Kızlar merhaba ben yeni katılıyorum. İki aydan beri deneme yapıyorum regl günüm 23 mart her zaman olduğu gibi göğüslerim çok hassas, karnım şiş ve kasıklarım ağrıyor. Size sorum şu hormon bozukluğu varsa çocuk olma şansı daha mı düşük olur bunu merak ediyorum.
Canım daha doktora gitmedim şöyle anlatım saçma olucak ama benim vücudumda kıllanma çok oluyo geçen gün bi yakınımda sende hormon bozukluğu var senin hemen çocuğun olmaz dedi ondan bi sorim dedimMerhaba canım.
Hormon bozukluğu maalesef gebeliği zorlaştırıyor ama her şeyi düzgün kadının da hemen gebe kalmak olasılığı çok düşük. Biraz şans işi aslında. Doktor takibinde misin? Hangi hormonun yüksek?
Canım daha doktora gitmedim şöyle anlatım saçma olucak ama benim vücudumda kıllanma çok oluyo geçen gün bi yakınımda sende hormon bozukluğu var senin hemen çocuğun olmaz dedi ondan bi sorim dedim
Canım daha doktora gitmedim şöyle anlatım saçma olucak ama benim vücudumda kıllanma çok oluyo geçen gün bi yakınımda sende hormon bozukluğu var senin hemen çocuğun olmaz dedi ondan bi sorim dedim
Ayy.. Hamilesin galiba canım. İnsallah yerleşme kanaması dir.Kizlar size degisik bi haberim var. Az once afedersiniz lavaboya girdigimde birkac damla cok cok acik renkli kanamam oldu. Daha 1 hafta var regl mi oluyorum acaba hic boyle olmazdi. Aklima bi yandan da yerlesme kanamasi konusu geliyor. Gunlerdir belim kasigim agriyordu bacaklarima kadar galiba regl olcam diye uzuldum
Yok canım yakınımdaki insanlar dedi benim annem de aynı onunda geç olmuş bilmiyorum yaCanım yazmak istedim cidden öylemi oluyormuş ama ne alaka kim dedi doktor mu dedi bunu sana ?
Saol canım bilgin için teşekkür ederim inş. Bu benim için engel değildir açıkçası çocuğum olmicak diye çok korkuyorum neden bilmiyorum ama çok korkuyorumTestesteron hormonun yüksek olabilir kıllanma varsa ama tabi çok şükür tedavisi var. Bence reglinin 3. Günü kan vererek hormon tahliline baktırabilirsin. İçin rahat eder en azından.
Saol canım bilgin için teşekkür ederim inş. Bu benim için engel değildir açıkçası çocuğum olmicak diye çok korkuyorum neden bilmiyorum ama çok korkuyorum
Yok canım yakınımdaki insanlar dedi benim annem de aynı onunda geç olmuş bilmiyorum ya
Öle tabi canım haklısın rabbime şükürler olsun. Ben doktora gidim detaylı bi inceleme yapım Allah büyüktür.Canim hormonlarla alakali bi durum varsa tedavi olmak gerekir buyuk ihtimalle ama oyle olmayacak diye dusunme. Bence doktora git tahlillerin yapilsin,duzelmesi gereken bi deger varsada bir an once tedavisine baslarsin. Insanlar bazen cok biliyo garip yorumlar yapabiliyo. Sen guzelce detayli inceleme yaptir Allah buyuktur hic olmaz denilen insanlarin cocuklari oluyor gunu gelince. Icini ferah tut kaldi ki sorun varsada dunyanin sonu degil. Tam aksine bi sorun varsada tedavi gerekiyo derse doktor sukret gidip arastirdim ogrendim diye. Yillarca sebebini bilmeden beklemekten cok daha iyidir canim benim hicbiseycik olmaz icini ferah tut olumlu dusun.
Herkeslere gunaydinn :) Hala hafif hafif akintiyla beraber pembe ya da cok acik kahve geliyor ama cok az. Bakalim bikac gun daha devam ederse doktoruma bi soracagim.
annesi şimdiden seni yormaya mı başladı senin kiiii :)
çok berbatım walla doktoru araycam bu gün hiç birsey yiyemiyorum
dramimine verdi doktor bulantı için bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?