2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canim kimisinde hicbir belirti olmuyor. O yuzden icini ferah tut daha zaman var. Bi gecsinbakalim insallahta o zaman umutlanalim. Bende de abuk zubuk seyler oluyoda insallah bebektendir yoksa hakikaten sorunum buyuk Senin ne zamandi bat?

Devlet hastanelerinde genelde direk alttan bakıyorlar.ilk hamilelgmde Dr direk karından gormustu.8 haftalıkken çok kötü oldum elim Ayağım tutmuyordu acile gitmistim bayramdı.oysa enfeksiyon kapmisim Dr o bayram strsinie koca bebeği karnmda goremedi direk cikar donunu dedi.bayandi dr ama hayatmn kotu bi tecrubesydi....muayeneye ilk giderkn cokkk sıkısk gitmn.o zamn goruluyoo..randavnu sabhtan alipp geceden sıkísk gitmek.

Canim kimisinde hicbir belirti olmuyor. O yuzden icini ferah tut daha zaman var. Bi gecsinbakalim insallahta o zaman umutlanalim. Bende de abuk zubuk seyler oluyoda insallah bebektendir yoksa hakikaten sorunum buyuk Senin ne zamandi bat?

geçen ay geciktiği için tam tarih kestiremiyorum ama tahminim 16 mart ile 20 mart tarihleri arasında olmalı

Kızlar selam herkese.. Benmde bat a daha cok var ama benmde karnımn alt tarafına ağrılar saplanıyor psikolojik oldugunu da sanmıyorum bayağı rahatsız ediyor beni cünkü birde bel ağrım var adet belirtisi olarak bel ağrım olmuyordu gaz da var bu arada ayy bayağı bişey varmıs yaa hadi insallah Allahım

inşallah Allah yüzlerimizi güldürsün canım..

kızlar yarın yine gidip kan tavlili yaptırcam bakalım yükselmişmi. adetim 4gün geçmişti beta hcg 34.7 çıkmıştı. bugün adetim gecikeli 8 gün olcak bakalım kaç çıkacak.

Canim kimse oyle mecbur birakip muayene yapamaz hasta haklarina aykiri bi kere. Normalde gittiginde bile duzgun bir doktorsa istedigin muayene cesidini soruyor izin aliyor. Insallah guzel bi sonuc alirsin. Adetin gecmis miydi? Sonuc belli oldu muu?:)
Adetim 4-5 gün geçmişti ama kanda çıkmadı,zaten düzensiz adetim ama yinede umutlandım biraz. Bikaç gün bekle olmazsan gel adet söktürücü verelim dedi.Diğer aya kaldı hayırlısı artık..Allah hepimize nasip etsin canım..

Hemen bencede alttan muyayene olma canim icine sinen guzel bi doktora git en guzeli.hayirlisi olsun herseyin...
Amin canım gerek kalmadı zaten bebiş yokmuş, bakalım umutlarımız nisan a kaldı artık

Hayirlisi olsun canim benim saglikla olsun da gelecegi zamani bilir o♡ insallah bir an once olursun da rahatlarsin o zaman.

Günaydın herkese
bu ay başladık yine çalışmalara
bu sefer kaptırmıcam kendimi
sizlere de tavsiyem sakın gününüz geçmeden heveslenip test falan yapmayın
acayip hayal kırıklığı oluyor

Gunaydinnnnnn kizlarrrrr....
Masalllah soyle okuyunca yaaa herkes hamilee yada herkes usuttu gaz var...insallah bebe gazidir..kendinden suphelenenler birde aynada kipriklerinize bakin alt kiprikler birbirine girmis mi..goz bebeklerinize bakin goz bebeklernz kedi gozu gibi buyuk oluyor hamilelikte....bir kizim var ama 3 hamilelik gecirdim masallah baya tecrubelendim..kizima kardeste doktorami yapcam nasipse

Günaydın herkese
bu ay başladık yine çalışmalara
bu sefer kaptırmıcam kendimi
sizlere de tavsiyem sakın gününüz geçmeden heveslenip test falan yapmayın
acayip hayal kırıklığı oluyor

Gunaydiiin :) Cok haklisin canim bi bat i gormek lazim kesinlikle. Zaten daha oncesinde gormek pekte mumkun degil bence cikanda istisna gibi eger deger cok yuksekse goruluyor.

Gunaydiiin :) Cok haklisin canim bi bat i gormek lazim kesinlikle. Zaten daha oncesinde gormek pekte mumkun degil bence cikanda istisna gibi eger deger cok yuksekse goruluyor.

işte insan kendine engel olamıyor erken gebelik testleri falan bir an önce öğrenmek istiyor.
ama erken öğrenmek de kötü bu sefer hcg takibi falan
hiiiç acele etmiceksin

Hahahah cok iyi yaa Insallah o gazlar batta pirt diye gitmezler :)

işte insan kendine engel olamıyor erken gebelik testleri falan bir an önce öğrenmek istiyor.
ama erken öğrenmek de kötü bu sefer hcg takibi falan
hiiiç acele etmiceksin

Her ne kadar cok merak etsemde katiliyorum. Erken gebelik testi falanda hikaye 5 gun sonrasinda dahi sonuc veriyor deniyor ama bebegin zaten yerlesmesi hcg nin salgilanmasi daha uzun suruyor. en temizi regl gunu ya da gecikince kan testi.

Her ne kadar cok merak etsemde katiliyorum. Erken gebelik testi falanda hikaye 5 gun sonrasinda dahi sonuc veriyor deniyor ama bebegin zaten yerlesmesi hcg nin salgilanmasi daha uzun suruyor. en temizi regl gunu ya da gecikince kan testi.

ben gittim kan verdim ertesi gün adet oldum. 1 gün daha bekleyemedi sabırsız kafa
10 gün oldu bak kolumdaki morluk geçmedi hatıra kaldı
bi dahaki bata anca geçer heralde :)

ben gittim kan verdim ertesi gün adet oldum. 1 gün daha bekleyemedi sabırsız kafa
10 gün oldu bak kolumdaki morluk geçmedi hatıra kaldı
bi dahaki bata anca geçer heralde :)

Kiyamam yaa ne bicim kan almislar Bende totem yaptim 22 si bat ben 23 u gidicem :) Yani insallah regl olmamda gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…