- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Evet canim bizde ayni fikirdeyiz o yuzden cok iyi anlayabiliyorum. Kalp atislarini duymadan en azindan 2 ay gecmeden soylemek istemiyoruz. Allah korusun dunyanin binbir turlu hali var. onlara da buyuk bi yikim olur daha da uzuluruz. Aa iyi bak 2 tane aldim bi sabah bi ogle aksam alcam simdi icmeyeyim dersin kalbi de kirilmaz, annedir sonucta uzulur. insallah cabucak toparlarsin canim.
bende bebek istiyorum artıkrabbim hayırlısı ile herkese nasip etsin inşaAllah
aynen yaa birde ayn 18 gelseee de rahatlasam bu kayınvaldem ve kayınpederimde gtt ev çok sesiz oldu ev işleri tekrar bana devredildi gene aksam yemek yapma telası cay muhabbet gün bitti yat modun devamm :)Herkese gunaydin kizlaaar. Nihayet cumayi gorduk :) Herkesle mutlu ve huzurlu cumalar :)
aynen yaa birde ayn 18 gelseee de rahatlasam bu kayınvaldem ve kayınpederimde gtt ev çok sesiz oldu ev işleri tekrar bana devredildi gene aksam yemek yapma telası cay muhabbet gün bitti yat modun devamm :)
evet cnmmAy kiyamam keske benim de yapanim olsa ona da sukret :)) Randevu 18 inde mii?
evet cnmm
walla en son 1 hafta önce 4 haftalıtı şimdi 5 oldu sanırm pek anlmıyorum haftlardanInsallah saglikla gorursun bebegini :) Kac haftalik oldu simdii ?
walla en son 1 hafta önce 4 haftalıtı şimdi 5 oldu sanırm pek anlmıyorum haftlardan
Saglikli olsun guzel guzel buyusun de tontis nasilsa geciyor zaman bi sekilde :) Benimde regl agrisi gibi agrilarim basladi kasigimda ve belimde. Erken regl olmaktan korkuyorumDaha 10 gun var ama...
bak canm bende bebiş öğrenmeden önce öyle şikayetlerim vardı adet olcam adet olcam heralde dedim afedersin oturamıyordum ağırdan ben sonra test yaptm hemen cıktı sende dikkat et ilaç kulanma ama bu ağırların bebişin habercisi olabilr ağır kaldırma
Bilmiyorum ki canim ya cok erken o yuzden test falan yapmiyorum ama son 2 gundur kasigimda ve belimde regl agrisi var bacagima vuruyor ara ara. Sirf o yuzden spora gidemiyorum o kadar agriyor. Bi de afedersin cok fazla gazim oluyor. Tam regl oncesi gibi ama 10 gun var. Test yapsamda cikmaz ki. Hem belki usutmusumdur deyip geciyorum.
Bilmiyorum ki canim ya cok erken o yuzden test falan yapmiyorum ama son 2 gundur kasigimda ve belimde regl agrisi var bacagima vuruyor ara ara. Sirf o yuzden spora gidemiyorum o kadar agriyor. Bi de afedersin cok fazla gazim oluyor. Tam regl oncesi gibi ama 10 gun var. Test yapsamda cikmaz ki. Hem belki usutmusumdur deyip geciyorum.
canm sen gebe olabilirsin bende gaz çok ama çok olmuştu vucudum resmen şişti sen test yap canm varsa hemne ilaç baslyn folik asit flan ne olacak ne kaybetcen zaten gaz gebelikte çok görülğyormuş doktorum öyle dedi boşa heveslendirmek istemem ama bana öyle geliyorki hamisin inşşşşş
Insallah canim benim cok tesekkurler dualarin icin. Heveslenmek istemiyorum cunku adet gunum geldiginde adet olsam o kadar uzulmem de boyle gununden once test yapip bekleyip olumsuz olursa uzulurum dogrusu. Hem daha idrar testinde cikmaz diye dusunuyorum.
Folik asit 4 ay oldu galiba canim kullaniyorum. Spor konusunda cok dikkat ediyorum. Sadece icimdeki su tarifsiz ve doymak bilmeyen midemi ne yapacagim bilmiyorumRegl oncesi de aclik yasiyordum o yuzden bisey diyemiyorum.
Bencede hamilesin sen canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
walla evde test yap cıkar kan vermen bilem gerek yok söylediklerin hamişlik belrtileri
hayırısı canmmmm sen kafana takma o zaman akısına bırakTatlim bi annenin icine dogmasi ne guzel, dualarin dileklerin icin tesekkurler. Ama hic basima gelmedigi icin hamilelik belirtisi mi degil mi bilmiyorum birsey diyemiyorum. 1 haftadir aclikla savasiyorum, 2-3 gundur resmen adet agrisi cekiyorum. Hafta basinda da soylemistim rahmim kasiliyodu ara ara yumurtaliklarima birsey saplaniyor gibi oluyordu. Simdi onlar gecti sadece aclik ve regl agrisi var bi de sanki regl olmusum gibi bi halsizlik...
Bu belirtileri aylarca yasayan ama hamile olmayan bir suru insani okudum o yuzden hic umutlanmak istemiyorum. Ama ruyami anlattigim bi arkadasim 13+3 bence 13.3 dedi martin 13unde yaklasik 1 hafta kalmis olacak regle. Git kan testi yaptir direkt, varsa mutlaka cikar dedi. Kafam allak bullak iyice. Halbuki ben gecmeden test yapmam diyordum umut degil de kafam karisti inan.
Canım hayırlısı olsun ama idrarda çıkmaz ama kanda düşük rakam olsa bile çıkabilir. Fazla uykulu hal var mı?Tatlim bi annenin icine dogmasi ne guzel, dualarin dileklerin icin tesekkurler. Ama hic basima gelmedigi icin hamilelik belirtisi mi degil mi bilmiyorum birsey diyemiyorum. 1 haftadir aclikla savasiyorum, 2-3 gundur resmen adet agrisi cekiyorum. Hafta basinda da soylemistim rahmim kasiliyodu ara ara yumurtaliklarima birsey saplaniyor gibi oluyordu. Simdi onlar gecti sadece aclik ve regl agrisi var bi de sanki regl olmusum gibi bi halsizlik...
Bu belirtileri aylarca yasayan ama hamile olmayan bir suru insani okudum o yuzden hic umutlanmak istemiyorum. Ama ruyami anlattigim bi arkadasim 13+3 bence 13.3 dedi martin 13unde yaklasik 1 hafta kalmis olacak regle. Git kan testi yaptir direkt, varsa mutlaka cikar dedi. Kafam allak bullak iyice. Halbuki ben gecmeden test yapmam diyordum umut degil de kafam karisti inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?