2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydın kızlarr

Bende belirtiler yok oldu yada haftasonu fazla dinleyemedim kendimi hareketli geçti

Gunaydinn ryhn...bebisin kac haftalık oldu.hanı cinsiyet sormustun ya..sana bu konuda fikir vereyim.bebeğin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini yapıyorlar.bebeğin 6-7-8 haftada çekilen ultrosnda ama karından çekilen de bebek sağ tarafa yakın ise kız sol tarafa yakın ise erkek oluyomus..benm tuttu yakından kaç kişiye baktm onlarında.hatta burda kadınlar kulübünde başlığında var.bebeğin kesedeki konumuna gore cinsiyeti....Allahim sağlıklı sıhhatli versindee....ama merak işte cinsiyetini öğrenmek bu kez kime benzicek acaba merakı basliyo

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiypor haftasonu yogundum dinlemeye hiç vakit bulamadım ..
Bendeki şişkinlikler ne zaman bitecek onuda bilemiyorum gaz gibi desen degil hastadada olamadım kafayı yiycem resmnen

5 haftalık hamileyim solda kese

Günaydın kızlar.
Dünkü patlamadan dolayı moralim çok bozuk. Allah tüm ölenlere rahmet ru lesin inşallah. Bebek falan düşünecek umut sanki kalmadı nasıl bir ülke olduk nasıl çocuk yetiştireceğiz bilmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız
Moralim cok bozuk. Dün aksamdan beri hiçbir şey yapamıyorum. İşe geldim ama öyle ekrana bakıyorum, kafam dagılsın diye forumlarda geziyorum.
Kesinlikle aynı şeyleri düsündüm canım. "Böyle bir ülkeye ve dünyaya cocuk getirmek istiyor muyum" diye düsündüm bütün gece... Hiçbirimizin can güvenligi yok maalesef.. Bu topige de bu konuları taşımak istemezdim ama moralim o kadar bozuk ki... "Oradan ben de geciyor olabilirdim" diye düsünmekten kendimi alamıyorum, o kadar merkezi bir yer.

Kesinlikle ayni fikirdeyim. Abim Ankara'da yasiyor her seferinde yuregimiz agzimiza geliyor. Abim ben iyiyim dediginde inan sevinemiyoruz bile cunku baskalarinin evladi,esi,annesi babasi olan bir suru insan hayatini kaybediyor sirf o anda oradan gectigi icin. Resmen tesadufler ulkesiyiz, kafam karisik ne yalan soyleyeyim.

Dün değil hergun ölüyoruz....hergun insanimiz insanligimiz ölüyor..Allahimm sabirlar versin yakinlarina..

kızlar yarın yine gidip kan tavlili yaptırcam bakalım yükselmişmi. adetim 4gün geçmişti beta hcg 34.7 çıkmıştı. bugün adetim gecikeli 8 gün olcak bakalım kaç çıkacak.
Merhaba kanı Nerede veriyorsunuz dr gondermeden her istedıgınızde yapıyorlarmı

AYNEN RABBİM HAYATLARIN KAYBEDENLERE RAHMET EĞLESİN GERİDE KALANLAR SABIR VERSİN NALET OLSUN TERÖRE

Sağlık ocağında bile verwbilyosn ebeye adetim geçti yada şüpheleniyorum kan testi yaptirmak istiyorum dedgnde yapıyorlar hemen.ama sonuç bi gün sonra aliysn.hastanede bi saate yada aynı gün içinde aliyosn.

Kızlar benim yumurtlama günü dündü sanırım bekleyemicem bat a kadar test yapmayı düşünüyorum bu haftasonu sizce hayal kırıklığına ugrarmıyım dün dediğime bakmayın iki haftadır deniyoruz bat ıma da iki hafta var zaman gecmiyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…