2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım hayırlısı olsun ama idrarda çıkmaz ama kanda düşük rakam olsa bile çıkabilir. Fazla uykulu hal var mı?

Dun biraz orgu oreyim dedim esim gelene kadar. Saat 9 da uyumusum hala esniyorum Inan hevesten degil meraktan. yumurtlama da erken oldu 2-3 gun bu ay. Acaba erken mi regl olcam diyorum daha 10 gun var ama o kadar da erken olmam heralde.

Dun biraz orgu oreyim dedim esim gelene kadar. Saat 9 da uyumusum hala esniyorum Inan hevesten degil meraktan. yumurtlama da erken oldu 2-3 gun bu ay. Acaba erken mi regl olcam diyorum daha 10 gun var ama o kadar da erken olmam heralde.
umutlandırmak istemem ama ben 8-9 gün kala anlamıştım. bende hiç ağrı gaz yoktu. sadece uykudan anlamıştım. Gündüz vakti uyuyordum. Sen zaten dikkat ediyorsun kendine. Erkenden baktırmana gerek yok bence. İnşallah bebişin seninledir.

Insallah caniim. Allah kismet ederse varsa vardir yoksa yoktur zaten elimden birsey gelmez ki. simdiden bakip umutlanmak ya da uzulmek istemiyorum. Allah korusun kanda ciksa bile simdiden, ya bos gebelikse adetle gececekse hic umutlanmaya gerek yok onun uzuntusu daha da buyuk olur.
Hayirlisiysa zaten cikacak degil mi? Beklemeye karar verdim hic gerek yok erkenden ogrensem de degerleri takip etmek,bebegi gorup gormemek hep ayri bi stres. Bi regl olmayayim bakalim o gun gelsin de...

kızlar selam nasılsınız?benımki dış gebelik değilmiş normal düşük yapmışım regl gibi oldum.kan degerlerimde düştü iyice
kurtaja gerek yok dedi doktor.evde dınlenecem bı kac gunluk,2-3 ay sonra yenıden calışmalar var inşallah o zaman sorun olmaz

gecmiş olsun cnm rabbiğm tez zamanda kucağın almayı nasip etsn

Canim cok gecmis olsun. Kurtaj olmamasi daha iyi olmus rahmin daha cabuk toparlar kendini. Bekleme konusunu bilemiyorum ama doktoru dinlemek daha uygun sanirim. Dikkat et kendine dinlen guzelce. Hem psikolojik hemde fiziksel olarak dinlenmek lazim.

Cok sevindim cnm ameliyqta grk kalmadı dmk gecmiş olsun yeniden olur elbet

Sen ovulasyon testi kullanmadın degil mi Yeşimcim? 2-3 gün erken yumurtlamayı doktorun mu belirtmisti, yoksa sen mi anladın? :)
Canım hayırlısı olsun, bence de dinlen güzelce, kafana takma hicbir seyi, daha yaşımız genc cok sukur, olur insallah

Kullanmadim tatlim ama ben hep cok net farkediyordum o yumurta beyazi gibi esnek akintidan. 2-3 gun erken olusunu da oyle farketmistim. Bi umut var icimde belki 2-3 gun once belli olur daha erken yumurtlama oldu diye ama bilemiyorum bakalim.

Canım neyse ki ameliyat olmaktan kurtuldun. Allah hayırlı Zaman'da versin inşallah bebeğini kucağına.

Kullanmadim tatlim ama ben hep cok net farkediyordum o yumurta beyazi gibi esnek akintidan. 2-3 gun erken olusunu da oyle farketmistim. Bi umut var icimde belki 2-3 gun once belli olur daha erken yumurtlama oldu diye ama bilemiyorum bakalim.

