2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Gunaydiin:)esine basarilar diliyorum canim ,insallah istedigi basariya ulasir.
Sorma yaa kipir kipirimda 22sinde markette ped reyonunda gezecekmisim gibi geliyo hayirlisi deyip geciyorum az kaldi bekleyecegiz mecburen:)
Kismet tatlim belli olmaz o isler ya insallah bi ucundan yakalamissinizdir da guzel haberler aliriz :)

Doktorada hiç gitmedim kontrol için hamile kalınca gitsem farkeeermi

Bence bi git canim genel muayene yapar bakmak isteyecegi degerler olabilir. Benden tam kan tam idrar prolaktin fsh falan istemisti ilk gittigimde. Gebe olmak isteyen kadinlardan rutin olarak istedigimiz seyler demisti.

Bence bi git canim genel muayene yapar bakmak isteyecegi degerler olabilir. Benden tam kan tam idrar prolaktin fsh falan istemisti ilk gittigimde. Gebe olmak isteyen kadinlardan rutin olarak istedigimiz seyler demisti.
Canim peki yumurtaliklara baktı mi hani alttan bi aletle bakiyorlarmis ya ondan tirsiyorum

Ay ben aldım bile indirim vardı pedlerde

Kizlar ne zamandir yazamadim.adetimi bi gun gecince kan verdim hcg 303.31 ciktisali gunu ogleden sonra doktordayim kizlarrrr hamis oldum sanki inanamiyorum dua edin sali gunu bi sorun olmasin.allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Tebrikler hijyenikguzel . Sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsin insallah.

Günaydın kızlar
Ben ovitrelle çatlatmak iğnesi olalı 8 gün oldu kasigimda ağrı var şuan bi nedeni olabilir mi

Kizlar vok tesekur ederim.cok heyecanli bi durum saliyi iple cekiyorim bi sorun olmaz ins.burada birbirimize cok destek oluyoruz hepiniz cok sagolun iyiki varsiniz iyiki kadinlar kukubu vardualarim sizlerle sizleri gormesemde hepinizi seviyorum saglikli bol hamisli gunlerde gorusmek uzere.iyi pazarlar

hijyenikguzel hayırlı olsun canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar kanda hcg acil servis bakıyor mu? Yani özel hastane acil servise gitsem bugün kan alırlarmı acaba bugün pazar ya..

Canim ben hastaneye gittim muayene olmadim direk labratuara kan verdim yari ozel hastaneydi.sonucu istedigim doktora gosterdim sali gunu ogleden sonra gel dedi.tabi ricayla bakiyor sonuca.haftaici gittim bide.ins guzel haberler alirsin.

Canim ben hastaneye gittim muayene olmadim direk labratuara kan verdim yari ozel hastaneydi.sonucu istedigim doktora gosterdim sali gunu ogleden sonra gel dedi.tabi ricayla bakiyor sonuca.haftaici gittim bide.ins guzel haberler alirsin.
Canım şimdi devlet hastanesinde verdim kan.Ama kan alıyorsak pozitif çıkarsa mutlaka alttan muayene olman lazım diyor,dr erkek eşim istemiyor yarın gelelim dedik olmaz dedi.Kanı verdim bekliyorum sonucu.Muayene için özele giderim eğer gebelik varsa burada yaptırmak istemiyorum. hayırlısı bakalım sağol canım :)

Hayırlı "hijyenikguzel, post: 45587174, member: 113157"]Kizlar inşallah...dir yazamadim.adetimi bi gun gecince kan verdim hcg 303.31 ciktisali gunu ogleden sonra doktordayim kizlarrrr hamis oldum sanki inanamiyorum dua edin sali gunu bi sorun olmasin.allahim kucaklarimizi bos birakmasin[/QUOTE]
Hayirli olsun bebisin arkadasimm...Cokk mutlu olddum..Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…