2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bizde var. Başlangıçta sorun yok dedi doktor. Gebelik esnasında olası bir kanamada vakit kaybetmeden gelin derdi sadece.

Yaa israrla bati bekleyeyim en azindan diyorum sonra daha cok uzulmek yerine. ama bi yandan da kanda cikar heralde 4-5 gun kala diyorum. Bilemedim kii.

Ya sonra yükseldi mi yükselmedi mi için içini yiyecek. Bekle kuzum sen. Kafan rahat olur en azından test yaparken :)

boza ilk hamileliklerde sıkıntı oluyormuş zaten.drn yine bilgilendirmiş neguzel.bende yok ta eltimden biliyorum o kan uyuşmazlığını doğumda öğrenmiş böyle biseyden haberi yokmuş.diğer hamileliklerda dogum sonrasii ignesini oldu.bi hamilelignde 2 kez kanaması oldu hep vuruldu..birde bu iğne çok pahalı ozelde 350 TL istemişler ama devlet kkarsiliyomus devlet hastanesinden aldigin bi yazı ile 70 ye var olan eczaneden getrtiyosn.sonrasında aklında bulunsun.doğ sonrası olacaksn.

Fistik idrarda cikma ihtimali cok dusuk. En azindan kanda degerini bilirim.
yeşimcim herkes bişey söylüyo eminim kafan çok karışık bende naçizane fikrimi söyleyim bence en azından adet tarihine kadar bekle zaten adetlerin düzenli eğer olmazsan ertesi gün test yaparsın negatif çıkınca daha çok üzülürsün bence

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim bekleyecegim kesinlikle. Insanin ici ici yemiyor degil ama adetlerim zaten cok duzenli masallah. Eger olmazsa ertesi gunu yapacagim testi. Kismetimizde ne varsa artik ucunda ölüm yok ya.

aynen öyle canım hayatın sonu değil ilk aydan olsa mutlaka çok güzel olur ama olmazsa da çok sıkıntı değil bunu geçen ay tecrübe ettim :)

kızlar iyi aksamlar. Adetime 13gün var ama olacakmışım heran gibi kasık agrısı var bel agrım olmazdı simdi belimde agrıyor normalde adetime bir iki gün kala kasıklarım ağrırdı sadece neden olablir fikrniz varmı

Bende de durum ayni canim. Adetten bi iki gun once kasiginda bi doluluk agri yumurtalkkta batma ve bel agrisi hissedersin ya o sekilde. Usuttum galiba diyorum havalar fena birazda atesim cikti dikkat et kendine canim

Ay hadi insallah icimden bi ses bebek var diyo ama hayal kirikligina ugrasmaktan korkuyorum
Korkma canım kendini boşuna üzme bu ay olmazsa diğer ay olur, hamile olabilirsin ama bence yinede test yapma.Tamam bazı durumlarda hemen çıkıyor bazen adetten önce çıkıyormuş ama benim çok arkadaşım oldu hamile,adet bir hafta geçmediği sürece idrarda da kanda da çıkmıyordu boşuna stres.. Ama 1 hafta olunca görünüyor genelde.Şimdi öğrensen bile değeri düşük olur yükselene kadar stres olursun. Ben de,çok zorlanıyorum ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum test yapmıyorum. İyiki yapmamışım zaten yokmuş bebek, sende vardır inşallah.. :)

Bende de durum ayni canim. Adetten bi iki gun once kasiginda bi doluluk agri yumurtalkkta batma ve bel agrisi hissedersin ya o sekilde. Usuttum galiba diyorum havalar fena birazda atesim cikti dikkat et kendine canim

İnşallah bu yasadıgımız üşütme değildir :) peki canm sende belki hamileymdir diye ağır kaldırmamaya hareketlerine dkkat etmeye çalışıyormusun yoksa ben boşuna mı triplere griyorum o daha ilerdemi dikkat edlmesi gereken hususlar

ya o değilde gerçekten hiç belirti yaşamadan hamile kalan varmıdır ? bana da bir umut olsun

Cok cok haklisin canim benim. Bekleyip gorecegiz eger olmazsam test yapacagim kismetse.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim bekleyecegim kesinlikle. Insanin ici ici yemiyor degil ama adetlerim zaten cok duzenli masallah. Eger olmazsa ertesi gunu yapacagim testi. Kismetimizde ne varsa artik ucunda ölüm yok ya.

Kuzummm heycanını yerim senin ben yaa ne kadar sterslisin rahat ol emin ol Allah nasip ederse gönlününe göre verir..
Bizde yaşarız umarım bu heycanlarııı sterst yapma olurmu

Insallah canim benim. Tabii tabi dikkat et yine de agir kaldirma asiri yorma kendini. Onemli seyler her donemde:)

Gunaydinnnn canimmm.hava sogudu usuyoruz...bende simdilik tık olmadigi icin sizleri heycanla bekliyom...herkes senden haber bekliyooooo.... senin heycanini tasiyoruzz....bi animi paylasmak istiyorum.hani derler ya kucuk sabi cocuklsr herseyi bilir hatta cinsiyet sorarlar.bnde bunu test etmek icin kizima arada soruydum.ama hamilelik dusunmuyokn kizima annenin karninda bebek varmi diodum hayir annenin karnninda degil babanin karnnda bebek diodu.hamilelik calismalrna basladm yine sordum varmi annede hayir babada bebek dedi.gerckten o ay olmadi.sonraki ay annede bebek varmi dedim.evet bebek annenin karnnda artik babada bebek yok dedi o ay hamileymisim

Insallaaah guzel haberler veririm :) Yaa evet o tip seylere ben cok inaniyorum. Bir arkadasim bebek konusunda kararsizdi ve geri cekilmeyle korunuyorlarmis. 4 yasinda da oglu vardi o zaman. Bi aksam oturmaya gittik bana geldi Yesim abla biliyo musun annemin karninda bebek var dedi biz havalara uctuk yaaa gercekten mi falan diye tam sarilicam arkadasim 'oglum hayir yok o nerden cikti kim soyledi sana dedi' Ve hakikaten de beklemiyolardi ve kizin regli daha yeni bitmis o zaman 3-4 gun anca olmus.Sonradan ogrendik ki hakikaten kiz o ay hamile kalmis :) Ve ogluna daha soylememelerine ragmen 5-6 haftalikken gelip karnina sarilip kardesim var benim burda futbol oynicaz diyodu. Ve bebek erkek oldu... Resmen sok olmustuk, cocuk safligi dedik.
O gun dedim artik bebek istersem oglunu gormeye gelicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…