2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Y YESIMBOZ tahli yapsan sen benm 4 haftalıken çıkmıştı çıkar belkide yapsan bir tane test kız

Kiyamam sana yaa zor tabi duzgun beslenmen saglam dinlenmen lazim. Normalde bile is guc kosturmaca yoruluyor bi de o cani beslemek kolay mi? yooo test yapmayacagim daha cok regl olmama yoksa boyle heveslenip bekleyince hayal kirikligi olur. Inan kendimi bile dinlemiyorum nerem agriyo bisey var mi diye. Akisina biraktik bakalim olursa da olmazsa da kismet :)

benimde adetime çok vardı ama çıktı tahlide yap yap sen ne olacak hayırlısı

kızlar günaydın bugün doktora gidicem bi sürü test vermisti onları yaptırıcam bana dua edin

kızlarr ben çok kötü grip oldumm şimdi bu ay bebek çalışması da yapmıştık ilaçta içmek istemedim risk olur diye..kayınvalidem ısrarla soruyor ilaç içtin mi diye en sonunda içtim demek zorunda kaldım telfonda içtim diyip geçiştirdim de birazdan yanıma gelecekmiş hadi bir tane daha iç diye ısrar etmezse iyidir

kayınvalidene soylesen düşüncenizi peki sürpriz falanmı yapmak istiyorsun

[QUOTederikIMBOZ, post: 45547807, member: 705729"]Hayirlisi diyelim..bazen adet tarihinde ogrennince 4 haftalik yada adesırasında e 5 haftalik oluyosn eger gec dollenme olmussa 5 hafta yerine 3 haftalik bile olabiliyo...insallah herkes hakkinda hayirli zamanda sagikli sekilde olur canim.[/QUOTE]
Hayirlisi ve sagliklisi olsun canim insallah gerisi Allahin takdiri. Inan esimde bende cok rahatim sadece hayirlisiyla saglikla gelsin diyebiliyoruz. Cok tesekkur ederim tatlis dileklerin icin :)) [/QUOTE]
Rica ederm canim .daha adetine cok varmis.yumrtlama gunune takilmamak lazim bazenn bikackez yumirtlayabiliymusz adet sirasnda bile yumurta olusabiliyms adet ardi hemen hamile kalanda oluyo adet oncesi kalanda o yuzden herani degerlendrmek lazim

Tatlim cok gecmis olsun. Bizde bebek olup bi sure gecmeden ailelere soylemek istemiyoruz. Geldiginde ic derse daha yeni ictim agir gelir yeterli simdilik dersin kibarca. nane limon icersin gonlu olur en azindan :)

Tatlim cok gecmis olsun. Bizde bebek olup bi sure gecmeden ailelere soylemek istemiyoruz. Geldiginde ic derse daha yeni ictim agir gelir yeterli simdilik dersin kibarca. nane limon icersin gonlu olur en azindan :)

canımm çok sağol. henüz gelmedi sanırım ikindi namazından sonra gelecek evet söylediğin mantıklı en iyisi öyle diyeyim. çocuk istediğimizi söylesem eminim havalara uçar ama dünyanın her türlü hali var olmayadabilir sonuçta o yüzden bende olduktan,kalp atışlarını duyduktan sonra söylemek isterim :)

kızlar doktordan geldim normelde özele gidiyorum test orda pahalı olduğu için bugün devlete gittim yaptırmaya onlarda yapmadı testleri özel.istek yapılmıyo dedi bizim kendimiz istememiz lazım dedi bide beni.muyane etti bebek iyi 8+3 haftalık olmusuz kanla idrar tahlili bide tansiyonunu örçtür dedi yarın dokuzda aç karnına gel yaptır dedi

walla hamile olmak çok güzel ama bir okdar zor Y YESIMBOZ morordek halim yok miğde bulantılar basladı kırıplar giriyor ayaklarım vitaminin tamamen alıyor bebilş vucudundan :)
Alacak tabi annesi, anneligin kutsal tarafı da o zaten :)
Kizz sorma oyle boyle geciyo vallaha Vucumda bi agri sizi oldugunda kendi kendime sacmalama hep oluyodu boyle deyip kendime kizip geciyorum :))
Ama varya malum olduysa cok pis korkarim ben kendimden
Yeter ki tutsun da kendinden korkması kalsın :))

Evet canim bizde ayni fikirdeyiz o yuzden cok iyi anlayabiliyorum. Kalp atislarini duymadan en azindan 2 ay gecmeden soylemek istemiyoruz. Allah korusun dunyanin binbir turlu hali var. onlara da buyuk bi yikim olur daha da uzuluruz. Aa iyi bak 2 tane aldim bi sabah bi ogle aksam alcam simdi icmeyeyim dersin kalbi de kirilmaz, annedir sonucta uzulur. insallah cabucak toparlarsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…