bat ne zaman canım senin
29 benimde
insallah canım ben gecmesini bekleyemem kesinOoo hadi bakalim neler olacak :) Ben adet gectikten en az 2-3 gun sonra yapmaya soz verdim kendime. Daha once yapmayacagim. Tabii insallah adet olmamda gecince yaparim o da ayri :))
Sen o zaman regl zamani gitmedin mi canim? Bi de yanlis mi anladim laboratuvarda kendin isteyip yaptirdin yani doktor istemedi? Ben zaten spermiyograma şu asamada baktirma tarafi degilim de kendi hormonlarıma baktirayim diyorum acikcasi..Tatlim biz korunmayi birakmadan once yaptirmistik. Kendi talebinle de olabiliyor ama bildigim kadariyla bir sorun yoksa uzun sure gecmemisse spermiyogram istemiyorlar. Biz kadikoyde bi laboratuvarda yaptirmistik herseyimizi gayet hesapli bi fiyata.
Sen o zaman regl zamani gitmedin mi canim? Bi de yanlis mi anladim laboratuvarda kendin isteyip yaptirdin yani doktor istemedi? Ben zaten spermiyograma şu asamada baktirma tarafi degilim de kendi hormonlarıma baktirayim diyorum acikcasi..
Anladım canım, o zaman ben normal muayeneye gibi gideyim söyleyeyim hormonlarıma baktırmak istedigimi, o yönlendirir o zaman :)Kendin icin istiyorsan doktorun yonlendiriyor istedigi testleri isaretleyip canim. Ben regl oldugumda daha onceden gitmistim, normal testlerimde de bi sorun cikmadigi icin doktorum regl donemi ayrica test istemedi.
kızlar sizce benim kızım oğlum olacak tahmin edermisiniz :)
Canım Allah korusun benim gibi prolaktin sorunun varsa hamile kalamazsın zaten. O yüzden önceden hormon testi yaptırmanda fayda varTee geçen sene normal bi muayeneye gitmistim o zaman cocuk falan düsünmüyorduk yumurtalıklarıma o zaman bakıldı hicbir sorun yok demisti doktor. Ama şimdi iş ciddiye binince gitsem mi diyorum. Bi yandan senin de dedigin gibi yaa bu kadar telaş yapmasam mı acaba normal bi deneyeyim olmazsa öyle mi gitsem de diyorumİkilemde kaldım baya acıkcası
Bu prolaktin denen arkadas da reglin 3. günü bakılanlardan mı? :)Canım Allah korusun benim gibi prolaktin sorunun varsa hamile kalamazsın zaten. O yüzden önceden hormon testi yaptırmanda fayda var
herkez öyle diyor yaaaaErkek anasi olurmussun gibi hissettim bi an okuyunca :))
evet canım hormon testi istediğinde bakıyorlar zaten. Yüksekse beyim mr istiyorlar. İlacı da var canım düşürmek için merak etme. Ben mr girdim ama ilaç kullanmadan düşürdüm. Stres etkiliyor. Zaten her ay adet döneminde prolaktin tavan yapar bütün kadınlarda. Adet zamanı sinirli olmamızın sebebi prolaktin hormoymuş.Bu prolaktin denen arkadas da reglin 3. günü bakılanlardan mı? :)
Allah korusun bi sıkıntı varsa tedavisi de vardır herhalde degil mi?
22 Mart canim senin?
Bu prolaktin denen arkadas da reglin 3. günü bakılanlardan mı? :)
Allah korusun bi sıkıntı varsa tedavisi de vardır herhalde degil mi?
evet canım hormon testi istediğinde bakıyorlar zaten. Yüksekse beyim mr istiyorlar. İlacı da var canım düşürmek için merak etme. Ben mr girdim ama ilaç kullanmadan düşürdüm. Stres etkiliyor. Zaten her ay adet döneminde prolaktin tavan yapar bütün kadınlarda. Adet zamanı sinirli olmamızın sebebi prolaktin hormoymuş.
İyi bari ya, bi an telaşlandım :)Var var çok şükür. Ben üniversitedeydim yaşadığımda bu sorunu. Neyse ki geçti. Hem tedavi hem kilo vermeyle.
Benmki hiç korunma vermedi. . Bnde inandım guvendım vallahi cok iyi bir dr cunku.. kilon boyun kac canım goji berry kullan bir yakınım onunla 15 gunde 4 kilo verdıçok takip etmemekle birlikte korunmuyoruz nasıl olsa 1 sene olmadı diye ...olursa da olsun bazı doktorlar korunmaya gerek görmüyorlar. benimki düşükten sonra 2 adet geçsin demişti biliyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?