Hayırlısı olsun sağol canım. Senden haber bekliyoruz artık bu ay sana öbür ay bana seviniriz belki :)
kız sen bir test al yap ben caladım meraktan burdaAy hadi insallah icimden bi ses bebek var diyo ama hayal kirikligina ugrasmaktan korkuyorum
kız sen bir test al yap ben caladım meraktan burda
varda 3 haftalıkta olsa ckyor
nasıl dayanıyorsun kuzum ben olsam 50 kere yapmıştımmYok anacim 23 unde direkt kan testi yaptircam emin olmak icin :)) Insallah pozitif cikarda guzel haberler veririm.
nasıl dayanıyorsun kuzum ben olsam 50 kere yapmıştımm
walla ben yaptm 3 haftalık ken öğrendikBende dayanamıyorum bata kadar 50 kere yapıcam heralde
A aintnosunshine A aintnosunshine Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum acikcasi. Hep diyorlar ya erken cikmasi ekstra bi durum genelde cikmaz diye. Rahatim galiba bu konuda nasilsa cikmaz diye bekliyorum. Su anda ciddi bi agrim var regl oldum olcam gibi. yine kistten korkuyorum
Canım hayır oyle düşünme ama ya hamilelik belirtisi olarakta regl sancısı gibi oluyomuş benimde özellikle dün gece öyle oldu inşallah hamileyizdir kötü düşünme kist falankac aydır deniyosunuz ilk denememi
kızlar yarın yine gidip kan tavlili yaptırcam bakalım yükselmişmi. adetim 4gün geçmişti beta hcg 34.7 çıkmıştı. bugün adetim gecikeli 8 gün olcak bakalım kaç çıkacak.
22 Mart :) 1 hafta falan var işte
bilmiyorum ki canim endiseleniyor insan. Ilk denememiz oldu bu ay :) Sizin?
BİZİMDE İLK DENEME HEYECAN DORUKTA O YUZDEN
Bazen seytan diyor git kan testi yaptir ne olacak... Kafamda deli sorular
aynı gün yapıp burda paylasalım totem yapalım canım ne dersin
kan testin en son yap bir öğren idrar testiyle 5 dk lamıycak gtt sonra kanda kesinleştir bizi dinlee olmasada birdaki ay olurBazen seytan diyor git kan testi yaptir ne olacak... Kafamda deli sorular
kan testin en son yap bir öğren idrar testiyle 5 dk lamıycak gtt sonra kanda kesinleştir bizi dinlee olmasada birdaki ay olur
Fistik idrarda cikma ihtimali cok dusuk. En azindan kanda degerini bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?