- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Çok kötüyüm miğdem bulantısıyla uğrasıyorum hava çok kötügunaydınn
acayip kasvetliyim aslına bakarsan
sen nasılsın asıl
Gunaydin canim. Regl olacak gibi agrilar hissediyorum agridan sizidan. Sen nasilsin? Nasil gidiyor annelik:)günaydın kızlar nasılsınız
mosmor hemde beceriksiz alamadı düzgünce
aynen bekle 23'e bişey kalmamış zaten
ben de nisanı beklemece :)
Günaydın kızlarr
Bende belirtiler yok oldu yada haftasonu fazla dinleyemedim kendimi hareketli geçti
Çok kötüyüm miğdem bulantısıyla uğrasıyorum hava çok kötü
hiç iyi değilim walla çok miğdem bulanıyorGunaydin canim. Regl olacak gibi agrilar hissediyorum agridan sizidan. Sen nasilsin? Nasil gidiyor annelik:)
5 haftalık hamileyim solda keseGunaydinn ryhn...bebisin kac haftalık oldu.hanı cinsiyet sormustun ya..sana bu konuda fikir vereyim.bebeğin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini yapıyorlar.bebeğin 6-7-8 haftada çekilen ultrosnda ama karından çekilen de bebek sağ tarafa yakın ise kız sol tarafa yakın ise erkek oluyomus..benm tuttu yakından kaç kişiye baktm onlarında.hatta burda kadınlar kulübünde başlığında var.bebeğin kesedeki konumuna gore cinsiyeti....Allahim sağlıklı sıhhatli versindee....ama merak işte cinsiyetini öğrenmek bu kez kime benzicek acaba merakı basliyo
bat ne zaman çok var mı, bunu sorarken de sanki şafak soruyormuşum gibi hissediyorum
Moralim cok bozuk. Dün aksamdan beri hiçbir şey yapamıyorum. İşe geldim ama öyle ekrana bakıyorum, kafam dagılsın diye forumlarda geziyorum.günaydın kızlar nasılsınız
Kesinlikle aynı şeyleri düsündüm canım. "Böyle bir ülkeye ve dünyaya cocuk getirmek istiyor muyum" diye düsündüm bütün gece... Hiçbirimizin can güvenligi yok maalesef.. Bu topige de bu konuları taşımak istemezdim ama moralim o kadar bozuk ki... "Oradan ben de geciyor olabilirdim" diye düsünmekten kendimi alamıyorum, o kadar merkezi bir yer.Günaydın kızlar.
Dünkü patlamadan dolayı moralim çok bozuk. Allah tüm ölenlere rahmet ru lesin inşallah. Bebek falan düşünecek umut sanki kalmadı nasıl bir ülke olduk nasıl çocuk yetiştireceğiz bilmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
Moralim cok bozuk. Dün aksamdan beri hiçbir şey yapamıyorum. İşe geldim ama öyle ekrana bakıyorum, kafam dagılsın diye forumlarda geziyorum.
Kesinlikle aynı şeyleri düsündüm canım. "Böyle bir ülkeye ve dünyaya cocuk getirmek istiyor muyum" diye düsündüm bütün gece... Hiçbirimizin can güvenligi yok maalesef.. Bu topige de bu konuları taşımak istemezdim ama moralim o kadar bozuk ki... "Oradan ben de geciyor olabilirdim" diye düsünmekten kendimi alamıyorum, o kadar merkezi bir yer.
Merhaba kanı Nerede veriyorsunuz dr gondermeden her istedıgınızde yapıyorlarmıkızlar yarın yine gidip kan tavlili yaptırcam bakalım yükselmişmi. adetim 4gün geçmişti beta hcg 34.7 çıkmıştı. bugün adetim gecikeli 8 gün olcak bakalım kaç çıkacak.
AYNEN RABBİM HAYATLARIN KAYBEDENLERE RAHMET EĞLESİN GERİDE KALANLAR SABIR VERSİN NALET OLSUN TERÖREMoralim cok bozuk. Dün aksamdan beri hiçbir şey yapamıyorum. İşe geldim ama öyle ekrana bakıyorum, kafam dagılsın diye forumlarda geziyorum.
Kesinlikle aynı şeyleri düsündüm canım. "Böyle bir ülkeye ve dünyaya cocuk getirmek istiyor muyum" diye düsündüm bütün gece... Hiçbirimizin can güvenligi yok maalesef.. Bu topige de bu konuları taşımak istemezdim ama moralim o kadar bozuk ki... "Oradan ben de geciyor olabilirdim" diye düsünmekten kendimi alamıyorum, o kadar merkezi bir yer.
Hayırlısı olsun sağol canım. Senden haber bekliyoruz artık bu ay sana öbür ay bana seviniriz belki :)Hayirlisi olsun canim benim saglikla olsun da gelecegi zamani bilir o♡ insallah bir an once olursun da rahatlarsin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?