benimde adetime çok vardı ama çıktı tahlide yap yap sen ne olacak hayırlısıKiyamam sana yaa zor tabi duzgun beslenmen saglam dinlenmen lazim. Normalde bile is guc kosturmaca yoruluyor bi de o cani beslemek kolay mi? yooo test yapmayacagim daha cok regl olmamayoksa boyle heveslenip bekleyince hayal kirikligi olur. Inan kendimi bile dinlemiyorum nerem agriyo bisey var mi diye. Akisina biraktik bakalim olursa da olmazsa da kismet :)
kızlar günaydın bugün doktora gidicem bi sürü test vermisti onları yaptırıcam bana dua edin
benimde adetime çok vardı ama çıktı tahlide yap yap sen ne olacak hayırlısı
kızlarr ben çok kötü grip oldumm şimdi bu ay bebek çalışması da yapmıştıkilaçta içmek istemedim risk olur diye..kayınvalidem ısrarla soruyor ilaç içtin mi diye en sonunda içtim demek zorunda kaldım telfonda içtim diyip geçiştirdim de birazdan yanıma gelecekmiş hadi bir tane daha iç diye ısrar etmezse iyidir
kızlarr ben çok kötü grip oldumm şimdi bu ay bebek çalışması da yapmıştıkilaçta içmek istemedim risk olur diye..kayınvalidem ısrarla soruyor ilaç içtin mi diye en sonunda içtim demek zorunda kaldım telfonda içtim diyip geçiştirdim de birazdan yanıma gelecekmiş hadi bir tane daha iç diye ısrar etmezse iyidir
kayınvalidene soylesen düşüncenizi peki sürpriz falanmı yapmak istiyorsun
Tatlim cok gecmis olsun. Bizde bebek olup bi sure gecmeden ailelere soylemek istemiyoruz. Geldiginde ic derse daha yeni ictim agir gelir yeterli simdilik dersin kibarca. nane limon icersin gonlu olur en azindan :)
kızlar günaydın bugün doktora gidicem bi sürü test vermisti onları yaptırıcam bana dua edin
Alacak tabi annesi, anneligin kutsal tarafı da o zaten :)
Yeter ki tutsun da kendinden korkması kalsın :))Kizz sorma oyle boyle geciyo vallahaVucumda bi agri sizi oldugunda kendi kendime sacmalama hep oluyodu boyle deyip kendime kizip geciyorum :))
Ama varya malum olduysa cok pis korkarim ben kendimden
Alacak tabi annesi, anneligin kutsal tarafı da o zaten :)
dimi aynen ben onu yerimm ona ölürüm yawrumm doğsun o bir sağlıklı
hamile olmadan söylemek istemiyorum sonra heveslenirler de olmazsa onlarda üzülür ve bizde daha kaygılı oluruz
canımm çok sağol. henüz gelmedi sanırım ikindi namazından sonra gelecek evet söylediğin mantıklı en iyisi öyle diyeyim. çocuk istediğimizi söylesem eminim havalara uçar ama dünyanın her türlü hali var olmayadabilir sonuçta o yüzden bende olduktan,kalp atışlarını duyduktan sonra söylemek isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?