İki ay önce tamda bugün bu saatlerde kürtaj oluyordum.bebegimm benim ya.simdiye cinsiyetini filan ogrenmis olacaktim...Nasippp iste..Dogcak olan herturlu doguyor.cok uzulmustum.dr bi laf soyledi dondum kaldim "iyi ki dusukler ve bebek ölumleri gerceklesiyor,yoksa dunya engelli insanlarla dolu olurdu"dedi. saglikli bebekler yola devam eder uzulme dedi. hakkimizda hayirlisi buymus.
İki ay önce tamda bugün bu saatlerde kürtaj oluyordum.bebegimm benim ya.simdiye cinsiyetini filan ogrenmis olacaktim...Nasippp iste..Dogcak olan herturlu doguyor.cok uzulmustum.dr bi laf soyledi dondum kaldim "iyi ki dusukler ve bebek ölumleri gerceklesiyor,yoksa dunya engelli insanlarla dolu olurdu"dedi. saglikli bebekler yola devam eder uzulme dedi. hakkimizda hayirlisi buymus.
Şuan tek teselli kızım o herşeyi unutturuyordu..bi annecim demesi yetiyor bana.eğer o olmasa hasta olurdum.bi dusugum kurtajim oldu..asla dayanamazdım......eşime diyorum iyi ki kizimizi doğru düzgün yapabilmişiz..hayat iste birde kendimizle dalga geciyom.
Gunaydiiin :) Nasilsin?
İyiyim canım benim sen nasılsın? Bugün boş günüm ev işleriyle koşturup duruyorum :) okul daha dinlendirici resmen :)
Sorma yaa insan evde daha cok yoruluyor. Hava berbat bi an once is bitsede eve gitsem diyorum. Aksam cok erken yatmayi planliyorum daha simdiden :)) Kolay gelsin sana canim.
Y YESIMBOZ canım benim çok sukur halime.asla sorgulamiyorum.herşeyin bir sebebi var biliyorum...çocukluğumdan beri çok şey yaşadığım için hepsini kolay atlatabiliyorum.bu hayatta dimdik durmam lazim.eşim ve kızım hayattaki tek varliklarim...bende ne anne var ne baba.tek cocugum.özellikle kızımın kardeşi olsn istiyorum o yalnız kalmasn benm gibi.....Allahim şükürler olsn yine beni güzelliklerle karşılaştırıyor.
Teşekkür ederim canım. Aslında iş yaparak kendimi oyalıyorum. Yakın bir arkadaşım kürtaj oldu bugün. Sabah ağlayarak aradı beni çok kanamam var diye. Üstelik daha geçen hafta öğrenmiştik bebeği olacağını. 3. Düşük ilk kürtaj bu son bir yıl içinde. Aklım onda. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Cok uzuldum ya cok gecmis olsunBoyle seyler duyunca insanin morali bozuluyor ne yalan soyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?