2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ryhn313 senin kızamıkcık sonucları ne cıkmıs canım, görüstün mü doktorla?

Daha tahlilerim gösteremedim cnm 18 de radevum ama tandik doktorumuz vardı o baktı normal kızamıkçık a bağışıkligim varmış bir hepatit b yok birde d vitaminim çok dusmus onlar duzelicek ama migde bulantıları halsizlillerim başladı

Iyi canim ya D vitaminine dikkat et o onemli
inşallah canım hamileyimdir . az kaldı burda paylaşırım hemen.
İnsallah canim :) guzel haberlerini bekliyoruz.

Herkeslere kocaman gunaydin kizlar:) siskinligim gitti su anda gaz sorunum yok sadece yururken kasigimda ve bacaklarimda agri hissediyorum. Daha erken konusmak icin ama icinde hic umut yok ne yalan soyleyeyim...

günaydın canım
Herkeslere kocaman gunaydin kizlar:) siskinligim gitti su anda gaz sorunum yok sadece yururken kasigimda ve bacaklarimda agri hissediyorum. Daha erken konusmak icin ama icinde hic umut yok ne yalan soyleyeyim...

geçmiş olsun cnm belki iyi haberdir kimbilir inşAllah öyledir bendede bi kaç gündürlü aglıyorum resmen agrılardan uyanıyorum .

kaç gündür yazıyorum siliyorum geçen gün sordum kimse yanıtlamadı ama kafama çok takılıyor 35 yaş çok mu riskli kızlar bebek istiyoruz ama eşim 39 ben 35 yaşındayım erkeğin değil de kadının yaşı önemliymiş sınır da 35 miş

walla çok da riskli değil ama hamilelik zor gece bilir genede doktordan testek alabilirsiniz

walla çok da riskli değil ama hamilelik zor gece bilir genede doktordan testek alabilirsiniz
2. hamileliğim olacak ilki 29 yaşında olmuştu çok rahattı hiç anlamadım ben kendim için değil esas bebek için korkuyorum hayırlısı artık

Kusura bakmayin benim gozumden kacmis. Bence eger istiyorsaniz doktor kontrolunden gectikten snra hicbi mahsuru yok. Sadece 35 yas uzerini daha sık kontrol ediyorlar olasi tansiyon,kilo,hormonal bi riske karsi. Eger kontroller duzenli olursa oncesinde bi sorun cikmazsa gayet guzel gecer gebeliginiz insallah. Benim 40 yasinda hamile olan arkadasim oldu. Icinizi ferah tutun iyi bi doktor ,duzenli kontrol ve takiple hicbirseycik olmaz :)

inşallah hamileyizdir senin bat ne zaman

inşallah canım.geçen ay bir adet düzensizliğim olmuştu eğer bu ay düzene girerse 17 yada 18 martta olmam lazım. yani 5-6 gün var ama kendimde hiç şişlik yada göğüslerde hassasiyet falan hissedemiyorum. sanırım bu ayda olmayacak bizim

içinizi ferah tutun doktor muayenesinden sonra bir sıkıntı yoksa olur Allah ın izniyle,benim abim ve yengem de geç bir evlilik yaptı evlendiklerinde yaşları 35 idi yengem hemen hamile kaldı ilk yeğenim şuan 3 yaşında yengem 39 yaşında ve şuan ikinciye 4 aylık hamile :) dediğim gibi doktor muayenesinde sıkıntı yoksa pozitif olun ve düşünün.

2. hamileliğim olacak ilki 29 yaşında olmuştu çok rahattı hiç anlamadım ben kendim için değil esas bebek için korkuyorum hayırlısı artık

2. çocuğunuz olacağını şimdi gördüm siz bebek sahibi olmayı değilde hamileliğinizin zor geçip geçmeyeceğinizi düşünmüşsünüz sanırım yine yengemden örnekle onunkiler sıkıntılı geçmedi ve geçmiyor ama bence bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Korkularım çok hangi birini yazsam ☺2. Evliliğim eşimin ilk çocuğu olacak o yüzden stres yaptım biraz sanırım

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…