Kızlar önemli bisey daha soylicektim sizlere.aranızda kan uyuşmazlığı olan var mi anne- baba+ olan..bu durumda muhakkak kan uyuşmazlığı iğnesi vurulması gerekiyordu annenin.ilk hamilelikleri çok fazla sknti olmuyo ama ilk doğum,düşük,kürtaj sonrası annenin 72 saat içinde iğne olması gerekiyordu.hatta hamilelik sırasında dusuk tehlikesi yaşayıp az kanaması olan anneler için bile vuruluyor.
Yaa israrla bati bekleyeyim en azindan diyorum sonra daha cok uzulmek yerine. ama bi yandan da kanda cikar heralde 4-5 gun kala diyorum. Bilemedim kii.
yeşimcim herkes bişey söylüyo eminim kafan çok karışık bende naçizane fikrimi söyleyim bence en azından adet tarihine kadar bekle zaten adetlerin düzenli eğer olmazsan ertesi gün test yaparsın negatif çıkınca daha çok üzülürsün benceFistik idrarda cikma ihtimali cok dusuk. En azindan kanda degerini bilirim.
Bazen seytan diyor git kan testi yaptir ne olacak... Kafamda deli sorular
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim bekleyecegim kesinlikle. Insanin ici ici yemiyor degil ama adetlerim zaten cok duzenli masallah. Eger olmazsa ertesi gunu yapacagim testi. Kismetimizde ne varsa artik ucunda ölüm yok ya.
kızlar iyi aksamlar. Adetime 13gün var ama olacakmışım heran gibi kasık agrısı var bel agrım olmazdı simdi belimde agrıyor normalde adetime bir iki gün kala kasıklarım ağrırdı sadece neden olablir fikrniz varmı
Korkma canım kendini boşuna üzme bu ay olmazsa diğer ay olur, hamile olabilirsin ama bence yinede test yapma.Tamam bazı durumlarda hemen çıkıyor bazen adetten önce çıkıyormuş ama benim çok arkadaşım oldu hamile,adet bir hafta geçmediği sürece idrarda da kanda da çıkmıyordu boşuna stres.. Ama 1 hafta olunca görünüyor genelde.Şimdi öğrensen bile değeri düşük olur yükselene kadar stres olursun. Ben de,çok zorlanıyorum ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum test yapmıyorum. İyiki yapmamışım zaten yokmuş bebek, sende vardır inşallah.. :)Ay hadi insallah icimden bi ses bebek var diyo ama hayal kirikligina ugrasmaktan korkuyorum
Bende de durum ayni canim. Adetten bi iki gun once kasiginda bi doluluk agri yumurtalkkta batma ve bel agrisi hissedersin ya o sekilde. Usuttum galiba diyorum havalar fena birazda atesim cikti dikkat et kendine canim
Korkma canım kendini boşuna üzme bu ay olmazsa diğer ay olur, hamile olabilirsin ama bence yinede test yapma.Tamam bazı durumlarda hemen çıkıyor bazen adetten önce çıkıyormuş ama benim çok arkadaşım oldu hamile,adet bir hafta geçmediği sürece idrarda da kanda da çıkmıyordu boşuna stres.. Ama 1 hafta olunca görünüyor genelde.Şimdi öğrensen bile değeri düşük olur yükselene kadar stres olursun. Ben de,çok zorlanıyorum ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum test yapmıyorum. İyiki yapmamışım zaten yokmuş bebek, sende vardır inşallah.. :)
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim bekleyecegim kesinlikle. Insanin ici ici yemiyor degil ama adetlerim zaten cok duzenli masallah. Eger olmazsa ertesi gunu yapacagim testi. Kismetimizde ne varsa artik ucunda ölüm yok ya.
Insallah canim benim. Tabii tabi dikkat et yine de agir kaldirma asiri yorma kendini. Onemli seyler her donemde:)İnşallah bu yasadıgımız üşütme değildir :) peki canm sende belki hamileymdir diye ağır kaldırmamaya hareketlerine dkkat etmeye çalışıyormusun yoksa ben boşuna mı triplere griyorum o daha ilerdemi dikkat edlmesi gereken hususlar
Gunaydinnnn canimmm.hava sogudu usuyoruz...bende simdilik tık olmadigi icin sizleri heycanla bekliyom...herkes senden haber bekliyooooo.... senin heycanini tasiyoruzz ....bi animi paylasmak istiyorum.hani derler ya kucuk sabi cocuklsr herseyi bilir hatta cinsiyet sorarlar.bnde bunu test etmek icin kizima arada soruydum.ama hamilelik dusunmuyokn kizima annenin karninda bebek varmi diodum hayir annenin karnninda degil babanin karnnda bebek diodu.hamilelik calismalrna basladm yine sordum varmi annede hayir babada bebek dedi.gerckten o ay olmadi.sonraki ay annede bebek varmi dedim.evet bebek annenin karnnda artik babada bebek yok dedi o ay hamileymisim
ya o değilde gerçekten hiç belirti yaşamadan hamile kalan varmıdır ? bana da bir umut olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?