Cok sevindim canım, Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin :)Kizlar ne zamandir yazamadim.adetimi bi gun gecince kan verdim hcg 303.31 ciktisali gunu ogleden sonra doktordayim kizlarrrr hamis oldum sanki inanamiyorum dua edin sali gunu bi sorun olmasin.allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Gecen gün ben de gördüm pedlerdeki indirimi, böyle indirimdeyken depoluyorum ben hep. Sonra evdeki pedler beni 2 regl dönemi daha götürür, Mayıs'ta hamile kalırsam da boşu boşuna almış olacagım deyip almadımAy ben aldım bile indirim vardı pedlerde
bu ay kendimde hiç hamilelik belirtisi bulamamıştım
dün geceden bu yana gaz sıkıntısı yaşıyorum
çok şükür buldum yaaa
Canım şimdi devlet hastanesinde verdim kan.Ama kan alıyorsak pozitif çıkarsa mutlaka alttan muayene olman lazım diyor,dr erkek eşim istemiyor yarın gelelim dedik olmaz dedi.Kanı verdim bekliyorum sonucu.Muayene için özele giderim eğer gebelik varsa burada yaptırmak istemiyorum. hayırlısı bakalım sağol canım :)
bu ay kendimde hiç hamilelik belirtisi bulamamıştım
dün geceden bu yana gaz sıkıntısı yaşıyorum
çok şükür buldum yaaa
Hemen bencede alttan muyayene olma canim icine sinen guzel bi doktora git en guzeli.hayirlisi olsun herseyin...Canım şimdi devlet hastanesinde verdim kan.Ama kan alıyorsak pozitif çıkarsa mutlaka alttan muayene olman lazım diyor,dr erkek eşim istemiyor yarın gelelim dedik olmaz dedi.Kanı verdim bekliyorum sonucu.Muayene için özele giderim eğer gebelik varsa burada yaptırmak istemiyorum. hayırlısı bakalım sağol canım :)
Belirtililer kervanina ojgeldin bea
Canim benim bildigim bebek ultrasonla gorunmeyecek kadar kucukse gebeligi gormek icin vajinal ultrasonla bakabiliyorlar ama eger sen istersen. Istemezsen bir sure bekleyebilirsin tabi ki.Alttan muayene hamile kalınca kesin yapılıyor mu bir de nasıl yapılıyor
Ay cok sekersin ya :) herkeste ayni olmuyo ki tatlim. Dunden beri yorgunluktan bayilcam nerdeyse,her yemekten sonra cok hafif midem bulamiyo ama hamilelige yormayaya calisiyorum.hoşbulduk canımbenim belirti kısa sürdü azck gazım vardı o da bitti
Aaaa evet 10 un uzerinde. Tebrik ederim canim hamilesin :) Adetine kac gun var? Duzenli artisina bakilmasi lazimslm kızlar beta hcg 34.7çıktı hamilemiyim sizce
Alttan muayene hamile kalınca kesin yapılıyor mu bir de nasıl yapılıyor
Ay cok sekersin ya :) herkeste ayni olmuyo ki tatlim. Dunden beri yorgunluktan bayilcam nerdeyse,her yemekten sonra cok hafif midem bulamiyo ama hamilelige yormayaya calisiyorum.
Ha ha ha insan temkinli olmak istese bile buluyor di mi?
Benim de bugün sol bacağım kasılıyor hatta yürürken acı veriyor ara ara. Ay acaba mı diye düşündüm bi an
Ha ha ha insan temkinli olmak istese bile buluyor di mi?
Benim de bugün sol bacağım kasılıyor hatta yürürken acı veriyor ara ara. Ay acaba mı diye düşündüm bi an
Kızlar yaa bnde de cok feci gaz var gazman oldum resmen eşimden kaçıyorum :))))
İnşallah canım. . Allah Senınde kalbine gore versın :)bunu
inşallah bu gazın arkasında minnacık sevimli bir neden vardır canım
İnşallah canım. . Allah Senınde kalbine gore versın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?