2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

A aintnosunshine A aintnosunshine Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum acikcasi. Hep diyorlar ya erken cikmasi ekstra bi durum genelde cikmaz diye. Rahatim galiba bu konuda nasilsa cikmaz diye bekliyorum. Su anda ciddi bi agrim var regl oldum olcam gibi. yine kistten korkuyorum

Canım hayır oyle düşünme ama ya hamilelik belirtisi olarakta regl sancısı gibi oluyomuş benimde özellikle dün gece öyle oldu inşallah hamileyizdir kötü düşünme kist falan kac aydır deniyosunuz ilk denememi

bilmiyorum ki canim endiseleniyor insan. Ilk denememiz oldu bu ay :) Sizin?

Kızlar önemli bisey daha soylicektim sizlere.aranızda kan uyuşmazlığı olan var mi anne- baba+ olan..bu durumda muhakkak kan uyuşmazlığı iğnesi vurulması gerekiyordu annenin.ilk hamilelikleri çok fazla sknti olmuyo ama ilk doğum,düşük,kürtaj sonrası annenin 72 saat içinde iğne olması gerekiyordu.hatta hamilelik sırasında dusuk tehlikesi yaşayıp az kanaması olan anneler için bile vuruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…