2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba canım.
Hormon bozukluğu maalesef gebeliği zorlaştırıyor ama her şeyi düzgün kadının da hemen gebe kalmak olasılığı çok düşük. Biraz şans işi aslında. Doktor takibinde misin? Hangi hormonun yüksek?

Canım daha doktora gitmedim şöyle anlatım saçma olucak ama benim vücudumda kıllanma çok oluyo geçen gün bi yakınımda sende hormon bozukluğu var senin hemen çocuğun olmaz dedi ondan bi sorim dedim

Canım daha doktora gitmedim şöyle anlatım saçma olucak ama benim vücudumda kıllanma çok oluyo geçen gün bi yakınımda sende hormon bozukluğu var senin hemen çocuğun olmaz dedi ondan bi sorim dedim

Testesteron hormonun yüksek olabilir kıllanma varsa ama tabi çok şükür tedavisi var. Bence reglinin 3. Günü kan vererek hormon tahliline baktırabilirsin. İçin rahat eder en azından.

Canım yazmak istedim cidden öylemi oluyormuş ama ne alaka kim dedi doktor mu dedi bunu sana ?

Ayy.. Hamilesin galiba canım. İnsallah yerleşme kanaması dir.

Testesteron hormonun yüksek olabilir kıllanma varsa ama tabi çok şükür tedavisi var. Bence reglinin 3. Günü kan vererek hormon tahliline baktırabilirsin. İçin rahat eder en azından.
Saol canım bilgin için teşekkür ederim inş. Bu benim için engel değildir açıkçası çocuğum olmicak diye çok korkuyorum neden bilmiyorum ama çok korkuyorum

Saol canım bilgin için teşekkür ederim inş. Bu benim için engel değildir açıkçası çocuğum olmicak diye çok korkuyorum neden bilmiyorum ama çok korkuyorum

Canim hormonlarla alakali bi durum varsa tedavi olmak gerekir buyuk ihtimalle ama oyle olmayacak diye dusunme. Bence doktora git tahlillerin yapilsin,duzelmesi gereken bi deger varsada bir an once tedavisine baslarsin. Insanlar bazen cok biliyo garip yorumlar yapabiliyo. Sen guzelce detayli inceleme yaptir Allah buyuktur hic olmaz denilen insanlarin cocuklari oluyor gunu gelince. Icini ferah tut kaldi ki sorun varsada dunyanin sonu degil. Tam aksine bi sorun varsada tedavi gerekiyo derse doktor sukret gidip arastirdim ogrendim diye. Yillarca sebebini bilmeden beklemekten cok daha iyidir canim benim hicbiseycik olmaz icini ferah tut olumlu dusun.

günaydın kızlar ne zamandır yazmıyor miğde bulanmasında ayağa kalkamadım Y YESIMBOZ inş rabbim gönülene göre versin bebiş vardır ama bu kadar eken adet olmaz bebiş vardır. sen bekle bakalım biraz daha :)

Öle tabi canım haklısın rabbime şükürler olsun. Ben doktora gidim detaylı bi inceleme yapım Allah büyüktür.

Herkeslere gunaydinn :) Hala hafif hafif akintiyla beraber pembe ya da cok acik kahve geliyor ama cok az. Bakalim bikac gun daha devam ederse doktoruma bi soracagim.

Herkeslere gunaydinn :) Hala hafif hafif akintiyla beraber pembe ya da cok acik kahve geliyor ama cok az. Bakalim bikac gun daha devam ederse doktoruma bi soracagim.

walla bence hemen gtt kanamalar beklemeye gelmez bende öyle olmuştum ama kist için verdiği doğum kontrol hapı yapıştı bırakınca olmuştu o tarz sen hemen sor fazla bekleme cnm kanma varsa ki adet değil önemli

Hepinize gunaydinnnnnn kizlarrr. ryhn313 canim bunlar hamileligin tatli yanlari 3.5-4 aya kadar bisey kalmaz.ben 4 ay yattim.yasayan ölu gibiydm surekli kusuyodum..4 .ayda masallah tay gibi gezdim. Y YESIMBOZ canim sende bi dr na sor istersen.suan kalpler heycandan 300-500 yapiyorr

dramimine verdi doktor bulantı için bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…