2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ost: 45631477, member: 712801"]dramimine verdi doktor bulantı için bakalım[/QUOTE]

Birçok sapma sapan çıkartma gelmiş yazıma.onları sakin üstümüze alinmayin yanlislikla basmisim.birde sigara icen var gecer canim insallah.ilk zaman yiyemeyi takma mutfaga bile giremezsn.hatta ilk bas kilo kaybi bile yasarsn ama bebek icin sknti degil o kandan besleniyor henuz..Allahin hikmeti bizde yiyemesek bile sapasaglam duruyoz.

ost: 45631477, member: 712801"]dramimine verdi doktor bulantı için bakalım

Birçok sapma sapan çıkartma gelmiş yazıma.onları sakin üstümüze alinmayin yanlislikla basmisim.birde sigara icen var gecer canim insallah.ilk zaman yiyemeyi takma mutfaga bile giremezsn.hatta ilk bas kilo kaybi bile yasarsn ama bebek icin sknti degil o kandan besleniyor henuz..Allahin hikmeti bizde yiyemesek bile sapasaglam duruyoz.[/QUOTE]
aynen öyleyim suan

Kizlar kanama azar azar olsa da devam ediyor resmen donuyorum halsizim. Ogle arasinda en yakin hastaneye gidicem. Dua edin ne olur insallah ya regl cok erken gelecektir ya da yerlesmedir. Kotu ihtimali dusunmek istemiyorum ((

Kizlar kanama azar azar olsa da devam ediyor resmen donuyorum halsizim. Ogle arasinda en yakin hastaneye gidicem. Dua edin ne olur insallah ya regl cok erken gelecektir ya da yerlesmedir. Kotu ihtimali dusunmek istemiyorum ((
için ferah tutu iyi düşün iyi olsun

Bebeğim dualarımız seninle gittt bencede yoksa böle hep ne oldu ne olucak diye düşünüp kendini yıpratıcaksın Hadi inşAllah hayırlılara vesile olsun ..

Kızlar bende bu ay şişkinlik var kötüydüm diyordum ya ne yazıkkki dün adet oldum .. o şişkinlik felan kalmadı şu an iyiyim ve en güzel haber nisanda çalışmalara başlıycaz inşşAllah eşim de bende bu nedenle biraz daha mutluyuz çok şükür ..

Canim insallah iyi haberlerini alacagiz..dualarimizla hepimiz yanindayiz.

Tesekkur ederim desteginiz icin. 1 saate gidicem insallah guzel bi haberdir insallah sorun yoktur. Regl olmaya da raziyim daha kotusu olmasinda...

Kizlar simdi geldim doktordan. Kanama yerlesmede olabilir adette ama yogun bi kanama dedi lekelenmeyi gecmis dedi. Bir suru hormon testi istedi. Ya sagliksiz oldugu icin vucut bebegi atiyor ya da hormonal dengesizlikten erken regl olmussun dedi. Test sonuclari 4 saat sonra cikacakmis. Ne hissedecegimi ne yapacagimi bilmiyorum. Midem bulaniyo elim ayagim titriyo genelde uzuldugumde boyle olur tutmaya calisiyorum kendimi,

Ohhh sonunda geldin canım ya.kötü düşünme hemen bi sonuçlar ciksinda. Ona gore düşünursun.Allahim inşallah iyi haberler alalım...inş ya hamlesindir yada adet olcak ol.Allahim başkasni yasatmasin.

Ohhh sonunda geldin canım ya.kötü düşünme hemen bi sonuçlar ciksinda. Ona gore düşünursun.Allahim inşallah iyi haberler alalım...inş ya hamlesindir yada adet olcak ol.Allahim başkasni yasatmasin.

Amin canim tek korkum o. Regl olmak mesele degil Allahim saglik versin obur aya ya nasip deriz ama kotu bisey olmasin hamile olmayi da gectim agrilarim cogaldi cunku.

rahat ol rabbime sığın hrseyin hayrlıs olsn cnm iyi düşün iyi olsn

Amin canim tek korkum o. Regl olmak mesele degil Allahim saglik versin obur aya ya nasip deriz ama kotu bisey olmasin hamile olmayi da gectim agrilarim cogaldi cunku.
Canım dayanamicak durumdaysan izin alabilirsen dinlen.şimdi evin uzak mi yada hastane uzak mi kalacak bilemiyorum.

öncelikle bebek sağlıksızsa şimdiden bunu öğrenmen ve vücudunun kabul etmemesi daha iyi.
ancak dediği gibi belki de regl olmuşsundur. bu ay istemeden de olsa bebek için stres yapmış olabilirsin
sakin ol ve sonuçları bekleyelim canım üzme kendini şimdiden

Orasi oyle tabii canim yapabilecegim birsey yok o konuda Allahin takdiri. Ama ne bileyim hem agridan acidan hemde doktor oyle bi ihtimali de soyleyince kotu oldum baya. Emineeemm eve gidiyorum canim izin aldim hastayim diye simdi esimi de uzucem bu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…