2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hmm öyle yapayım madem. Hem şu belirledigim birkac doktordan ilkine bi gideyim denemis olurum. Sagol canım

rica ederim canım doktor cok önemli
ben genelde kadın doktor tercih ediyorum rahat edeyim diye.
hepsi ayrı bi cins çıkıyor. kadın doktorlardan soğudum resmen.

O bakılan tüm hastalıklara bagısıklıgım varmıs canım. Kızamıkcık, su cicegi, toksoplazma ve hepatite bakılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam..

bende istdedi doktor çok 361 pozit yazıyor anlamdım walla neyse 18 de doktora gtcem kontrole

bebek yapıyorum kuzumm korunmayı bıraktık arada siteye bakınıyorum ama en kötüsü 2016 ağustos annelerine giriyorum gözlerim doluyor çıkıyorum. sende ne var ne yok 2. adetini oldun mu
Bende calismalara gectım hyr sekerim 2.olmadı daha var .. hep dua ediyorum ilkini aklımdan atamiyorum inşallah bebişlerımızı en kısa surede alırız kucagımızaa. . Sen 2. Adet mi beklıyrsun inşallah tutar

bende istdedi doktor çok 361 pozit yazıyor anlamdım walla neyse 18 de doktora gtcem kontrole
Valla canım şu anda ne degerimi hatırlıyoruum ne de sonucta yazan şeyleri o yüzden sana da yanlış bilgi vermeyeyim :) zaten az kalmıs doktora göstermene de, o söyler sonucu ne de olsa
rica ederim canım doktor cok önemli
ben genelde kadın doktor tercih ediyorum rahat edeyim diye.
hepsi ayrı bi cins çıkıyor. kadın doktorlardan soğudum resmen.
Ben de ilk bi kadın doktorları mı denesem dedim ama böyle seyler de cok duydum.. İşte bi bakarım artık, sevmezsem listemdeki diger doktorla devam ederim diye düsünüyorum

kızlar ilşkiden ne kdar süre sonra gebelik testinde hamile olduğumuz anlaşılır adeti beklemek şartmı

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım ama en başından beri takipteyim..sizinle paylaşmak istediklerim var.2015 ağustosta bi kimyasal gebelik gecrdim Dr korunmaya gerek yok dedi ama ben yinede korundum 2015 kasımda tekrar hamile kaldım.ama ondada 1000 de 1 görülen bisey olmuş.benim ilk dogumum sezeryandi ve hamileliğin de bebek tam sezeryan yerine tutunmuş ve riskli anne kanamadan gidebilir dediler bebek zaten gelişemez dediler hastane hastane gezdim en son ege üni.tsinde bebeğim kalp atışı durduğu için alındı..nasıl dayandım bilmiyorum.ama tek tesellimiz kızımız oldu.şuan bi 6 ay korumadayiz ..

Bemim tutmafı erkek dedi kız çıktı

yaa aslında bizde kız istediğimiz için nisanda başlıcaktık denemeye ama eşim çok istediğinden bu ay basladık takvimdede bu ay erkek gösteriyor eğer hamile kalırsam umarım takvim bendede yanılır ve kız olur :) tabi hayırlısı Allahtan sağlıklı olsunda cinsiyet ikinci planda

Hepinizi okudum hamislere sağlıklı doğumlar diliyorum...ve aday annelerim sizlere tavsilerim nolursunuz kendinizi ve esinizi sartlandirmayin.stresten uzak durun esinizle hadi bebek yapcaz DİE birlikte olmayın kendini kasmayin...ne kadar rahat olursanız o kadar kolay olacak.kendinizi dinlemeyin herşey belirti geliyo insana.ve esinizle sevgiyle her daim birliktelik yaşayın.ve adet sonrası ilk birlikteliğinizi korunarak gecirin yeni spermler için...beslenmenizde dikkat ettinizmi Allahin nasip ettiği vakitte olur.

