2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Saglikli olsun guzel guzel buyusun de tontis nasilsa geciyor zaman bi sekilde :) Benimde regl agrisi gibi agrilarim basladi kasigimda ve belimde. Erken regl olmaktan korkuyorum Daha 10 gun var ama...
Yesimcim inan umutlandim birden senin icin ..inan bende hamilelijlerimde o belirtileri yasadim hatta kendime gazman diodum sanki hergun fasulye yemis gibiydim.ve o kasik agrisi direk bacagima vurupp yurumekte zorlaniyodum.birde vajinamda asiri kasilma batma oluyodu.

Cok tesekkur ederim ne guzel icten duygulariniz var her birinizin. Insallah oyledir. Gazim tam gecti derken yine karnim kocaman oldu. Rahmim ara ara kasiliyor belimde cok agriyo sanki regl oluyorum gibi. Bi de afedersiniz akintim var baya. Umarim hamileyimdir,ne kadar cok istedigini insan bu bekleme zamaninda anliyo sanirim. Batta gorecegiz bakalim neler olacak :)

İnşallah YESIMBOZ, post: 45581311, member: 705729"]Cok tesekkur ederim ne guzel icten duygulariniz var her birinizin. Insallah oyledir. Gazim tam gecti derken yine karnim kocaman oldu. Rahmim ara ara kasiliyor belimde cok agriyo sanki regl oluyorum gibi. Bi de afedersiniz akintim var baya. Umarim hamileyimdir,ne kadar cok istedigini insan bu bekleme zamaninda anliyo sanirim. Batta gorecegiz bakalim neler olacak :)[/QUOTE]
İnsallah. Hakkında hayırlısı artık.acele etme hatta adetin geçikşin biraz erken öğrenmede sürekli kan veriyosun beta HCG için .onda daha çok strese giriyosun acaba yükseldimi acaba su mu DİE..akıntıda çoğalma oluyor.birde duygusal yoğunluk çok yyaşıyor durduk yere haber izlerken bile agliyodum.herşeye aliniyodum...

Benım belirtiler de boyleydi inşallah hamilesındır; )

İnsallah. Hakkında hayırlısı artık.acele etme hatta adetin geçikşin biraz erken öğrenmede sürekli kan veriyosun beta HCG için .onda daha çok strese giriyosun acaba yükseldimi acaba su mu DİE..akıntıda çoğalma oluyor.birde duygusal yoğunluk çok yyaşıyor durduk yere haber izlerken bile agliyodum.herşeye aliniyodum...[/QUOTE]

Evet cok haklisin o stres daha beter. Simdi en azindan icim icimi kemirmiyo ne oldu iyi mi yasiyo mu gorcek miyim deger yukselecek mi diye. Olursa da olmazsa da Allahtan diyorum bekliyorum her iki durumda da elimizden birsey gelmiyor iste.
Tesekkurler destegin icin ♡

Umarim oyledir♡ oglenden beri de midem bulaniyo kasik agrim var hala insallah hamileyimdir diyorum. Annem bizde ona da bisey belli etmemeye calisiyorum esime de bisey diyemiyorum:)
Neredeyse bütün belirtileri yaşıyorsun. Bence yüksek ihtimal :) İnşallah hayal kırıklığı yaşamazsın.

Daha önce de başka bir grupta sormuştum ama tekrar sormak istiyorum soğan kürü konusunda deneyimli arkadaşlara, soğan kürü yaparken cinsel birliktelik tehlikeli mi olur? Emin olamıyorum bu konuda. Bugün 6.gün bitti ve risk almadık şu ana kadar.

Bir de ben doktora hiç görünmedim hazır sigarayı da bıraktım 2 gün oldu çok şükür başlasak mi artık diyorum

Insallah hamileyizdir vallaha :)
canım benimde akıntım var dikkat ediyorum her zaman yumurtlama dönemi zamanlarında akıntı yoğunlaşıyordu yumurtlama dönemi bittikten sonra azalıyordu önceki hamileliğimde de bat a yakın yoğun akıntım vardı şimdi de aynı. bu durum beni umutlandırıyor açıkçası.

Umarim adetim gecikir ve size guzel haberler veririm. Inan cok istiyorum bu surecte daha da iyi anladim. Kafasina takan bi insan degilim psikolojik degil ona eminim. Ya bisey dokundu hasta oldum ya da Allahin izniyle hamileyim bakalim 10 gun daha beklicem artik.

Sogan konusunda ne yazik ki bi bilgim yok sorun olup olmayacagina dair

Insallah hamileyizdir ya:)) Icimden bi ses boyle seyler hic olmamisti diyo ama insallah hayirlisiyla saglikla olsun.

Kizlar ne zamandir yazamadim.adetimi bi gun gecince kan verdim hcg 303.31 ciktisali gunu ogleden sonra doktordayim kizlarrrr hamis oldum sanki inanamiyorum dua edin sali gunu bi sorun olmasin.allahim kucaklarimizi bos birakmasin

Aaaaaayyyyyy super bi haber bu yaaaa♡ hayirli ugurlu saglikli olsun caniim :) insallah harika olur hic sorun cikmaz saglkla ilerler. Bol bol dua et bize dee :) ♡

Günaydın kızlar.
Bunca zamandır ya öğrencilerim girdi ya da ben gözetmen olarak gittim sınavlara ama bu kez eşim girdi, ben de kapıda onu bekliyorum.
Y YESIMBOZ Yeşimcim ne güzel kıpır kıpır görüyorum seni. Allah inşallah çok bekletmez. Hayırlısı ile kucağını doldurur.
Benim bu aydan hiç umudum yok malum eşim yumurtlama dönemi şehir dışındaydı. Bir dahaki aya kısmet inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…