
bende olmamıştm 2 güngecmişti öğrendiğimde içme öyle geldi bence bu ay hamiş olacaksın dır :)

bende olmamıştm 2 güngecmişti öğrendiğimde içme öyle geldi bence bu ay hamiş olacaksın dır :)

Hadi canım olabilir mi acaba ? yani şişkinlik var dün ögleden sonra beri genelde adetim yaklaşıncada olabiliyor diyette yapıyorum oda zorluyor beni

Hadi canım olabilir mi acaba ? yani şişkinlik var dün ögleden sonra beri genelde adetim yaklaşıncada olabiliyor diyette yapıyorum oda zorluyor beni

olabilir walla hiç beklmediğin anda oluyor bende öyle oldu hadi inş sende olur

olabilir walla hiç beklmediğin anda oluyor bende öyle oldu hadi inş sende olur

Ayy canım benim çok sağol bende öyle olsun istiyorum çok isteyincede olmaz diyede korkyorum gerçekten bunu bütün kalbimle söylüyorum Allahım herkesin gönlüne göre versin .. emin ol ki bende o gelmeden onun için çok fedakarlıkta bulunuyorum rahat bi hayat için elimden geleni yapıyorum o gelsin dahada fazlası yapamaya razıyım

GÜNAYDIN KIZLAR DAHA ÖNCE HAMİLE KALAN ARKADASLARA SORUM OLACAKTI HAMİLE KALMADAN ÖNCE YAPTIRILMASI GEREKEN TETKİKLER VARMIDIR EŞLERİN BELLİ BİR RAHATSIZLIKLARI YOKSA BİLE ?
ben adetin 3.günü hormon testi yaptırmıştım eşime de spermiogram testi yapılmıştı yine kadın doğum doktorum istemişti. biraz daha deneyin demişti 1 yıl olmadan tedaviye başlamıyor çogusu

ben adetin 3.günü hormon testi yaptırmıştım eşime de spermiogram testi yapılmıştı yine kadın doğum doktorum istemişti. biraz daha deneyin demişti 1 yıl olmadan tedaviye başlamıyor çogusu
Canım kadın dogum bu testleri bir süre sonra (mesela 2-3 ay olmayınca) mı istemisti? İlk kez bebek düsünürken yaptırmak gerekir mi ben de ondan emin olamıyorum da?

ben cok kafam takmıştım 7 ay hiç korunmadık ancak 8 ayda oldu ama kafmadan çıkarmıştım artık tatil planı yapyorduk esimle bir baktım hamileyim planlar değişti

ben cok kafam takmıştım 7 ay hiç korunmadık ancak 8 ayda oldu ama kafmadan çıkarmıştım artık tatil planı yapyorduk esimle bir baktım hamileyim planlar değişti

En güzelide o degilmidir saten hiç haberin yokken güzel gelen haberler demekki 2 kişilik yapılacak planlarda 3 kişi çıkacazsınız bundan mutlu daha bişey var mı ki ? Allahım kucagına almayıda nasip etsin canım Canım ben 1.sene oldu evleneli ilk zamanlar çok kötü şeyler geçirdim birlikte olamadık saten 2 ay boyunca savaştım bununla sonra korundum ilaç kullanmadım tabiki istemedim sınavlarım var diye hep bu zmana kadar erteledik ama bu aydan sonra düşünüyoruz canım yani o yüzden çok şavaştım hep kendimle bu arada insanlarda üstüme üstüme gelmeyide ihmal etmiyorlar o yzüden zaman zaman çok üzlüyorum ..Ama artık üzülmemeye karar verdim ve eşimde bana destek olduğu için ondan destek alıyorum hep Allahım başımdan eksik etmesin o bu kadar anlaşılı olmasaydı hiç başaramazdım saten

Arkadaşlar merhaba ben iki aydır denemeler yapıyoruz Hamile olmayı çok istiyorum adetime 14 gün var belim çok ağrıyo göğsüm çok hassas ve karnım çok şiş hemen heveslenmekte istemiyorum bu belirtiler adetimden 1 hafta önce olurdu ama adetime daha 14 gün var sizce hamilemiyimdir

amin cnmm

Canım kadın dogum bu testleri bir süre sonra (mesela 2-3 ay olmayınca) mı istemisti? İlk kez bebek düsünürken yaptırmak gerekir mi ben de ondan emin olamıyorum da?
evet benim ögrenmek istediğim de buydu :)

ben cevap vereyim
bebek düşünmeden önce bazı testler yapılmalı. Zaten kadın doğuma gidip bebek düşünüyorum rutin testleri yaptırmak istiyorum diyince her şeye bakılıyor. 5 tüp kan alınmıştı benden hormonlara kan değerlerine vs bakılıyor. aynı zamanda ultrasonla bakılıyor.

Canım ben o rutin testlerden sanırım bazılarını yaptırdım. Kızamıkcık, su cicegi, hepatit vs onlar bakıldı ama kadınsal hormon testlerine bakılmadı diye biliyorum. Cunku bazı hormon testleri icin reglin 2 mi 3. günü mü ne gidilmesi lazımmıs, ben gayet normal bi günde gittim. O yüzden soruyorum aslında, ona baktırmak gerekli mi yoksa birkac ay deneyip olmayınca mı baktırmalı?

evet adetin 3. günü gidiliyor ben de o zaman gittim. baktırsan iyi olur pko vs gibi bi sorun varsa ona göre hareket edilir.
hatta bana doktor adetin 14. günde gel dedi. yumurtaların oluşumuna bakalım ne durumda diye. ama ben testler düzgün çıkınca biraz deniyim sonra baktırırım yumurtalara dedim gitmedim. keşke gitseymişim sağlıklı yumurtam var mı yok mu bakıp ona göre hareket ederdim.
gerçi bu kadar bilgili olup araştırmak da iyi mi kötü mü bilemedim. benim arkadaşım ne folik asit kullandı ne doktora gitti hemen hamile kaldı. araştırmayınca daha mı basit acaba bilemedim

Tee geçen sene normal bi muayeneye gitmistim o zaman cocuk falan düsünmüyorduk yumurtalıklarıma o zaman bakıldı hicbir sorun yok demisti doktor. Ama şimdi iş ciddiye binince gitsem mi diyorum. Bi yandan senin de dedigin gibi yaa bu kadar telaş yapmasam mı acaba normal bi deneyeyim olmazsa öyle mi gitsem de diyorum İkilemde kaldım baya acıkcası

adetin 3. günü git bi hormonlara bakılsın hemen 2 dk ultrosanla da bakar. basit işler aslında
çok abartmamak kaydıyla azıcık temkinli olmak iyidir :)

adetin 3. günü git bi hormonlara bakılsın hemen 2 dk ultrosanla da bakar. basit işler aslında
çok abartmamak kaydıyla azıcık temkinli olmak iyidir :)
Hmm öyle yapayım madem. Hem şu belirledigim birkac doktordan ilkine bi gideyim denemis olurum. Sagol canım

kızamıkcığın nasıl çıkmıştı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…