kızlar ilşkiden ne kdar süre sonra gebelik testinde hamile olduğumuz anlaşılır adeti beklemek şartmı

erken gebelik testleri adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş.
ben 4 gün kala yaptım negatif dedi. normal testler adet günü hatta geçince yapılıyor.
en iyisi acele etmemek adetin gecikmesini beklemek, çünkü idrar her zamn kesin sonucu göstermiyor
geç döllenme vs de olabiliyor
tabi ben diyorum da bekleyebildim mi hayır

bende öyleee ama beklicem ya :)

evet ya saldım biraz
bi de ben hamile değilken bile aşeren bi insanım
tvde görürüm kokusu burnuma gelir resmen
eşim şimdiden yandık diyor

Yaa sormam aynen. Gece esimle kizarmis mantilar, pizzalar , karpuzlar sayikliyoruz. Isin kotu yani esim benden daha beter. Dun gece dedim galiba biz bu isi yanlis yaptik benim hamile olmam gerekirken sen aseriyosun

GÜNAYDIN KIZLAR DAHA ÖNCE HAMİLE KALAN ARKADASLARA SORUM OLACAKTI HAMİLE KALMADAN ÖNCE YAPTIRILMASI GEREKEN TETKİKLER VARMIDIR EŞLERİN BELLİ BİR RAHATSIZLIKLARI YOKSA BİLE ?

Selamlaar :) Biz check up yaptirmistik. Check up ta genel kan testi idrar rontgen vesaire vardi. Biz bunlara ek olarak benimkine TORCH testi ve prolaktin esime de spermiyogram(sperm sayisi hareketliligine bakiliyor.) ekletmistik. Doktora sorsan birsey onermiyor 1 sene gecmeden ama siz yaptirabilirsiniz bir laboratuvarda. Ayrica genel bi jinekoloji muayenesi ve smear yaptirirsan iyi olur.

Canım kadın dogum bu testleri bir süre sonra (mesela 2-3 ay olmayınca) mı istemisti? İlk kez bebek düsünürken yaptırmak gerekir mi ben de ondan emin olamıyorum da?
Tatlim biz korunmayi birakmadan once yaptirmistik. Kendi talebinle de olabiliyor ama bildigim kadariyla bir sorun yoksa uzun sure gecmemisse spermiyogram istemiyorlar. Biz kadikoyde bi laboratuvarda yaptirmistik herseyimizi gayet hesapli bi fiyata.

bende öyleee ama beklicem ya :)

Ah o beklemek yok mu... Durup dururken insanin gozu takvime takiliyor Allahtan stresli cok yogun bi isim var bazen gun sonuna kadar gelmiyo aklima minnos. Insallah ordasindir diye icimden gecirip isime devam ediyorum :)

Ah o beklemek yok mu... Durup dururken insanin gozu takvime takiliyor Allahtan stresli cok yogun bi isim var bazen gun sonuna kadar gelmiyo aklima minnos. Insallah ordasindir diye icimden gecirip isime devam ediyorum :)

ahh bende bendee işler yoğun değilse aklım oraya gidiyor hamile tripleri falan sonra inşallah nasip olurda hevesimiz kursağımızda kalmaz

ahh bende bendee işler yoğun değilse aklım oraya gidiyor hamile tripleri falan sonra inşallah nasip olurda hevesimiz kursağımızda kalmaz

Vallaha dunden beri nasil bir bel ve kasik agrim var anlatamam.Resmen regl olacak gibiyim ayagima falan vuruyor arada agrisi. Amaaan deyip geciyorum. Dedigin gibi insallah kursagimizda kalmaz :)

Bende calismalara gectım hyr sekerim 2.olmadı daha var .. hep dua ediyorum ilkini aklımdan atamiyorum inşallah bebişlerımızı en kısa surede alırız kucagımızaa. . Sen 2. Adet mi beklıyrsun inşallah tutar
çok takip etmemekle birlikte korunmuyoruz nasıl olsa 1 sene olmadı diye ...olursa da olsun bazı doktorlar korunmaya gerek görmüyorlar. benimki düşükten sonra 2 adet geçsin demişti biliyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…