- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Doktorada hiç gitmedim kontrol için hamile kalınca gitsem farkeeermiBu aralar muhtemelen canim eger erken olmuyorsa. Sigarayi birakan insan,en bi sevdigim vallahi♡ Helal olsun. Baska bisey yoksa sorun yaratacak bence yap gitsin
Gunaydiin:)esine basarilar diliyorum canim ,insallah istedigi basariya ulasir.Günaydın kızlar.
Bunca zamandır ya öğrencilerim girdi ya da ben gözetmen olarak gittim sınavlara ama bu kez eşim girdi, ben de kapıda onu bekliyorum.
Y YESIMBOZ Yeşimcim ne güzel kıpır kıpır görüyorum seni. Allah inşallah çok bekletmez. Hayırlısı ile kucağını doldurur.
Benim bu aydan hiç umudum yok malum eşim yumurtlama dönemi şehir dışındaydı. Bir dahaki aya kısmet inşallah :)
Doktorada hiç gitmedim kontrol için hamile kalınca gitsem farkeeermi
Canim peki yumurtaliklara baktı mi hani alttan bi aletle bakiyorlarmis ya ondan tirsiyorumBence bi git canim genel muayene yapar bakmak isteyecegi degerler olabilir. Benden tam kan tam idrar prolaktin fsh falan istemisti ilk gittigimde. Gebe olmak isteyen kadinlardan rutin olarak istedigimiz seyler demisti.
Canim peki yumurtaliklara baktı mi hani alttan bi aletle bakiyorlarmis ya ondan tirsiyorum
Gunaydiin:)esine basarilar diliyorum canim ,insallah istedigi basariya ulasir.
Sorma yaa kipir kipirimda 22sinde markette ped reyonunda gezecekmisim gibi geliyohayirlisi deyip geciyorum az kaldi bekleyecegiz mecburen:)
Kismet tatlim belli olmaz o isler ya insallah bi ucundan yakalamissinizdir da guzel haberler aliriz :)
TebriklerKizlar ne zamandir yazamadim.adetimi bi gun gecince kan verdim hcg 303.31 ciktisali gunu ogleden sonra doktordayim kizlarrrr hamis oldum sanki inanamiyorum dua edin sali gunu bi sorun olmasin.allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Canım bizde ocakta korunmayı bıraktık. İnsallah isteyen herkes en kisa zamanda hamile olur.Mrb kızlar bende bebeğim olsun istiyorum ocaktan beri korumayı bıraktık. umarım 2016 da hayırla sağlıklı bi şekilde hamile kalırız
Ay ben aldım bile indirim vardı pedlerde
Kizlar ne zamandir yazamadim.adetimi bi gun gecince kan verdim hcg 303.31 ciktisali gunu ogleden sonra doktordayim kizlarrrr hamis oldum sanki inanamiyorum dua edin sali gunu bi sorun olmasin.allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Hayırlı olsun cnmm Rabbim hayırlı haberler almani nasip etsin
Canim ben hastaneye gittim muayene olmadim direk labratuara kan verdim yari ozel hastaneydi.sonucu istedigim doktora gosterdim sali gunu ogleden sonra gel dedi.tabi ricayla bakiyor sonuca.haftaici gittim bide.ins guzel haberler alirsin.hijyenikguzel hayırlı olsun canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar kanda hcg acil servis bakıyor mu? Yani özel hastane acil servise gitsem bugün kan alırlarmı acaba bugün pazar ya..
Canım şimdi devlet hastanesinde verdim kan.Ama kan alıyorsak pozitif çıkarsa mutlaka alttan muayene olman lazım diyor,dr erkek eşim istemiyor yarın gelelim dedik olmaz dedi.Kanı verdim bekliyorum sonucu.Muayene için özele giderim eğer gebelik varsa burada yaptırmak istemiyorum. hayırlısı bakalım sağol canım :)Canim ben hastaneye gittim muayene olmadim direk labratuara kan verdim yari ozel hastaneydi.sonucu istedigim doktora gosterdim sali gunu ogleden sonra gel dedi.tabi ricayla bakiyor sonuca.haftaici gittim bide.ins guzel haberler alirsin.
bu ay kendimde hiç hamilelik belirtisi bulamamıştım
dün geceden bu yana gaz sıkıntısı yaşıyorum
çok şükür buldum yaaa
Aylinnn sen cok yasa emi .hic gulwcegmm yoktu...artik sey belirti bi sivilce bile anlam yukleniyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?