2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Amin canim tek korkum o. Regl olmak mesele degil Allahim saglik versin obur aya ya nasip deriz ama kotu bisey olmasin hamile olmayi da gectim agrilarim cogaldi cunku.
Canım Allah korusun düşük olsa bile düşük için bayağı erken tarih. Stresten erkenden adet olmuş olabilirsin. Sonuç ne olursa olsun üzme kendini. HCG içinde kan aldılar mı?

sonuçlar kaçta çıkıcakmıs gösterebilcek misin bugün doktora?

Canim benimm dur bakalim dr sadece ihtimalleri saymis sana.uzme kendini .esinde anlamicak noldu die kalacak.uzmeyin birbirinizi.daha sonuclar belli degil.sen battaniyeye saril bi dinlen.

canım benim sakin ol lütfen dinlen evde bitki çayı iç iyi gelir sakinleşmene yardımcı olur allahtan hayırlısını iste bir sonuçlar gelsin bakalım hemen kötü düşünme yıpratma kendini ve eşini hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım Allah korusun düşük olsa bile düşük için bayağı erken tarih. Stresten erkenden adet olmuş olabilirsin. Sonuç ne olursa olsun üzme kendini. HCG içinde kan aldılar mı?

Erken dusuk dedikleri bi cok kadinin adetle attigi henuz tam olusamamis gebelikler olabiliyormus ona emin olmak icin bile erken dedi daha bata oldugu icin. Hcg de istemis inan simdi baktim kagida o uzuntuyle. Normalde de pimpirikliyim iyice dagilmisim. Erken olmus olayim inan muhim degil hayirlisi dicem ne yapalim. Simdi kendi doktoruma gidiyorum

Erken dusuk dedikleri bi cok kadinin adetle attigi henuz tam olusamamis gebelikler olabiliyormus ona emin olmak icin bile erken dedi daha bata oldugu icin. Hcg de istemis inan simdi baktim kagida o uzuntuyle. Normalde de pimpirikliyim iyice dagilmisim. Erken olmus olayim inan muhim degil hayirlisi dicem ne yapalim. Simdi kendi doktoruma gidiyorum

sonuçlar kaçta çıkıcakmıs gösterebilcek misin bugün doktora?
Cikacak ama doktor yarin sabah bakacak canim. Esime anlattim regl olmussundur hayatim hep kotuyu dusunme kismet demedik mi bi dahaki aya kismetse olur sen niye uzuyosun kendini dedi. Yine de icim rahat etsin dersen geleyim kendi doktoruna gidelim dedi. Simdi benim doktoruma gidicez.

Canım herşey olacagına varır sen sakin ol .. herşey yolunda gider inşAllah . Düşük neden oluyormuş ki umarım olmaz Allah korusun cnm :/

Eşin ne güzel söylemiş işte sen yeterki üzme kendini bak öyle daha çok strst yapıp üzüyorsun demesi kolay diyeceksin sende yaşa gör diyceksin tahmin ediyorum ama bebek kadar sende önemlisin .
.Bi dahaki aya denrsiniz bencede

Allah razı olsn eşinden canım.ne kadar sakin anlayışla yaklaşmış..birde kendi Dr nu duyalim ne dicek .

Canım herşey olacagına varır sen sakin ol .. herşey yolunda gider inşAllah . Düşük neden oluyormuş ki umarım olmaz Allah korusun cnm :/

Canım kendimden ornek vereyim sana bu kimayasal gebelik DİE geçiyor.sperm yumurtayı dolluyor ama rahme yerleşmeden vücut onu atıyor.bi önceki dusugumde 2 gun adetimde gecikme oldu kan verdim bir gün hamile oldgumu öğrendim ve sonrasında kanamm oldu.aynı adet gibi.ben o kanı vermesem hamile oldgumu bilmicektim.normal adet sanacaktim.böyle hamile olduğunu bilmeden adetle atan çok kadın varmış.

eşin ne güzel konuşmuş, dediği gibi kötüyü düşünme
doktoruna git tabi için rahat etsin bizi de haberdar et canım

Gerçekten bilmediğim o kadar şey varki kusurumza bakmayın vallahi ilk defa duyuyorum böyle şeyleri hergün yeni bişey ögrendikçe aslında tecrübe oluyor ve dikkatli olmamız gerketiğini daha iyi anlıyorum .. bende bebek sabihi olucağım için başıma gelmediği için bilemiyorum .. daha sonrasında ne yaptın peki ?

Canım yazamadım kac gündür ama okuyorum inan durumunu takipteyim. Bu sabah okuyunca meraklanmıstım ogleden sonra da giremedim şimdi okudum. İnsallah hakkında hayırlısı olsun canım, dualarımız seninle. Sonucu mutlaka paylas bizimle meraktayız

Selam kızlar adetıme 4 gün kala kan verdım negatıf çıktı. 0.100cıktı bu sekılde erken kan verıp adetten sonra pozıtıf olan varmı

Canım biz hep her şeyin hayırlısı, gebeliğin ve bebeğin sağlıklı olması için dua ediyoruz unutma. Tutacaksa da gidecekse de ikiniz için hayırlısı ne ise o olsun böyle düşün. Kalbini ferah tutmaya çalış.

Canım inan bende hiçbirşey bilmiyordum ilk hamilegimde testte çıktı hamileym dedim ve hiç sorun yaşamadim sağlıkla doğdu kızım..ama bunda kanamm olnca direk acile gittim Dr kese yok oluşmamış büyük ihtimal dusuk dedi.kan verdim ilk kan degerim 166 ydi Drda vverdiğim kan 70 e düşmüş Dr düşük gerçekleşiyor dedi.yatircakti hastaneye imzayla ciktim.kızım evde yalnız kimsede yoktu.normal adet gibi oldu ayakta ggeçirdim.çok ileri zaman ddeğildi.o zaman kürtajolurdum.2. 8 hhaftalikti onda kurtaj oldm.baya karisik canım inan nler neler var.Allah ogretmesinde canım...kalp atışını duyasiya hamileyim demek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…