Hmm öyle yapayım madem. Hem şu belirledigim birkac doktordan ilkine bi gideyim denemis olurum. Sagol canım
O bakılan tüm hastalıklara bagısıklıgım varmıs canım. Kızamıkcık, su cicegi, toksoplazma ve hepatite bakılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam..
Bende calismalara gectımbebek yapıyorum kuzumm korunmayı bıraktıkarada siteye bakınıyorum ama en kötüsü 2016 ağustos annelerine giriyorum gözlerim doluyor çıkıyorum. sende ne var ne yok 2. adetini oldun mu
Valla canım şu anda ne degerimi hatırlıyoruum ne de sonucta yazan şeyleri o yüzden sana da yanlış bilgi vermeyeyim :) zaten az kalmıs doktora göstermene de, o söyler sonucu ne de olsabende istdedi doktor çok 361 pozit yazıyor anlamdım walla neyse 18 de doktora gtcem kontrole
Ben de ilk bi kadın doktorları mı denesem dedim ama böyle seyler de cok duydum.. İşte bi bakarım artık, sevmezsem listemdeki diger doktorla devam ederim diye düsünüyorumrica ederim canım doktor cok önemli
ben genelde kadın doktor tercih ediyorum rahat edeyim diye.
hepsi ayrı bi cins çıkıyor. kadın doktorlardan soğudum resmen.
Bemim tutmafı erkek dedi kız çıktıben ailemden olsun arkadaslarımdan olsun hamilelik geçiren yakınlarıma baktıgımda tutmayan yok istatistiklere dayalı bosuna yapılmamıs bir takvim bence sende bak canım ben telefonuma da indirdim
Bemim tutmafı erkek dedi kız çıktı
kızlar ilşkiden ne kdar süre sonra gebelik testinde hamile olduğumuz anlaşılır adeti beklemek şartmı
erken gebelik testleri adetten 6 gün önceye kadar gösteriyormuş.
ben 4 gün kala yaptım negatif dedi. normal testler adet günü hatta geçince yapılıyor.
en iyisi acele etmemek adetin gecikmesini beklemek, çünkü idrar her zamn kesin sonucu göstermiyor
geç döllenme vs de olabiliyor
tabi ben diyorum da bekleyebildim mi hayır
evet ya saldım biraz
bi de ben hamile değilken bile aşeren bi insanım
tvde görürüm kokusu burnuma gelir resmen
eşim şimdiden yandık diyor
GÜNAYDIN KIZLAR DAHA ÖNCE HAMİLE KALAN ARKADASLARA SORUM OLACAKTI HAMİLE KALMADAN ÖNCE YAPTIRILMASI GEREKEN TETKİKLER VARMIDIR EŞLERİN BELLİ BİR RAHATSIZLIKLARI YOKSA BİLE ?
Tatlim biz korunmayi birakmadan once yaptirmistik. Kendi talebinle de olabiliyor ama bildigim kadariyla bir sorun yoksa uzun sure gecmemisse spermiyogram istemiyorlar. Biz kadikoyde bi laboratuvarda yaptirmistik herseyimizi gayet hesapli bi fiyata.Canım kadın dogum bu testleri bir süre sonra (mesela 2-3 ay olmayınca) mı istemisti? İlk kez bebek düsünürken yaptırmak gerekir mi ben de ondan emin olamıyorum da?
bende öyleee ama beklicem ya :)
Ah o beklemek yok mu... Durup dururken insanin gozu takvime takiliyorAllahtan stresli cok yogun bi isim var bazen gun sonuna kadar gelmiyo aklima minnos. Insallah ordasindir diye icimden gecirip isime devam ediyorum :)
ahh bende bendee işler yoğun değilse aklım oraya gidiyor hamile tripleri falansonra inşallah nasip olurda hevesimiz kursağımızda kalmaz
Vallaha dunden beri nasil bir bel ve kasik agrim var anlatamam.Resmen regl olacak gibiyim ayagima falan vuruyor arada agrisi. Amaaan deyip geciyorum. Dedigin gibi insallah kursagimizda kalmaz :)
çok takip etmemekle birlikte korunmuyoruz nasıl olsa 1 sene olmadı diye ...olursa da olsun bazı doktorlar korunmaya gerek görmüyorlar. benimki düşükten sonra 2 adet geçsin demişti biliyorsun canım.Bende calismalara gectımhyr sekerim 2.olmadı daha var .. hep dua ediyorum ilkini aklımdan atamiyorum inşallah bebişlerımızı en kısa surede alırız kucagımızaa. . Sen 2. Adet mi beklıyrsun inşallah tutar
adet gününden bir gün önce öğrenmiştim ben ... bazıları gecikmeden sonra öğrenebilmiştikızlar ilşkiden ne kdar süre sonra gebelik testinde hamile olduğumuz anlaşılır adeti beklemek şartmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?