Canım inan bende hiçbirşey bilmiyordum ilk hamilegimde testte çıktı hamileym dedim ve hiç sorun yaşamadim sağlıkla doğdu kızım..ama bunda kanamm olnca direk acile gittim Dr kese yok oluşmamış büyük ihtimal dusuk dedi.kan verdim ilk kan degerim 166 ydi Drda vverdiğim kan 70 e düşmüş Dr düşük gerçekleşiyor dedi.yatircakti hastaneye imzayla ciktim.kızım evde yalnız kimsede yoktu.normal adet gibi oldu ayakta ggeçirdim.çok ileri zaman ddeğildi.o zaman kürtajolurdum.2. 8 hhaftalikti onda kurtaj oldm.baya karisik canım inan nler neler var.Allah ogretmesinde canım...kalp atışını duyasiya hamileyim demek zor.
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Yasadiklarimi anlattim doktoruma bu sekilde bakildiginda hepsi erken gebelik belirtileri ama degerlerin su anda normal ve rahim duvari ince yani gebelik olusmaya baslamissa bile saglikli olmadigi ve vucut kabul etmedigi icin daha erken zamanda atilmis dedi. Hormonal degerlerde de bi sorun yok cok sukur.
Gebeydin degildin diyemem cunku zaten cok erken bi donem yeni olusmaya baslayacagi bi donem,bikac gun onceki degerlerini de bilmedigimden net konusamam. Ama su anda hamile degilsin regl oldun uzme kendini bi sorun yok dedi. Esim sagolsun hep yanimdaydi. Sanki bi parcam gitmis gibi garip his var icimde uzuldum hemde cok...
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Yasadiklarimi anlattim doktoruma bu sekilde bakildiginda hepsi erken gebelik belirtileri ama degerlerin su anda normal ve rahim duvari ince yani gebelik olusmaya baslamissa bile saglikli olmadigi ve vucut kabul etmedigi icin daha erken zamanda atilmis dedi. Hormonal degerlerde de bi sorun yok cok sukur.
Gebeydin degildin diyemem cunku zaten cok erken bi donem yeni olusmaya baslayacagi bi donem,bikac gun onceki degerlerini de bilmedigimden net konusamam. Ama su anda hamile degilsin regl oldun uzme kendini bi sorun yok dedi. Esim sagolsun hep yanimdaydi. Sanki bi parcam gitmis gibi garip his var icimde uzuldum hemde cok...
Canim Allah oncelikle hayirlisini versin, eminim uzulmussundur elinde degil ama umudunu yitirme. Insallah gelecek aya saglicakla gelir bebeginKizlar hepinizden Allah razi olsun. Yasadiklarimi anlattim doktoruma bu sekilde bakildiginda hepsi erken gebelik belirtileri ama degerlerin su anda normal ve rahim duvari ince yani gebelik olusmaya baslamissa bile saglikli olmadigi ve vucut kabul etmedigi icin daha erken zamanda atilmis dedi. Hormonal degerlerde de bi sorun yok cok sukur.
İnşallah yaşamam canım bir daha.hayır ilk gebeliğim değildi.1 . normal çok sukur 3 yasında bir kızım var.2. Ve 3. Hamilelikte sıkıntı yaşadım..Çokk geçmiş olsun Allah yaşatmasın bi daha inşAllah ilk çocukmuydu ? tabiki herşeyin hayırlısı istemeliyiz neler neler var dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun çok istemek dillendirmekte iyi degil her konuda tabiki heycalanabiliyoruz merak ediyoruz oda elimizde olmuyor .
Canım değerlerini normal olmasına sevindim.dün Sabah benimde kahverengi lekelenme oldu aksama afedersin pembe leke geldi tuvalet kagidinda. yatınca kadar durmadan tuvalete gittim geldim yerlesme kanamasidir inşallah dedim. Ama gercekcekci tarafım regli oldum diyordu. Sabah kalktığında regli olduğum kesinleşti. Üzülmedim diyemem. Herşey allahtan . Allah en hayırlı zamanda verecektir bunu bilsem de bi yanim üzülüyor iste. Rabbim zamanı geldiğinde verecek bebislerimiz insallah.Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Yasadiklarimi anlattim doktoruma bu sekilde bakildiginda hepsi erken gebelik belirtileri ama degerlerin su anda normal ve rahim duvari ince yani gebelik olusmaya baslamissa bile saglikli olmadigi ve vucut kabul etmedigi icin daha erken zamanda atilmis dedi. Hormonal degerlerde de bi sorun yok cok sukur.
Geçmiş olsun canim inşallah bir daha yasamazsin. Benimde 5 yaşında bir kızım var. Bebegimiz olmasına karar verince hemen olmuştu çok şükür ki sorunsuz çok rahat bi hamileliğim olmuştu. 2 bebekler daha Nazlı oluyor galiba haziran da tekrar hamile olduğumu öğrendim 7 haftalikken gelismedigi kalp atışı oluşmasını icin kuryaj oldum şimdi tekrar istiyoruz ama olmadi. Hayirlisi diyorum artikİnşallah yaşamam canım bir daha.hayır ilk gebeliğim değildi.1 . normal çok sukur 3 yasında bir kızım var.2. Ve 3. Hamilelikte sıkıntı yaşadım..
