yerleşme kanaması olabilir tatlım. Sen yine de her ihtimale karşı kan ver. Eğer hamileysen daha dikkatli olursun tatlım.Kizlar size degisik bi haberim var. Az once afedersiniz lavaboya girdigimde birkac damla cok cok acik renkli kanamam oldu. Daha 1 hafta var regl mi oluyorum acaba hic boyle olmazdi. Aklima bi yandan da yerlesme kanamasi konusu geliyor. Gunlerdir belim kasigim agriyordu bacaklarima kadar galiba regl olcam diye uzuldum
Kizlar size degisik bi haberim var. Az once afedersiniz lavaboya girdigimde birkac damla cok cok acik renkli kanamam oldu. Daha 1 hafta var regl mi oluyorum acaba hic boyle olmazdi. Aklima bi yandan da yerlesme kanamasi konusu geliyor. Gunlerdir belim kasigim agriyordu bacaklarima kadar galiba regl olcam diye uzuldum
yerleşme kanaması olabilir tatlım. Sen yine de her ihtimale karşı kan ver. Eğer hamileysen daha dikkatli olursun tatlım.
ayy canm cok heyecanlandım bana noluyosaseninde bnm gbi regllerin hep düzenliydi galiba eğer boyle birşey olduysa yerleşme kanamasıdır muhtemelen ayy hadi bakalım
Benim adetime 1 hafta kala idrarda da çıkmıştı kanda da. Kan değerim 10 du. düşüktü değer ama hamilelik vardı. Sen bilirsin tabi. Başka kan gelmezse bekle. Eğer gelirse baktır benceYeni yerlesiyorsa kanda cikmaz ama sanirim bilemedim bi an elim ayagima dolasti inan
Kizlar size degisik bi haberim var. Az once afedersiniz lavaboya girdigimde birkac damla cok cok acik renkli kanamam oldu. Daha 1 hafta var regl mi oluyorum acaba hic boyle olmazdi. Aklima bi yandan da yerlesme kanamasi konusu geliyor. Gunlerdir belim kasigim agriyordu bacaklarima kadar galiba regl olcam diye uzuldum
Benim adetime 1 hafta kala idrarda da çıkmıştı kanda da. Kan değerim 10 du. düşüktü değer ama hamilelik vardı. Sen bilirsin tabi. Başka kan gelmezse bekle. Eğer gelirse baktır bence
ayy bende heycanlandım yaaainşallah vardır
canım inşallah öyledir dualarım seninle bizde merakla bekliyoruz iyi haberlerini çok dikkat et kendineSorma yaaa bende zor duruyorum is yerindeOglen yuruyeyim kafam dagilsin dedim ziplaya ziplaya gezdim resmen Insallah hamileyimdir insallah bebegim yerlesiyodur.
Sorma yaaa bende zor duruyorum is yerindeOglen yuruyeyim kafam dagilsin dedim ziplaya ziplaya gezdim resmen Insallah hamileyimdir insallah bebegim yerlesiyodur.
sen yinede çok zıplama annesi :) ya benim bu ayda olmadı gibi kendimle ilgili hiç heyecanım yok sanki cuma yada c.tesi adet olcam öyle hissediyorum ama senin belirtilerini okudukça çok heycanlanıyorum kuzum yaa inşallah meleğin seninledir ve inşallah benim içinde bir mucize olur
Daha Zaman var Can'ım bu kadar erken regl olabilir misin ki?
Sanmiyorum cunku hic erken regl olmadim. 1-2 gun olsa tamam regl baslayacak derim ama 1 hafta var daha ve cok acik pembe ve afedersin sildigimde acik kahvemsi bi renkte akinti gibi.
Canımmm vallahi heycanlandım eger öyleyse hissedersinde belkide dedgin gibi yerleşiyorda olabilir bende hiç bilmediğim için ..Kan testi ne zamn yapacaksın ?
Gununu bekleyecegim canim 22 Marti. Eger yogunlasirsa doktora gidecegim. Su anda damla damla varla yok arasi akinti gibi. Kasik agrim azaldi sadece bel agrim var. Bakalim ne olacak.
Eger hamileysem resmen bir kadinin hamilelik sureci deneyi gibi oldumDegilsemde psikoloji nasil yaniltir onu gormus olacagiz
SeN genede rahat ol elbet bi sorun olursa saten hissedersin canım . Ama ben sanmıyorum tabiki inşAllah güzel haberlerinin mücdesidir .. Yakın olmasakta kalbim seninle inanaıyorum ki diğer kızlarda benim gibi düşünüyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?