2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

yerleşme kanaması olabilir tatlım. Sen yine de her ihtimale karşı kan ver. Eğer hamileysen daha dikkatli olursun tatlım.

ayy canm cok heyecanlandım bana noluyosa seninde bnm gbi regllerin hep düzenliydi galiba eğer boyle birşey olduysa yerleşme kanamasıdır muhtemelen ayy hadi bakalım

1-2 damla kadar canim cok cok acik pembe bi renk. Normalde adetim gunu gunune olur ve baya kahverengi akintiyla baslar.Insallah yerlesmedir kizlar dua edin ne olur

ayy canm cok heyecanlandım bana noluyosa seninde bnm gbi regllerin hep düzenliydi galiba eğer boyle birşey olduysa yerleşme kanamasıdır muhtemelen ayy hadi bakalım

Evet canim gunu gunune olur yillardir. Insallah oyledir yaa cok heyecanlandim. Hala regl olmus gibi agrim var neye yorsam bilemedim.

Yeni yerlesiyorsa kanda cikmaz ama sanirim bilemedim bi an elim ayagima dolasti inan
Benim adetime 1 hafta kala idrarda da çıkmıştı kanda da. Kan değerim 10 du. düşüktü değer ama hamilelik vardı. Sen bilirsin tabi. Başka kan gelmezse bekle. Eğer gelirse baktır bence

ayy bende heycanlandım yaaa inşallah vardır

Benim adetime 1 hafta kala idrarda da çıkmıştı kanda da. Kan değerim 10 du. düşüktü değer ama hamilelik vardı. Sen bilirsin tabi. Başka kan gelmezse bekle. Eğer gelirse baktır bence

Afedersiniz ama her lavaboya gittigimde takipteyim. Dedigin gibi baktim cogaliyor Allah korusun baska birsey olmasin bi giderim kan icin ya da muayene icin.

Sorma yaaa bende zor duruyorum is yerinde Oglen yuruyeyim kafam dagilsin dedim ziplaya ziplaya gezdim resmen Insallah hamileyimdir insallah bebegim yerlesiyodur.
canım inşallah öyledir dualarım seninle bizde merakla bekliyoruz iyi haberlerini çok dikkat et kendine

Sorma yaaa bende zor duruyorum is yerinde Oglen yuruyeyim kafam dagilsin dedim ziplaya ziplaya gezdim resmen Insallah hamileyimdir insallah bebegim yerlesiyodur.

sen yinede çok zıplama annesi :) ya benim bu ayda olmadı gibi kendimle ilgili hiç heyecanım yok sanki cuma yada c.tesi adet olcam öyle hissediyorum ama senin belirtilerini okudukça çok heycanlanıyorum kuzum yaa inşallah meleğin seninledir ve inşallah benim içinde bir mucize olur

Annesi deme kiz dur bisey yok ortada daha :)) Insallah oyledir canim Allah korusun bi sorun olmasin da varsin obur aylarda gelsin melegim. 1 hafta daha beklemece bakalim. Niye olmadi gibi diyosun kii illa bi belirti olmasi gerekmiyor bence hamile olabilirsin oyle deme.

Daha Zaman var Can'ım bu kadar erken regl olabilir misin ki?

Daha Zaman var Can'ım bu kadar erken regl olabilir misin ki?

Sanmiyorum cunku hic erken regl olmadim. 1-2 gun olsa tamam regl baslayacak derim ama 1 hafta var daha ve cok acik pembe ve afedersin sildigimde acik kahvemsi bi renkte akinti gibi.

Sanmiyorum cunku hic erken regl olmadim. 1-2 gun olsa tamam regl baslayacak derim ama 1 hafta var daha ve cok acik pembe ve afedersin sildigimde acik kahvemsi bi renkte akinti gibi.

Canımmm vallahi heycanlandım eger öyleyse hissedersinde belkide dedgin gibi yerleşiyorda olabilir bende hiç bilmediğim için ..Kan testi ne zamn yapacaksın ?

Canımmm vallahi heycanlandım eger öyleyse hissedersinde belkide dedgin gibi yerleşiyorda olabilir bende hiç bilmediğim için ..Kan testi ne zamn yapacaksın ?

Gununu bekleyecegim canim 22 Marti. Eger yogunlasirsa doktora gidecegim. Su anda damla damla varla yok arasi akinti gibi. Kasik agrim azaldi sadece bel agrim var. Bakalim ne olacak.
Eger hamileysem resmen bir kadinin hamilelik sureci deneyi gibi oldum Degilsemde psikoloji nasil yaniltir onu gormus olacagiz

SeN genede rahat ol elbet bi sorun olursa saten hissedersin canım . Ama ben sanmıyorum tabiki inşAllah güzel haberlerinin mücdesidir .. Yakın olmasakta kalbim seninle inanaıyorum ki diğer kızlarda benim gibi düşünüyorlardır

Kızlar merhaba ben yeni katılıyorum. İki aydan beri deneme yapıyorum regl günüm 23 mart her zaman olduğu gibi göğüslerim çok hassas, karnım şiş ve kasıklarım ağrıyor. Size sorum şu hormon bozukluğu varsa çocuk olma şansı daha mı düşük olur bunu merak ediyorum.

Cok tesekkur ederim tatlim. Her konuda her an o kadar hissediyorum ki desteginizi yakinliginizi. Dedigin gibi yakin olmasakta gorusmesekte bir cok dosttan arkadastan daha cok daha ozel seyler paylasiyoruz. Rabbim hepimize hayirli zamanda saglikli bebekler nasip etsin.

Enise54 aramiza hosgeldin
hormonlar hakkinda bilgim yok ama herseyi normal olan bi kadinin bile hamile kalabilme sansi o ay icersinde %25 cok yuksek bi rakam degil..dogurgan oldugu anı yakalyabilen hamile kaliyor.eminim dr hormonlarin icin bi ilac vermistr...daha cok yeni takma kafana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…