Sanada çok geçmiş oolsunnn canım..ggeçolsun ama güçoolmasın Allahim ne zaman makbul gorduyse o zaman olsn.daha iki ay oldu kurtajim temmuza kadar beklicem.İnş seninde ssağlıklaolurGeçmiş olsun canim inşallah bir daha yasamazsin. Benimde 5 yaşında bir kızım var. Bebegimiz olmasına karar verince hemen olmuştu çok şükür ki sorunsuz çok rahat bi hamileliğim olmuştu. 2 bebekler daha Nazlı oluyor galiba haziran da tekrar hamile olduğumu öğrendim 7 haftalikken gelismedigi kalp atışı oluşmasını icin kuryaj oldum şimdi tekrar istiyoruz ama olmadi. Hayirlisi diyorum artik
Insallah canim Allah daha kotusunden korusun.Üzme kendini cnm Rabbim daha kotu birşey vermesin bir daki ay olur ins
Oyle tabi canim kesin birseyde soyleyemiyo. Hayirlisi boyleymis ne yapalim ama nasil istedigimi nasil hissettigimi o kadar iyi anladim ki. Su an resmen kalbim donuk ruhsuzum. Umarim bi an once toparlanirim. Daha iyi anladim ki hayirlisini sagliklisini dilemek gerekiyor. Cok tesekkur ederimÜzülme diyemem zor ama vücudun atması da iyi bir şey bak. Bu açıdan bakmak gerek. Allah hayırlısını versin.
Insallah canim Allah razi olsun. Telefonumdan takvimi sildim bakmak istemiyorum inan hesap kitap hepsi bos. Hayirlisi olsun diyorum.Canim Allah oncelikle hayirlisini versin, eminim uzulmussundur elinde degil ama umudunu yitirme. Insallah gelecek aya saglicakla gelir bebegin
Kuzuuum Allah razi olsun hepinizden hayirlisi olsun insallah.Canım üzmee kendini böylesi hayırlısıymış demek ki üzülme bi dahaki ay var ondan sonraki ayy sen istedikten sonra çok şükür sağlık sorunun yokmuş bak böyle düşün .. eminim ki çok zordur pes etme ama dik dur ne olursa olsun yanındayızzz
Insan bi bosluga dusuyor uzuluyor. Ruhsuzum sanki hissetmiyorum. Hayirlisi olsun insallahCanım değerlerini normal olmasına sevindim.dün Sabah benimde kahverengi lekelenme oldu aksama afedersin pembe leke geldi tuvalet kagidinda. yatınca kadar durmadan tuvalete gittim geldim yerlesme kanamasidir inşallah dedim. Ama gercekcekci tarafım regli oldum diyordu. Sabah kalktığında regli olduğum kesinleşti. Üzülmedim diyemem. Herşey allahtan . Allah en hayırlı zamanda verecektir bunu bilsem de bi yanim üzülüyor iste. Rabbim zamanı geldiğinde verecek bebislerimiz insallah.
Sagolasin canim benim cok tesekkur ederim. Cok uzuldum icimde koskoca bi bosluk. Arkadaslar geldi caya hasta misin neyin var diyolar kimseye bisey diyemedim gelmesinler soyleriz kibarca dedi esim reddetmek istemedim hem kafam dagilir diye. Kimseye bisey soyleyemiyorum tabi ki kesin de olmayinca. Atlaticam insallah belirsizde olsa o ihtimal uzuyo insani. Hayirlisi olsun insallah.Canım benim çok geçmiş olsun.Allahim daha beterinden korusun.bu yasadigin baya uzecek seni ama inan hiç birşey yok.sen sağlıklısin ya.bu yeter...bence kimseye söyleme inan çevre insanı daha çok yipratiyor heryerde damga gibi karşına çıkıyor sanki birşey yapmış gibi
Canimmm benim çabuk atlatacaksin inşallah.kendini adet olmuş saySagolasin canim benim cok tesekkur ederim. Cok uzuldum icimde koskoca bi bosluk. Arkadaslar geldi caya hasta misin neyin var diyolar kimseye bisey diyemedim gelmesinler soyleriz kibarca dedi esim reddetmek istemedim hem kafam dagilir diye. Kimseye bisey soyleyemiyorum tabi ki kesin de olmayinca. Atlaticam insallah belirsizde olsa o ihtimal uzuyo insani. Hayirlisi olsun insallah.
Sagolasin canim benim cok tesekkur ederim. Cok uzuldum icimde koskoca bi bosluk. Arkadaslar geldi caya hasta misin neyin var diyolar kimseye bisey diyemedim gelmesinler soyleriz kibarca dedi esim reddetmek istemedim hem kafam dagilir diye. Kimseye bisey soyleyemiyorum tabi ki kesin de olmayinca. Atlaticam insallah belirsizde olsa o ihtimal uzuyo insani. Hayirlisi olsun insallah.
Cok gecmis olsun canim benim oncelikle annenin sagligi tabi uzulmek yok yola devam hayirlisiyla.ayrica net konusmamis doktorun uzulme hayirlisiyla atlatirsin ins.dualarim seninle...Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Yasadiklarimi anlattim doktoruma bu sekilde bakildiginda hepsi erken gebelik belirtileri ama degerlerin su anda normal ve rahim duvari ince yani gebelik olusmaya baslamissa bile saglikli olmadigi ve vucut kabul etmedigi icin daha erken zamanda atilmis dedi. Hormonal degerlerde de bi sorun yok cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?