- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
canım çok geçmiş olsun herşerde bi hayır vardır üzülme allah sabır versinKızlar benimki dış gebelikmiş.haftaya yeni Bi doktora gidecem.amelşyat olacam muhtemelen.bakalım Zaman ne gösterecek
22 Mart canim senin?
Benim de 22 Mart. Aman ya ne çok varmış daha :)
günaydın kızlar herkese musmutlu günler :) canım bende erkekmiş gibi hissettim nedensekızlar sizce benim kızım oğlum olacak tahmin edermisiniz :)
freedoommmmm canım ne yaptın merak ettim iyi misin?sağol canım amin ama bi an önce ameliyat olmak istiyorum iç kanama vs cok korkuyorum cunku
eli ayağı düzgün oldunda kız erke farketmez:)günaydın kızlar herkese musmutlu günler :) canım bende erkekmiş gibi hissettim nedense
Gunaydin kizlaar :) Ya gece ruyamda annem bize gelmis haftasonu, kahvaltidan sonra diyorum ki kendi kendime aaa ben test yapmadim. Sonra test yapiyorum kopkoyu ve cok kalin iki kirmizi cizgi. Cok seviniyorum ama dur daha belli olmadan anneme soylemeyeyim diye testi cebime atiyorum. Sonra annem gidince testi cikarip baktigimda 13+3 yaziyo ve ekranin kenari catlamis. Ekran zaten catlakti ne sacma test yapiyolar falan deyip esime gidip 13 haftalik hamileymisim diyeyim bari diyorum. Sacmalar sacmasi bi ruyaydi neye yorsam bilemedim ter icinde uyandim. Kafama cok takmiyorum her an dusuneyim merak edeyim test yapayim gibi bi durumum da yok ama bilemedim...
Hayirlaraaa vesile olsn insallah bende ilk kizimda rüyamda test yapıyordum.o zaman adetim 3 gün filan geçmişti sallamiyodum aartık yyinede bi test aldım ruyamdaki gibi yaşadım dejavu oldu sanki.pozitiftir aynı tepkileri verdim...inşallah sennde oyledr 13 değilde 3 haftalık olur belkiGunaydin kizlaar :) Ya gece ruyamda annem bize gelmis haftasonu, kahvaltidan sonra diyorum ki kendi kendime aaa ben test yapmadim. Sonra test yapiyorum kopkoyu ve cok kalin iki kirmizi cizgi. Cok seviniyorum ama dur daha belli olmadan anneme soylemeyeyim diye testi cebime atiyorum. Sonra annem gidince testi cikarip baktigimda 13+3 yaziyo ve ekranin kenari catlamis. Ekran zaten catlakti ne sacma test yapiyolar falan deyip esime gidip 13 haftalik hamileymisim diyeyim bari diyorum. Sacmalar sacmasi bi ruyaydi neye yorsam bilemedim ter icinde uyandim. Kafama cok takmiyorum her an dusuneyim merak edeyim test yapayim gibi bi durumum da yok ama bilemedim...
Insallah canim aslinda kafama takmadim hala da olursa ne guzel olur olmazsa da kismet diyorum ama garip geldi gece bi tuhaf uyandim. Hayirlisi olsun insallah.Hayır olsun canm insallah yüzünü güldürecek bir haber alırsın.Bilinçaltımız suan bebekle hamilelikle yoğun olduğundan cok normal bu gbi rüyalar görmen eşim bana ilk cocuk istiyorum yapalım dediği gece rüyamda üçüz doğurmuştumarada hala bu gibi rüyalar gördüğüm oluyor hayırlara vesile olsun insallah
Hayirlaraaa vesile olsn insallah bende ilk kizimda rüyamda test yapıyordum.o zaman adetim 3 gün filan geçmişti sallamiyodum aartık yyinede bi test aldım ruyamdaki gibi yaşadım dejavu oldu sanki.pozitiftir aynı tepkileri verdim...inşallah sennde oyledr 13 değilde 3 haftalık olur belki
Yaa Yeşim zaman ne çabuk gecmiiis :)Ay eger malum olduysa kendimden korkarim benHayirlisi tabii canim eger hamile isem zaten su an 3 haftaliktir muhtemelen. Kafama takmamama ragmen boyle bi ruyayi cok garipsedim. Hayirlisi insallah.
Canim ben daha once diyetisyene gittigim icin kolay yapiyorum diyet .. goji berry i cok duygum ama yapamiyorum oyle seyler.kafama gore basladim 1 ay oldu iste bir ay daha diyet yaparim toparlanirim insallah... hamile kalirsam kilo alicam zaten en azindan az alyim diyorum. Cok beklemesek bari bebekler tütüyor gözümdeBenmki hiç korunma vermedi. . Bnde inandım guvendım vallahi cok iyi bir dr cunku.. kilon boyun kac canım goji berry kullan bir yakınım onunla 15 gunde 4 kilo verdı
Kizz sorma oyle boyle geciyo vallahaYaa Yeşim zaman ne çabuk gecmiiis :)
Hamileysem 3 haftalıktır deyince dank etti de bana :))
Hayirlisi diyelim..bazen adet tarihinde ogrennince 4 haftalik yada adet gecince 5 haftalik oluyosn eger gec dollenme olmussa 5 hafta yerine 3 haftalik bile olabiliyo...insallah herkes hakkinda hayirli zamanda sagikli sekilde olur canim.Hayırlısı diyeliESIMBOZ, post: 45547148,öğrenince 05729"]Ay eger malum olduysa kendimden korkarim benHayirlisi tabii canim eger hamile isem zaten su an 3 haftaliktir muhtemelen. Kafama takmamama ragmen boyle bi ruyayi cok garipsedim. Hayirlisi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?