2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

İki ay önce tamda bugün bu saatlerde kürtaj oluyordum. bebegimm benim ya.simdiye cinsiyetini filan ogrenmis olacaktim...Nasippp iste..Dogcak olan herturlu doguyor.cok uzulmustum.dr bi laf soyledi dondum kaldim "iyi ki dusukler ve bebek ölumleri gerceklesiyor,yoksa dunya engelli insanlarla dolu olurdu"dedi. saglikli bebekler yola devam eder uzulme dedi. hakkimizda hayirlisi buymus.

Rabbim hayırlısını versin. Nasip işte. Ayrıca doktorlar da bi garip bir sürü engelli insan var. Allah korusun ama down sendromlu olup yaşayan bir sürü bebek var öldürelim mi onları yani.

Kiyamam yaa ne desek az teselli etmez biliyorum ama umarim acin hafifler biraz olsun icin sogur Hep diyoruz hayirlisiyla saglikla dogsunlar insallah. Allah evlatla sinamasin

Şuan tek teselli kızım o herşeyi unutturuyordu..bi annecim demesi yetiyor bana.eğer o olmasa hasta olurdum.bi dusugum kurtajim oldu..asla dayanamazdım.. ....eşime diyorum iyi ki kizimizi doğru düzgün yapabilmişiz..hayat iste birde kendimizle dalga geciyom.

Canim benim yaa oyle dusunme. Bilemiyorum herkesin kendi inanci ama bana gore veren de alan da Allah. Dunyadaki hersey bir sinav. Neden benim basima geldi neden boyle oldu demek yerine onune bakmak lazim sorunlari yasananlari asmaya calismak lazim. Her aciya katlaniyo dayaniyo insan anne baba bile vefat etse acisi sizlayip kaliyo ama evlat cok baska derdi anneannem. Allah kimseyi yasarken evlat acisiyla sinamasin. Bak ne mutlu ki kizin var bir tane daha evladin olacak hayirlisiyla saglikla insallah.

İyiyim canım benim sen nasılsın? Bugün boş günüm ev işleriyle koşturup duruyorum :) okul daha dinlendirici resmen :)

Sorma yaa insan evde daha cok yoruluyor. Hava berbat bi an once is bitsede eve gitsem diyorum. Aksam cok erken yatmayi planliyorum daha simdiden :)) Kolay gelsin sana canim.

Y YESIMBOZ canım benim çok sukur halime.asla sorgulamiyorum.herşeyin bir sebebi var biliyorum...çocukluğumdan beri çok şey yaşadığım için hepsini kolay atlatabiliyorum.bu hayatta dimdik durmam lazim.eşim ve kızım hayattaki tek varliklarim...bende ne anne var ne baba.tek cocugum.özellikle kızımın kardeşi olsn istiyorum o yalnız kalmasn benm gibi.....Allahim şükürler olsn yine beni güzelliklerle karşılaştırıyor.

Sorma yaa insan evde daha cok yoruluyor. Hava berbat bi an once is bitsede eve gitsem diyorum. Aksam cok erken yatmayi planliyorum daha simdiden :)) Kolay gelsin sana canim.

Teşekkür ederim canım. Aslında iş yaparak kendimi oyalıyorum. Yakın bir arkadaşım kürtaj oldu bugün. Sabah ağlayarak aradı beni çok kanamam var diye. Üstelik daha geçen hafta öğrenmiştik bebeği olacağını. 3. Düşük ilk kürtaj bu son bir yıl içinde. Aklım onda. Allah her şeyin hayırlısını versin.

Inan gozlerim doldu okurken.. Allah sabir versin evlatlarini ve esini hic yanindan ayirmasin insallah

Cok uzuldum ya cok gecmis olsun Boyle seyler duyunca insanin morali bozuluyor ne yalan soyleyeyim.

Cok uzuldum ya cok gecmis olsun Boyle seyler duyunca insanin morali bozuluyor ne yalan soyleyeyim.

Aynen öyle. Heveslenmeye korkuyorum ya bir şey olursa diye. Şimdi onu da benim doktoruma yönlendiriyorum inşallah iyi gelecek ona.

Kızlarrrrrr
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı

Kizlar size degisik bi haberim var. Az once afedersiniz lavaboya girdigimde birkac damla cok cok acik renkli kanamam oldu. Daha 1 hafta var regl mi oluyorum acaba hic boyle olmazdi. Aklima bi yandan da yerlesme kanamasi konusu geliyor. Gunlerdir belim kasigim agriyordu bacaklarima kadar galiba regl olcam diye uzuldum

Canım Allahim o arkdasına Sabırlar versin inşallah...inş çok kolay atlatır.açısını unutacak yawrusuna kavuşur...3 olmuş onun muhakkak bi testler yaptırması lazım.ya genetik test yada başka ne varsa birde kanda pıhtılaşma varmi baktirsin.pıhtılaşm dusuklere sebebiyet veriyormus.kanın bebeğe gitmesini engelleyip bebebk beslenemiyo ve tutunamayıp dusuyo.onun tedavisi var.......insaaallah erkenden toplar kendini

Y YESIMBOZ canim ne desem bilemedimki normalde adetin böyle lekelenme şeklinde baslamiyosa başka bi durum var demekki.eğer adet olmazsan gözlemle kendini.belki yerleşme.onda kanama olmuyor sadece bir iki damla lekenme bi iki gün suruyo r okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…