2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kizlar ne zamandir yazamadim.adetimi bi gun gecince kan verdim hcg 303.31 ciktisali gunu ogleden sonra doktordayim kizlarrrr hamis oldum sanki inanamiyorum dua edin sali gunu bi sorun olmasin.allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Cok sevindim canım, Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin :)
Ay ben aldım bile indirim vardı pedlerde
Gecen gün ben de gördüm pedlerdeki indirimi, böyle indirimdeyken depoluyorum ben hep. Sonra evdeki pedler beni 2 regl dönemi daha götürür, Mayıs'ta hamile kalırsam da boşu boşuna almış olacagım deyip almadım
Hayırlısı ama tabi bakarsın almak zorunda kalırım :))

Canim kimse oyle mecbur birakip muayene yapamaz hasta haklarina aykiri bi kere. Normalde gittiginde bile duzgun bir doktorsa istedigin muayene cesidini soruyor izin aliyor. Insallah guzel bi sonuc alirsin. Adetin gecmis miydi? Sonuc belli oldu muu?:)

bu ay kendimde hiç hamilelik belirtisi bulamamıştım
dün geceden bu yana gaz sıkıntısı yaşıyorum
çok şükür buldum yaaa

Ha ha ha insan temkinli olmak istese bile buluyor di mi?
Benim de bugün sol bacağım kasılıyor hatta yürürken acı veriyor ara ara. Ay acaba mı diye düşündüm bi an

Hemen bencede alttan muyayene olma canim icine sinen guzel bi doktora git en guzeli.hayirlisi olsun herseyin...

Alttan muayene hamile kalınca kesin yapılıyor mu bir de nasıl yapılıyor
Canim benim bildigim bebek ultrasonla gorunmeyecek kadar kucukse gebeligi gormek icin vajinal ultrasonla bakabiliyorlar ama eger sen istersen. Istemezsen bir sure bekleyebilirsin tabi ki.

Alttan muayene hamile kalınca kesin yapılıyor mu bir de nasıl yapılıyor

hamile olunca mutlaka yapılması gerekiyor mu bilmiyorum ama ultrason ile alttan muayene olmuştum bir kere hiç acı yok yada ben hissetmedim.zaten bolca ultrason jeli sürüyor jel de biraz soğuk olunca hissetmemiştim.

HainikamONUR, post: 45594451, member: 668993"]slm kızlar beta hcg 34.7çıktı hamilemiyim sizce[/QUOTE]
Hamilesin canım..0-5 arası negatif 5 ustu pozitif daha çok yeni..ama 2 gnde bir yeni HCG ye bbakılması lazım yükselişine.benim 13 çıkmıştı ilk hamileydim..

Ay cok sekersin ya :) herkeste ayni olmuyo ki tatlim. Dunden beri yorgunluktan bayilcam nerdeyse,her yemekten sonra cok hafif midem bulamiyo ama hamilelige yormayaya calisiyorum.

ya ben şimdi ağır bir şekilde grip geçirdiğim için halsizliğim tabiki ondan diyorum,akıntım da bi fazlalık yok, göğüslerim de biraz ağrı var ama adetime 3-5 gün kala hep olur benim bu ağrı,belim de de ağrı yok,miğdem de bulanmıyo,kasıklarım da herhangi bir batma kasılma yok, yerleşme kanaması filan da olmadı , duygusal yada öfkeli de değilim , hepi topu azcık gazım vardı saolsun o da bitti sanki bu ayı da kaçırdık yaa Allah tan hayırlısı tabii ümit kesmemek lazım dimi

Benim de bugün sol bacağım kasılıyor hatta yürürken acı veriyor ara ara. Ay acaba mı diye düşündüm bi an

ben bu ay fazla temkinli yaklaştım kendime sanırım belirti bulamıyorum bulsam umutlancam

bat ne zaman çok var mı, bunu sorarken de sanki şafak soruyormuşum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…