Canım işine karışmak gibi olmasın ama lütfen erken test yapma gününü bekle. Ben üzüldüm sen üzülme boş yere :)

Selamlar kızlar.
Birkaç gündür bakamıyorum yoğunluktan.
Bir şey sormak istiyorum aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı? Çok az kaldı benim uzun aralıklarla da olsa gidiyordum. Ama Bebek isterken Nasıl olur bilmiyorum. İki aydır deniyoruz olmuyor Nasıl olsa diye geçen haftaya randevu aldım, okula müfettiş geldi çıkamadım randevum yandı. Bugüne randevu aldım gittim ben gitmeden yarım saat önce makineleri bozulmuş yine randevum yandı. Bir yandan acaba bu bir işaret mi gitmesem mi regl olana kadar diye düşündüm erteledim bir 15 gün kadar.

Canım işine karışmak gibi olmasın ama lütfen erken test yapma gününü bekle. Ben üzüldüm sen üzülme boş yere :)
Yok tatlim cok haklisin kesinlikle. Bilsem de elime ne gececek ki saglikli mi hcg duzgun artti mi bilmem ne daha da gerilicem. Bi zahmet bekleyiveririm :))

Bende seninle ayni durumdayi tatlisko regl bitiminden sonraya gun aldim. 2 seansa bitecek ama her ne kadar sadece derinin belli yerine kadar etki ediyo deselerde ben guvenemedim. Riske gerek yok bence iyi yapmissin yumurtlamadan onceye almak daha mantikli.

gecmiş olsun cnm rabbiğm tez zamanda kucağın almayı nasip etsn

Canim cok gecmis olsun. Kurtaj olmamasi daha iyi olmus rahmin daha cabuk toparlar kendini. Bekleme konusunu bilemiyorum ama doktoru dinlemek daha uygun sanirim. Dikkat et kendine dinlen guzelce. Hem psikolojik hemde fiziksel olarak dinlenmek lazim.

Cok sevindim cnm ameliyqta grk kalmadı dmk gecmiş olsun yeniden olur elbet

Canım hayırlısı olsun, bence de dinlen güzelce, kafana takma hicbir seyi, daha yaşımız genc cok sukur, olur insallah

Canım neyse ki ameliyat olmaktan kurtuldun. Allah hayırlı Zaman'da versin inşallah bebeğini kucağına.

sağolun kızlar evet ameliyattan kurtuldum çok şükür.iyiyim kısmet artık bidahakime

Merhaba kızlar sürekli takipteyim ama ara ara yazıyorum. Bu 2. Ayimiz çalışmalarda. Bu ay kasik ağrısı, akıntı, göğüs hassasiyeti, Afedersiniz bol gaz belirtileri var. Bu belirtilerle hamileyim galiba diyorum. Bat 16 Mart. Çok merak içindeyim ama test için batın geçmesini bekleyeceğim geçen ay mide bulantısı olmuştu psikolojik olduğunu bilsem de yine de acaba hamile olabilir miyim dedim. Günüm gelmeden de adet olmuştum. Bu ay inşallah yalanci belirtiler değildir.

inşallah canım insan psikolojik olarak tüm belirtileri yaşatabiliyor kendine gerçekten,bizim de bu 2. ayımız sayılır bende geçen ay bir sürü acabalar yaşamıştım ama bu ay çok rahatım bu defa da kendim de hiç belirti bulamıyorum

BAT'ına zaten cok az kalmıs canım, sık disini, gelmezse bi test yaparsın İnsallah hamilesindir

Kızlar ya bende yazmadan edemedim saten bu hafta da bendede bi degişlik bi halsizlik karın agrısı kasıklarımdan çıkıyor resmen agrıyor aglıyorum resmen 2 geceden hiç uyuyamıyorum dün eşim su torbası getirdi üstüne biraz iyi geldi uyuyaya kalmışım .. bende ümitlenmek istemiyorum ama sterst yogunluktan diye düşünüyorum .
Ama böyle şişkinlikten batlıycak gibi oluyorum bugun İbrahim saraçoğlunun tarifini yaptım dayanamayıp zencefil kaynattıp içtim onun üzerine iyi gibi oldum ama tam degil biraz agrım hafifledi gibi ama hastalığım yaklaşıyor diyede düşünüyorum nisanda çalışmalara başlıycaz diyede korunmuyoruz tabiki aman kafam çok karışttı kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…